HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Da se samo nadovezem na vasu pricu o PayPalu.. Meni nije uspelo sa Hrvatskom, ali jeste sa Slovenijom pa i nju mozete da izaberete.. A sto se tice slanja mozete reci da vam salju na bilo koju adresu.. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2010. 17:05

Post od zeljovan »

Win6.1x, Opet ja, izludeh od ovog programa..... Sada nece da mi napravi sinhronizaciju Imenika, kalendara, podsetnika itd..... Sta mu je sada palo na pamet, taman se obradovao i sve pokrenuo, pa reko ajde da osvezim imenik a ono nece, znam da sam pre imao slicne muke na XP i to sam reasvao tako da izbrisem imenik iz fona i on posle povuce iz PC, takoo sam i sada uradio ali ovaj put mi nije povukao imenik,,,,,, Sutra ko me zove zvao me je jer nemam ni jednog broja sada u fonu,,,,,

Sta li mu sada fali????

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 21. Nov 2010. 11:41

Post od Win6.1x »

Imas li instaliran Outlook na PC ? : ) Plus moj licni savet ti je da Imenik backupujes sa programom na telefonu ! Mozes imati kopije i na memorijskoj kartici (pa ces imati backupo posle Hard reset) plus na PC....

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ovi company 3g ne rade sa fizickim licima uopste, nego samo sa pravnim... koji likovi ...

Sad moram da nadjem negde da pogledam onu xpose soft jacket capdase ..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

Layne_Staley, uf neznam šta da ti kažem,mislila sam da imaju maloprodaju.Evo ja se razmišljam da li da naručim jednu od njih pa da vidim kakva je.Dvoumim se između crne ili bele.
HTC HD2 ANDROID

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2010. 17:05

Post od zeljovan »

Win6.1x, Druze vidi ovako, Outlook 2007 imam i u njemu su imenici i to sam hteo da mi sinhronizuje WMDC ali bilo je bezuspesno, nekada je bila najbolja varijanta HTC Tytan 2 - OS XP tu si mogao da radis sta ti je milina.
Danas cu da instaliram PIM Backup i sacuvam imenike u memorisku karticu ali to za mene nije resenje, to je za mene privremeno resenje. Kako resiti problem? Zasto nece sada da mi se napravi sinhronizacija izmedju PC i HD2 na konto imenika, kalendara itd...

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Win6.1x »

Hm .... evo ti opet odgovor ,mrzi me da pisem : )

http://social.answers.microsoft.com/For ... f3fa103cae

P.S ja imam TyTn 2 i XP : ))

and ..

P.S pametno si uradio za PIM backup,to je najbolja stvar,tako i ja radim.

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

Ako moze pomoc, koju zastitnu foliju da kupim za hd2? koja je najbolja, i po cemu? cena nije bitna!

i zanima me jel na hd2 na vrhu ekrana ima neka plastika ili ekran? zato sto imam jednu minimalnu i jedva vidljivu ogrebotinu, (ali jedva vidljiva) pa me intresuje jel to ekran malo zakacen ili je kao neka zastitna plastika, tako nesto...jer ako je neka zastita hteo bi da je zamenim iako nije toliko strasno...pozzz
SGS2, iPhone 4 32GB

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ok ljudi , izvinite sto smaram , al mi treba pomoc malena :)  Pitanje od pre za one 2 futrole :

Znaci ima u ponudi 2 futrole :

prva za 1600 dinara..
druga za 2800 dinara

problem je , kao sto sam i ranije naveo sto ne mogu da vidim futrole pre kupovine, vec samo da ih narucim i onda da ih kupim..
Ajde vas savet :) Jel preskupa ova druga.. jel bezveze. ? jel valja prva :)

heeeeeeeeelp :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

nemanjale, šta će ti bre folija za HD2, pa taj telefon je stena :lol: ti nisi gledao onaj klip sa testiranjem na skalpel i slično :D

Layne_Staley, prva mi je smešna, druga mi se dosta svidja, nije baš jeftina ali može da prodje.....čak sam pomislio i ja da je uzmem ali mi se nekako neda da nosim telefon u futroli.... :dry:
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Layne_Staley, i meni se više sviđa druga fotrola.A cena,pa neznam možda je i malo preskupa ali šta da radimo kada kod nas nema takvih pa moramo da poručujemo.
HTC HD2 ANDROID

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ne znam, meni se ova druga i ne svidja ... SAd sam to skapirao.. Prva mi se svidja :)

Najvise bih voleo hard case kada bi mogao da nabavim, al dobro... :(

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Epa stvarno neznam šta da ti kažem.Ja sam upravo zvala za tu prvu onu firmu koju sam ti poslala na pp i kažu mi da su te torbice capdase baš kvalitetne,nisu klasične silikonske već malo čvršće odrađene i da i lepo izgledaju.
Ja se razmišljam još uvek da li da poručim i crnu i belu pa da vidim koja mi je lepša.I da imam prednost saradnje sa njima pa me koštaju duplo manje nego što si ti naveo gore. :)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

sanjke, meni su rekli da ne rade sa fizickim licima, tj da rade samo sa firmama :) jel mozes ti da porucis neke za mene, dacu ti pare naravno : )

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

A jel ste razmatrali ovo: http://www.stealthguards.com/index.php/ ... ction.html ?
Mene sasvim ok sluzi. Nije narocito kvalitetno, ali za te pare vise nego ok.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Skinula sam program za filmove TCPMP ali neznam kako da ga ubacim u fon,može li mala pomoć?Program je već raspakovan.
HTC HD2 ANDROID

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

treba ti cab ekstenzija, ako si ga skinula u rar i otpakovala ga vrati ga u isti i promeni extenziju u cab, i onda preko explorera instaliraj

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Win6.1x »

sanjke ako je setup file ,tj EXE onda spoj telefon na PC ,kad se pokrene Sync,pokreni exe,pa Next Next... Ako je *.Cab,kopiraj na telefon i pokreni ga iz File Managera,a ako je RAR/ZIP otpakuj ga na PC ili telefonu ,ili ga pak pokreni iz Arhive direknto i to je to... :)

postoji i mala mogucnost da ti vec imas totalno otpakovanu (instaliranu) arhivu.U tom slucaju taj folder kopiras na telefon,udjes u folder na telefonu i pokrenes TCPMP.exe iz File managera,ako zelis da ga pokrenes ! Ako zelis Shortcut u Startnom Meniju ,idi u naprimer Resco File Manager udji u taj folder i na fajlu TCPMP.exe klikni Send to Start Menu as Shortcut.Ukoliko je nesto nejasno slobodno me PM.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Win6.1x, izgleda da ja imam ovu treću varijantu-skinula sam već otpakovan program.Probaću pa javljam da li radi.Hvala,pozdrav

Setih se još nečeg da vas pitam,kako da izbacim ikonicu za IGO kao prečicu?Probala sam "sent"ali mi daje samo opcije-HTC messages,Outlook,Hotmail.

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

iGo bi trebalo sam da napravi precicu pri instalaciji. Ako nije mozes da pokusas ponovo da instaliras (pod uslovom da imas instalaciju, iz foldera 2577). To nece da ti pobrise poi ni bilo sta drugo, ali ce dodati precicu. Ako ti to ne uspe, nadji gde ti je je iGo.exe, kopiraj ga (zadrzis prst, pa copy), a onda odes u \Windows\Start Menu\Programs i kliknes tu i kazes paste shortcut. Mozes i u neki od foldera ako ti tako vise odgovara.

Odgovori