HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Njegovan
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43
Evo stigao mi HTC,
Pero, nisam ga kupio već dobio na nagradnoj igri Koka Kole.
E sada imam par pitanja. Kako da koristim memorijsku karticu? Mislim da smiještam slike na memorijsku? Onda ima nekih prečica po glavnom ekranu pa kako da ih uklonim? Pitanje u vezi WLAN-a. Koliko znam to je besplatno kad se nakačič negdje na net, a lik mi reče da se plaća. Pa zar ne radi to na principu kao Bluetooth? Nije preveden pa tako da će biti peripetija sa njim.
Hoću reći nema Srpski. 
I ovo još... kako da uklonim ovaj sat sa ekrana? Tako da mi bude čist? A pitao sam i za ove prečice.

E sada imam par pitanja. Kako da koristim memorijsku karticu? Mislim da smiještam slike na memorijsku? Onda ima nekih prečica po glavnom ekranu pa kako da ih uklonim? Pitanje u vezi WLAN-a. Koliko znam to je besplatno kad se nakačič negdje na net, a lik mi reče da se plaća. Pa zar ne radi to na principu kao Bluetooth? Nije preveden pa tako da će biti peripetija sa njim.

I ovo još... kako da uklonim ovaj sat sa ekrana? Tako da mi bude čist? A pitao sam i za ove prečice.

МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
- Njegovan
- Mobil poznavalac
A ako ga ubacim u to kanticu jel za njega više nema povratka? Mislim ako mi bude došlo danas sutra da opet bude tu?
I ovo oko interneta preko mobilnog operatera. Kažu da se treba čuvati tog jer telefon se sam kači i dođe visok račun. Pa jel se može to ugasiti. Na koju opciju da to ugasim i šta će mi ako ću ići preko WLAN-a.
I ovo oko interneta preko mobilnog operatera. Kažu da se treba čuvati tog jer telefon se sam kači i dođe visok račun. Pa jel se može to ugasiti. Na koju opciju da to ugasim i šta će mi ako ću ići preko WLAN-a.
Njegovan, Ako hoćeš da vratiš widget (sat ili bilo šta drugo) zadrži prst na praznom prostoru i on će ti ponuditi ili HTC ili Android widgete pa ti odaberi koji ti treba. Prečice do aplikacija stavljaš tako što u app draweru zadržiš prst na ikonici aplikacije koju želiš da staviš na homescreen.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Njegovan
- Mobil poznavalac
Opet jedno pitanje. Recite mi jel neće ništa škoditi ako prebacim memorijsku karticu iz starog telefona Nokije u ovaj HTC? Zato što imam dosta slika a i veća mi je kartica pa reko da ne prebacujem na tu novu već samo ubacim tu staru iz Nokije u njega. I još nešto, ne znam ali ne mogu da nađem ikonicu gdje je memorijska kartica. Gdje se to nalazi? 

- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Njegovan
- Mobil poznavalac
Uspjeo sam instalirati tu Lindu
Imam par pitanja. Jel mora omati neku zastitu od virusa ili nije potrebno? Kako da memorisem neki novi broj ali na sim karticu? Kada kucam poruku i posaljem je pokaze mi se nesto ME ispod te poruke sto sam napusao, zasto to? Kako u meniju da poslazem okonice redislihedom kakav ja hocu da bude? Jel se i kod vas ostalih brzo trosi baterija? Kako da postavim melodiju zvona i poruke da bude mp3 mislim na muziku? Kako da postavim slicicu tog nekog ko me zove da se prikaze njegov lik? Eto toliko za sada a bice tog jos.
Ne zamjerite.. Jer novi sam androidac.
t 

Njegovan, antivirus ti ne treba, ja jos uvek nisam naleteo na neki virus za android, kada ukucas novi broj imas dole u opcijama gde da ga sacuvas da li na sim, memoriju telefona, ili na gmail, ako nemas tu pritisni meni onda bi trebalo da ti se pojavi, bar je tako kod mene ali na drugom telefonu al android je isto. Za to me na poruci nemam pojma sta moze da bude, ikonice u meni-u ne mozes da poredjas kako ti hoces idu azbucno i to je to, zato imas desktop na koji mozes da izbacis ono sto najvise koristis, za bateriju ne znam nemam wildfire, za mp3 da promenis za pozive ili notifikacije ide ovako.
Napravis na SD kartici folder Media, u folderu Media napravis folder Audio, u folderu Audio napravis folder Ringtones i folder Notification, u folder Ringtones ubacujes mp3 za melodiju telefona, a u folder Notification ubacujes mp3 za notifikacije, kada to sve uradis restartujes telefon i to je to. Slicicu postavi tako sto odes u kontakte i ides na edit contact i imas gore da pritisnes na praznu slicicu otvorice ti se meni da li ces da slikas nekoga pa da postavis sliku ili ces uzeti sa memoriske kartice
Napravis na SD kartici folder Media, u folderu Media napravis folder Audio, u folderu Audio napravis folder Ringtones i folder Notification, u folder Ringtones ubacujes mp3 za melodiju telefona, a u folder Notification ubacujes mp3 za notifikacije, kada to sve uradis restartujes telefon i to je to. Slicicu postavi tako sto odes u kontakte i ides na edit contact i imas gore da pritisnes na praznu slicicu otvorice ti se meni da li ces da slikas nekoga pa da postavis sliku ili ces uzeti sa memoriske kartice
- Njegovan
- Mobil poznavalac
Hvala na odgovoru. Posto sam na poslu kad dodjem kuci detaljno cu probati. Evo jos par pitanja. U dojem lijevom cosku ima ona kucica kao hom page, pa da li se tu mogu napraviti precice jer meni barem. je ljepse kad je glavni ekran cist pa eto ako se mogu na neki drugi nacin napraviti precice? Sledece, da li skodi da je stalno upaljen WLAN? Da li ima izvjestaj na poslate sms poruke kao na Nokiji? Kad izlazim sa interneta to jest WLAM-a jel treba neki redislijed? Ili samo kliknem na kucicu? Kad upalim Blutut sta znaci ono odbrojavanje? Sta mi vi preporucujete da li da odnesem da ga prevedu na Srpski?