HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

lesa0208 napisao:za mp3 da promenis za pozive ili notifikacije ide ovako.
Napravis na SD kartici folder Media, u folderu Media napravis folder Audio, u folderu Audio napravis folder Ringtones i folder Notification, u folder Ringtones ubacujes mp3 za melodiju telefona, a u folder Notification ubacujes mp3 za notifikacije, kada to sve uradis restartujes telefon i to je to.
Evo probao sam. Napravio novi fajl ali ne mogu mu ime dati MEDIA. :shock: Sve zivo probao ali ne ide.
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

jesi restartovao telefon? Posto tako radi kod mene a i drugim ljudima sam namesta i svima radi, ako ne skini sa marketa ringdroid app i preko njega seckas pesmu i namsetas za zvono.

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

A mozes li mi pomoci u vezi onih sledecih pitanja koje sam danas stavio? Niko ne odgovara, a ja se izvinjavam ako sam malo naporan sa pitanjima. :smutny:

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 27. Maj 2011. 17:56

Post od Cleo »

ni ja nisam mogao da napravim zato sto sam to vec imao napravljeno. pogledaj bolje,mozda imas i ti napravljeno. da ti stize izvestaj moras da ga ukljucis. udjes u poruke,meni i nadji tu.
kad izlazis za interneta,samo idi na turn off i to je to.

treba i meni slika htc-a da bi dobio wildfire s. ovako imam obican wildfire

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

lesa0208 napisao:jesi restartovao telefon? Posto tako radi kod mene a i drugim ljudima sam namesta i svima radi, ako ne skini sa marketa ringdroid app i preko njega seckas pesmu i namsetas za zvono.
Uspjeo sam satim progtamom. Hvala ti.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

A sto preko programa kada telefon sam ima tu opciju?! Udjes u muzicki plejer, nadjes pesmu koju zelis, pa dugme 'menu', pa 'set as' ili 'use as ringtone' ili tako nesto, ne secam se dugo nisam furao Sense rom, i kad izaberes to cak imas i opciju 'trim', da iseces odredjeni deo pesme/ melodije... Ako zelis... ;)
Samo nek se rolaju....sarme.

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

pera detlic je u pravu :))
ne mora da skida nijedan program da bi melodiju postavio za zvuk zvona.
ja sam uspeo da postavim neku moju pesmu da me budi,ne znam ni ja kako :D
valjda ako si je postavio za zvono kad te neko zove,valjda ti ide direkt tamo u zvona za alarm

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Ja nisam uspjeo dok nsam skinuo taj programčić. 8) A onda u tom programu možeš da isječeš itd.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Njegovan, pa jel si probao ovu moju metodu? I da sto rece Cleo kad jednom stavis da ti zvoni neka melodija ona ostaje tu uvek ja imam neku melodiju jos kad sam imao Hero-a, jer mi je ostala ista memorijska... :)

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

lesa0208 napisao:Slicicu postavi tako sto odes u kontakte i ides na edit contact i imas gore da pritisnes na praznu slicicu otvorice ti se meni da li ces da slikas nekoga pa da postavis sliku ili ces uzeti sa memoriske kartice
Odem na EDIT i nudi mi samo da izmjenim broj i nista vise. :o E sada da li mozda trebam kopirati brojeve na telefon posto koristim sa kartice brojeve da to nije uzrok sto ne mogu da postavim sliku. Ako treba kopirati moze li pomoc kako to da tacno odradim. :smutny:
I jos nesto, jel to kod sviju ili samo kod mene da signal za mobilnu mrezu stoji skoro uvijek na onoj najmanjoj liniji. :shock: Nikad nije pun signal. :o

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Njegovan, nema to veze gde je kontakt, ne znam kako ti se ne pojavi kada ides na edit imas onde onu praznu belu slicicu i kliknes na nju i to je to, a za signal ne bi trebalo da bude tako, mada ne znam kakav je signal kod tebe, al ne bi trebalo.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Evo mog posta sa jednog drugog foruma gde sam dobio samo lose reci o wf: planiram da uzmem novi telefon, sms, poziv, gps i lagani surf to je sve sto mi treba. Vredi li uzimati divlju vatru za tako nesto? Cena koju racunam da bude je nekih 110 e za prakticno nov telefon. Pod pretpostavkom da pogasim vecinu ovih widgeta ili kako se vec to zove,ne planiram da instaliram prakticno nista na njega ( eventualno uz neki novi rom) da li bi radio glatko i bez usporavanja uzimajuci u obzir moje potrebe gore navedene? za 100e ne vidim kako moze biti toliko los, ja znam da ga pljuju svuda al meni treba za osnovne stvari. E sad, sta vi mislite, mislim na korisnike, vredi li uzimati ili ne?
12 godina na forumu!

Crazy_Coyote
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Dec 2010. 18:54

Post od Crazy_Coyote »

Imam "nevaljalu" vatricu i mogu ti reci da radi perfektno i sa dosta instaliranih aplikacija, bar meni se ne usporava. Sto se tice drugih rom-ova, probao sam Cyanogenmode 7 (nightly 117 sa update-om na 7.1.0 RC1) android 2.3.4. i sve sto mogu da kazem je da mi je za pola sata, bez koriscenja, pojeo 12% baKterije, uz to mi na njemu nije radio GPS niti sam mogao da mu nadjem mape (iako sam flesovao i google aplikacije). Market mi je radio bez problema, wi-fi takodje (blutut nisam probao), ali mapa i gps-a nigde. Takodje ne mozes postavljati posebne melodije za pojedinacne kontakte, niti za grupe, samo za default melodiju i to je to. Cyanogenmod ima dosta mana u odnosu na fabricki Rom (doduse, ostale "przene" rom-ove nisam probao). Dobro razmisli ako ces da flash-ujes neki custom Rom. Sa fabrickim Rom-om telefon je super i kad mu instaliras dosta toga, uostalom mnoge aplikacije mozes da prebacis na SD po instalaciji. Ako mene pitas uzmi ga, vredi svaku paru.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Super, hvala ti. voleo bih da cujem jos ljudi ali tako sam i ja mislio, sto se mene tice briga me za rom, ako sljaka difolt njega cu da koristim i to je to...
12 godina na forumu!

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Freyr, ako je samo za GPS i lagani surf, mislim da je za te pare mozda najbolji... Ja bih ga samo rutovao zbog radi boost-ovanja CPU-a na 700+ mHz... :D
Ne preporucujem za tvoje potrebe, prckanje po sw-u, samo bi ga napravio na gore...
Pazi sad ovako, svi pricaju da je iGo najbolji, za WF ne postoji sredjeni iGo, hocu reci, ne vidi se polovina ona 2 'dugmeta' dole.... Ali to i nije neki problem sad veliki... Po meni je mnogo bolji program CoPilot... Ali mape za iGo su bolje...
Isto tako fabricki browser je govno, ali ima na marketu za dz Boat Mini Browser... Odlican je. ;)

I da, fabricki sw je prepun opcija, nemas potrebu da ga menjas... Uostalom, tu su apps sa marketa (ai van njega ;) ) da upotpune nedostake...

Topla preporuka za njega, ali ne ocekuj previse... :)

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Crazy_Coyote, mozes li ti meni reci kako da stavim sliku nekog ko me poziva?
Sve sam probao ali ne ide. Muzika moze ali slija nikako. :shock:

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Njegovan, :)

Slika

jel vidis gore pored imena kontakta, ikonicu sa siluetom coveka? klikni na to i pitace te da li zelis da mu dodelis sliku iz galerije ili da ga fotkas sad. mozda ima jos neka opcija, ne secam se, nebitno... tu kliknes i eto resenja! :lol: ;)

a evo ti i ovo uputstvo sa neta, ako ti ide engleski... :P
http://www.indianloud.com/how-do-you-ad ... #more-1717

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Neces vjerovati ali takav raspored menija nije kod mene. Reci mi da nije problem u tom sto su meni brojevi svi na kartici a ne u telefonu? Da nije tu problem. Cak sam istao i po ovom upustvu na Engleskom ali nema. :shock:

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Njegovan, naravno da da. Brojevi ti moraju biti u telefonu da bi mogao da im dodajes te "specijalne efekte" tipa slike i ostalih inforamcija o kontaktu. Kad udjes u People aplikaciju, stisnes menu dugme, imas import/export opciju, tu kad udjes kliknes na import from SIM card i prebacice ti sve kontakte sa kartice u telefon i onda mozes da menjas sta zelis.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

Pera Detlic, ko kaze da ne postoji sredjeni igo za wf? ja imam igo i sve se lepo vidi. zavisi koju ti verziju iga koristis i meni je tako bilo dokle nisam stavio sredjenu verziju ;)

njegovan, ja sam stavio neke slike sa fejsa,tako sto sam kontakt linkovao na fejsbuk profil te osobe
kontakt moras da kopiras na telefon,ne moze sa sim kartice.

Odgovori