HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Uspjeo sam tek kada sam brojeve kopirao sa sim kartice na telefon. E sad funkcionose. A reci mi kako da odradim tastaturu da ima latinicna i cirilina slova? Na latinicna mislim da imaju slova sa kvacicama, z, c, dj itd. Instalirao sam ja sa marketa neku srpsku tastaturu ali nece nesto da funkcionise. :smutny:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Cleo, izvinjavam se... nisam znao da je sredise... :oops: :D
Samo nek se rolaju....sarme.

Zveki54
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Feb 2011. 08:19
:: Iphone SE

Post od Zveki54 »

Imam problem, pokusavam da obrisem sve poruke iz jednog threada, ima ih puno, 1000 i kusur, i kada stisnem delete entire thread on krene da ih brise i onda se valjda zapuca, nemam pojma, sad sam ga ostavio 3 sata da brise i obrisao je jedva 50-ak poruka, jel se to desava i vama i da li ima neki efikasniji nacin za brisanje poruka?!

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Zveki54, probaj ovako. Udjes u poruke i stisnes menu dugme, izacice ti opcija delete. Kad kliknes na nju, dobijes spisak tredova i da obelezis koje hoces da obrises. Oznaci taj koji hoces i klikni dole na delete. Meni je uspevao tako brze da obrise poruke, doduse na Desire, al to je to manje vise :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

ljudi, jel ste imali do sad problema sa ekranom, juce je poceo da sam pritiska "dugmice" ili bilo sta, widgete... ne mogu da otkucam poruku k'o covek.... mnogo me nervira! flesnuo sam mu i novi softver, za svaki slucaj, da me slucajnone zeza cyanogenmod... ali nije... i brisao sam ekran i sve, ne znam sta mu je... a bas sad treba da ga prodam... :angry:

banea
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Jan 2011. 23:36

Post od banea »

druze i ja sam imao taj problem. brljavio je isto tako. mislio sam da je softver ali nije. u servisu su mi promenili ekran i sad radi super.

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Ima li ikakav nacin da postavim sliku na ekranu a da ta slika ne bude uvecana? Tacnije izaberem fotografiju iz galerije razvucem one oznake preko nje ali ne moze preko cijele slike i u tom je problem sto mi ne moze biti cijela slika na ekranu. Zna li neko dayi savjet po pitanju toga?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Njegovan, pa skini wallpaper set and save i preko njega postavljaj wallpaper, takodje mozes da smanjis sliku preko reacunrara na 640x480 i onda ces moci celu da postavis.

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Znam brate to za rezoluciju si mi rekao ali nece ni tako. Smanjio rrzoluciju i opet nista, a taj program na marketu da skinem nudi mi svakojake samo takvog nema. :smutny:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

ne znam kako nece kada svima radi lepo sa tom rezolucijom, i ja dok sam imao wildfire koristio sam tu rezoluciju, ako nema program na marketu ima sigurno na google pogledaj tamo

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Nije valjda da i Wildfire ima problem sa ekranom kao i Tattoo??? :blinky: :shock:

Jesu li vam se pojavljivale neke fleke po ekranu ili neki fizički vidljivi problemi ili ekran jednostavlno otkaže poslušnost? :unsure:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 27. Maj 2011. 17:56

Post od Cleo »

Njegovan, ja sam to provalio kasnije. Tebi telefon razvuce sliku preko ekrana, tako da kad ti motas ekran u levo i desno bude preko toga celog. Razvuci onu oznaku kad namestas wallpaper i zapamti gde ti je kraj sa leve i desne strane. Posle pocni da motas ekran u levo do kraja i u desno do kraja i videces da ce da ga razvuce preko toga.

valjda sam ti malo objasnio :D

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Ninolina, ma nema nikakvih fleka, ni onih 'Njutnovih prstenova', nista... Samo odbija saradnju I radi sta on hoce.... Valjda je usao u pubertet :lol:
Doduse evo meni sad radi okej.. Imao je danas jednom neki bag, ali u sustini prestao je, videcu jos par dana kako ce da se ponasa, pa da vidim sta cu sa njim...

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Cleo, opet ne ide.:'( Bas tako kako ti kazes, kad razvucem koliko moze ono ne pojlopi cijelu sliku pa na glavnom ekranu i jest tako razvuceno.:( Nemam srece da to sredim nikako.

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

ja kod mene na obicnom wildfire-u koristim rezoluciju slike 480x320 i 640x480
super izgleda. taman rasiri
Poslednja izmena od Cleo u Pon, 11. Jul 2011. 20:59, izmenjeno 1 put ukupno.

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Ja još uvijek se mučim sa tim da postavim sliku na ekran a da je vidljiva sva. Čak sam instalirai i onaj wallpaper set and save i opet ne uspje ja. :shock: Ima li neki drugi način da se to odradi? :shock:

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Njegovan, a da li ti hoces bas tu odredjenu sliku da stavis ili se to desava sa svakom slikom? Probaj da skines sliku bas rezolucije za WF, mozda ce onda hteti, sta znam, ne pada mi na pamet sta oze biti problem.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

@Njegovan

sad cu da snimim i da okacim klip da bi video na sta sam mislio kad sam ti napisao u vezi wallpapera
--------------------------------------------------------------
EDIT
evo video
http://www.youtube.com/watch?v=XcDmR8dv ... r_embedded
kad ti oznacis sa zelenim pravougaonikom sliku,ona ti se siri preko svih ekrana koji su ukljuceni. ima ih 7 , siri samo onaj deo koji se nalazi unutar zelenog pravougaonika, drugacije slika ne moze da se postavi.
da se cela slika vidi na jednom ekranu,NE MOZE.
moze samo ovako kako sam ja rekao

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Cleo, wroooong ! :P :lol: e nije da moze samo kako si ti rekao! :D
Imas na marketu app, mislim da se zove wallpaper set & save ili tako nesto :wink:

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

@Pera Detlic

skidao sam i ja taj program,ali nisam uspeo da namestim da se cela slika vidi na jednom ekranu

a ovo dickhouse sam video u jackass-u :D

Odgovori