HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Njegovan
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43
Uspjeo sam tek kada sam brojeve kopirao sa sim kartice na telefon. E sad funkcionose. A reci mi kako da odradim tastaturu da ima latinicna i cirilina slova? Na latinicna mislim da imaju slova sa kvacicama, z, c, dj itd. Instalirao sam ja sa marketa neku srpsku tastaturu ali nece nesto da funkcionise. 

МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Imam problem, pokusavam da obrisem sve poruke iz jednog threada, ima ih puno, 1000 i kusur, i kada stisnem delete entire thread on krene da ih brise i onda se valjda zapuca, nemam pojma, sad sam ga ostavio 3 sata da brise i obrisao je jedva 50-ak poruka, jel se to desava i vama i da li ima neki efikasniji nacin za brisanje poruka?!
Zveki54, probaj ovako. Udjes u poruke i stisnes menu dugme, izacice ti opcija delete. Kad kliknes na nju, dobijes spisak tredova i da obelezis koje hoces da obrises. Oznaci taj koji hoces i klikni dole na delete. Meni je uspevao tako brze da obrise poruke, doduse na Desire, al to je to manje vise 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- Pera Detlic
- Mobil manijak
ljudi, jel ste imali do sad problema sa ekranom, juce je poceo da sam pritiska "dugmice" ili bilo sta, widgete... ne mogu da otkucam poruku k'o covek.... mnogo me nervira! flesnuo sam mu i novi softver, za svaki slucaj, da me slucajnone zeza cyanogenmod... ali nije... i brisao sam ekran i sve, ne znam sta mu je... a bas sad treba da ga prodam... 

Samo nek se rolaju....sarme.
- Njegovan
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43
Ima li ikakav nacin da postavim sliku na ekranu a da ta slika ne bude uvecana? Tacnije izaberem fotografiju iz galerije razvucem one oznake preko nje ali ne moze preko cijele slike i u tom je problem sto mi ne moze biti cijela slika na ekranu. Zna li neko dayi savjet po pitanju toga?
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
Njegovan, ja sam to provalio kasnije. Tebi telefon razvuce sliku preko ekrana, tako da kad ti motas ekran u levo i desno bude preko toga celog. Razvuci onu oznaku kad namestas wallpaper i zapamti gde ti je kraj sa leve i desne strane. Posle pocni da motas ekran u levo do kraja i u desno do kraja i videces da ce da ga razvuce preko toga.
valjda sam ti malo objasnio
valjda sam ti malo objasnio

- Pera Detlic
- Mobil manijak
Ninolina, ma nema nikakvih fleka, ni onih 'Njutnovih prstenova', nista... Samo odbija saradnju I radi sta on hoce.... Valjda je usao u pubertet
Doduse evo meni sad radi okej.. Imao je danas jednom neki bag, ali u sustini prestao je, videcu jos par dana kako ce da se ponasa, pa da vidim sta cu sa njim...

Doduse evo meni sad radi okej.. Imao je danas jednom neki bag, ali u sustini prestao je, videcu jos par dana kako ce da se ponasa, pa da vidim sta cu sa njim...
Samo nek se rolaju....sarme.
Njegovan, a da li ti hoces bas tu odredjenu sliku da stavis ili se to desava sa svakom slikom? Probaj da skines sliku bas rezolucije za WF, mozda ce onda hteti, sta znam, ne pada mi na pamet sta oze biti problem.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
@Njegovan
sad cu da snimim i da okacim klip da bi video na sta sam mislio kad sam ti napisao u vezi wallpapera
--------------------------------------------------------------
EDIT
evo video
http://www.youtube.com/watch?v=XcDmR8dv ... r_embedded
kad ti oznacis sa zelenim pravougaonikom sliku,ona ti se siri preko svih ekrana koji su ukljuceni. ima ih 7 , siri samo onaj deo koji se nalazi unutar zelenog pravougaonika, drugacije slika ne moze da se postavi.
da se cela slika vidi na jednom ekranu,NE MOZE.
moze samo ovako kako sam ja rekao
sad cu da snimim i da okacim klip da bi video na sta sam mislio kad sam ti napisao u vezi wallpapera
--------------------------------------------------------------
EDIT
evo video
http://www.youtube.com/watch?v=XcDmR8dv ... r_embedded
kad ti oznacis sa zelenim pravougaonikom sliku,ona ti se siri preko svih ekrana koji su ukljuceni. ima ih 7 , siri samo onaj deo koji se nalazi unutar zelenog pravougaonika, drugacije slika ne moze da se postavi.
da se cela slika vidi na jednom ekranu,NE MOZE.
moze samo ovako kako sam ja rekao
- Pera Detlic
- Mobil manijak