HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 29. Nov 2009. 09:19
-
- Novajlija
-
- Novajlija
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pročitao sam nekih 18 stranica ove teme, ali ne neđoh odgovore na pitanja koja me interesuju,Ovako, s obzirom da ovaj fon košta 6999 rsd na postpade 325 ,što zaista nije puno, rešio sam da ga kupim.Gledao sam neke youtube snimke, ali interesuje me sledeće:
1.Jel rešen taj problem sa BT, jel ja mogu, npr. da prebacujem slike, vidoe, text sa nokie n73 preko bt na ovaj fon?
2.Koji pogram je najbolji za navigaciju, i jel navigacija fino radi? tj. jel nema problema sa hvatanjem signala i sl.
Unapred hvala na odgovorima.
1.Jel rešen taj problem sa BT, jel ja mogu, npr. da prebacujem slike, vidoe, text sa nokie n73 preko bt na ovaj fon?
2.Koji pogram je najbolji za navigaciju, i jel navigacija fino radi? tj. jel nema problema sa hvatanjem signala i sl.
Unapred hvala na odgovorima.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
znemanja, Bluetooth ne radi ne zbog toga što je to problem, nego zato što mu je postavljeno takvo ograničenje, kao i na svim verzijama Androida pre 2.0. kao što telep reče, nije nađen zaobilazni put za to na Tattoo. Što se navigacije tiče, treba znati da i za Igo i za Ndrive treba čovek malo da se pomuči da bi sve radilo kako treba na ovom modelu. Bez obzira na sve to, stojim pri tome da je ovo najbolja igračka za te pare.
poslao sam bio HTC-u da vidim sta ce biti sa update-om za tattoo i izgleda da nece biti nista od toga... cak su mi odgovorili za Hero a ja sam ih pitao za Tattoo
I have Tattoo for 3 days and i can say that is a great phone, really fast and
reliable... I have only one question to ask you and it is, when can we expect an
upgrade on Android 2.0 or 2.1 version?
a odgovor je bio
Dear Mr.Deni
Thank you for contacting HTC.
Yes, we are working on an Éclair update for the HTC Hero. Because Éclair is a
significantly enhanced release, it will require some time to update Sense for this
new version of the Android OS. Please be patient while we work to provide you with a
tightly integrated experience like the one you are already enjoying on your Tattoo.
However, we haven't received yet any information that the Tattoo will be
upgraded to Andriod 2.0. Kindly check on our official website for latest updates and
new releases.
If you have any other inquiries, don’t hesitate to contact us again.
Please note that you can contact us via support line. For further details, please go
to http://www.htc.com/europe/CA_Hotline.aspx , you'll find a toll free number
that you can dial only from a landline.
Thank you so much for using HTC products.
znaci nista... O.o

I have Tattoo for 3 days and i can say that is a great phone, really fast and
reliable... I have only one question to ask you and it is, when can we expect an
upgrade on Android 2.0 or 2.1 version?
a odgovor je bio
Dear Mr.Deni
Thank you for contacting HTC.
Yes, we are working on an Éclair update for the HTC Hero. Because Éclair is a
significantly enhanced release, it will require some time to update Sense for this
new version of the Android OS. Please be patient while we work to provide you with a
tightly integrated experience like the one you are already enjoying on your Tattoo.
However, we haven't received yet any information that the Tattoo will be
upgraded to Andriod 2.0. Kindly check on our official website for latest updates and
new releases.
If you have any other inquiries, don’t hesitate to contact us again.
Please note that you can contact us via support line. For further details, please go
to http://www.htc.com/europe/CA_Hotline.aspx , you'll find a toll free number
that you can dial only from a landline.
Thank you so much for using HTC products.
znaci nista... O.o
-
- Novajlija
-
- Novajlija
Pitanje je koliko je do sada bilo ko imao pravu informaciju. Ja licno mislim da jos ima sanse za update,pogotovo kad vidimo da HTC ne izbacuje nista na entry level. Dakle racunaju na ovaj model jos neko vreme,a logicno je da ga onda nasminkaju,da jos malo bude interesantan. Doduse to je samo moja logika,ne mora da znaci da sam u pravu.
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
araphel, Slazem se sa tobom evo i za hero isto najavljuju pa otkazuju vec poduze vreme sada kao kazu za par dana 26 aprila,a pre bilo 16 i tako u nedogled.sada nam ostaje da se nadamo da ce biti zvanicni update ako ne custom rom 1.6 i teraj dok moze kad dosadi telefon na tender i tako
Iphone 4s white clear install
Ništa ja to ne verujem u "te" datume dok HTC ne izda neko zvanično obaveštenje o update-u, već sam se par puta ponadao da će izaći a ono ipak ništa. A i ovaj odgovor od HTC je manje više generički (pošto verovatno prime na stotine mejlova o update-u) i ništa ne otkriva .
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White