HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

njujork14, koristiš ga normalno dok se ne isprazni. Tek tad ga stavi na punjenje.. I koji si uzeo? Iz radnje 2? Nek te lepo i dugo služi..:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

njujork14
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Apr 2010. 02:07

Post od njujork14 »

ok,hvala ninolina, uzeo sam iz radnje 2 to je onaj standardni sivi, bas je super , drzim ga i tresu mi se ruke :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

njujork14, haha..:) Pa lepo :) Znam taj osećaj kad kupiš tel koji mnogo želiš :) Ajd uživaj :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 01:05

Post od acambas »

Pitanje, na moj pinjac za mish ist isti kabl(dzek na kraju) kao i kabl za punjac od Desire-a, probao sam da ga punim i sve radi normaln, e sada jel to znaci da mogu da koristim bilo koji punjac ili da se drzim onog za Desire.

P.S. Ako nekog zanima nasao sam fenomenalan sajt za aplikacije pa ako nekog zanima nek mi posalje poruku.

Sauriann
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
:: HTC One

Post od Sauriann »

Dvojica mojih ortaka imaju Desire klasicnih boja i mnogo im se vise svidja skroz crni ali jbg onda je 99% sa Oranga sto nekome moze biti problema a ustvari nije.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

acambas, bilo koji micro usb punjac ce raditi, samo zavisno od amperaze, punice bateriju brze ili sporije.

Sauriann, ja uglavnom volim sve crno, ali mi se recimo ni Desire ni Wildfire ne svidjaju u skroz crnoj varijanti.

njujork14
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od njujork14 »

da li mozda neko ima neko uputstvo za desire a da je na srpskom, mislim zanimljivo je kad sam provaljujes ali ono cisto da mi pomogne malo i uputstvo :roll:

Sauriann
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Sauriann »

aco menjaj taj avatar salju mi ljudi poruke umesto tebi, traze mi link za neki sajt... :x Nadji negde slicicu pa iseci sam po uputstvu, sto moju uze?

srkicom
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Nov 2007. 00:25

Post od srkicom »

da li se moze obavljati video konferencije preko mobilnog sa mns profilom ili skype-om. nesto kao video poziv. konkretno za Desire, posto nema prednju kameru recimo okrenem telefon i zadnja tj glavna kamera bude kao veb kamera i pricam ili ovako da se nadvikujem ili preko slusalica. pretpostavljam da hardverski nije nemoguce samo softverski. i da li mob moze da posluzi kao web kamera kompijuteru.?
naravno zanima me kojim programima

Sauriann
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Sauriann »

precesaljaj android market, mislim da sam video nesto za web kameru...\
u svakom slucaju znam da su skajp skinuli sa fringa a preko zvanicnog sajta Desire jos nije podrzan.

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 18. Jun 2010. 15:34

Post od Gara »

Pozdrav drugari!Nisam citao dugo ovu temu,pa me iskreno malo mrzi da trazim.... :dry: zanima me da li neko od vas ima Desire is telenora???da li je po necemu "ogranicen"???da li je moguce "otkljucavanje"??? :D

njujork14
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od njujork14 »

Nesto me zanima, kad ne diram fon recimo 3 minuta ekran se zacrni skroz odnosno sam se zakljuca, e sad kad hocu opet da udjem moram prvo da idem na ono gore dugme gde se pali i gasi pa onda ono standardno da se povuce na dole i stavio sam ono da se prstom povlace neke linije, ali me zanima da li je moguce da se probudi na neki drugi nacin, tipa samo pipnem ekran ili neko od onih dole dugmica a da nemoram ono gore na vrhu i recimo kad telefon miruje da na ekranu stoji datum i sat, da li to moze da se podesi?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

njujork14, koliko znam ne moze. Ekran se gasi potpuno da bi stedeo energiju, a jedini nacin da ga probudis iz sleep moda je power taster. Sto se tice lock screen funkcije, mislim da moze da se iskljuci, ali svejedno ce ti se gasiti ekran. Ima da se nadje i neki widget na marketu koji sluzi za lock screen on/off toggle.

njujork14
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od njujork14 »

ok jhvala,jedino me malo smara sto eto svaki put moram gore na power dugme,eventualno onda da podesim na vise minuta a ne na minut ako je to za to

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

njujork14, ne znam sta da ti kazem. meni je to jako dobra i pozeljna funkcija. Meni stoji na 30 sekundi, jer zelim da mi se odmah ugasi ekran, tako da kad zavrsim sta mi treba i stavim telefon u dzep, ne pobrljavi svasta od pritiskanja dugmica. Licno ne razumem zasto bi neko ovu funkciju ukidao ili menjao, ali ok, pitanje ukusa i navika. mada, ne secam se nijednog touchscreen fona koji sam imao, a da nije isto tako skroz gasio ekran, i morao da se pali na neki odredjen taster potom.

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

@njujork14: neki custom romovi imaju tu mogućnost, npr od novijih:
Leedroid 1.5b http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=724123
(Trackpad to wake)
ili Neophyte 1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=732246
(Wake UP from Trackpad & Power)

što se tiče povlačenja linija prstom da se otključa, ja bih to isključio, mislim da je gubljenje vremena :)
gašenje ekrana (sleep mode) kada se telefon ne koristi je značajna funkcija, između ostalog i zato što štedi bateriju...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

djoni napisao:
što se tiče povlačenja linija prstom da se otključa, ja bih to isključio, mislim da je gubljenje vremena :)
Ne mora da bude, ipak je neka mera bezbednosti. ne moze niko da ti cacka po fonu, nesto kao password unlock, koji pod obavezno koristim na svim fonovima.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Možeš da instaliraš Lock Bot on kada pritisneš bilo koje dugme upali ekran, a i imaš različite načine otključavanja.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

njujork14
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od njujork14 »

kao sto kaze Araphel i meni je super povlacenje poteza prstom jer nekako samo ja imam pristup 8) al evo zanima me jos nesto: Kad zavrsim s koriscenjem fona da li mogu sam da ga zakljucam (da ne cekam njegovo automatsko) jer nekako i 30 sekundi je puno, :D posto ja ga za 5-10 sekundi ubacim u torbicu pa mi se cini da tako moze za to vreme sam nesto da uradi a ja to ne vidim? :|

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

njujork14, naravno da mozes telefon i sam zakljucati... kad zavrsis sa radom, samo pritisni Power taster i ugasice se i ekran i zakljucace se telefon...

Odgovori