HTC Touch HD "Blackstone"
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
madness99, jeste opasna bolest al'opet zavisi od stepena zaraze. Na skali od 1 do 10 ti si 11
Ima nekih cena za HD?
Evo 1 thread koji bi trebalo da prate HD vlasnici, u vezi freeware softvera ("ono drugo" jel', nije dozvoljeno na forumu), verujem da će biti ok - Modaco

Evo 1 thread koji bi trebalo da prate HD vlasnici, u vezi freeware softvera ("ono drugo" jel', nije dozvoljeno na forumu), verujem da će biti ok - Modaco

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Evo danas sam video HD uzivo... Telefon ne samo sto lepo izgleda, vec odmah odaje neki osecaj moci
Ko da kaze: " Muci me, ne mozes mi nista
" mnogo lep i, cini mi se jer ga nisam cackao, mnogo mocan tel
odusevio me
madness99, ako ga uzmes, ocekuj da cu svako vece da bacam kletve ne tebe

madness99, ako ga uzmes, ocekuj da cu svako vece da bacam kletve ne tebe

Nokia E71... Elegant, but deadly
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04
Misliš na Coreplayer 1.2.5, ja imam nešto ali neisprobano, mogu ti poslati na mail.
Sad znam o čemu si pričao... Hot fix to enhance response time for HTC Touch HDmiodrage napisao:Za pojedine komande mu je trebalo i cca 5 sec da prihvati komandu. Znachi zadam, i nista se ne deshava, pa odjednom zavibrira i prihvati. Jako losh odziv ekrana po meni.
za koje to komande mu treba 3 do 5 sec?! licno ga imam i tvrdim da mi se to nikad nije desilo...
jedino ako bodes prstima,pa cekas da se otvori neki padajuci meni za izbor muzike ili nesto sl,tj preciznije je i lakse to uraditi olovcicom.i odziv je u tom slucaju trenutan...jer prstom ipak treba da se ``nabode``...to je jedina caka...
jedino ako bodes prstima,pa cekas da se otvori neki padajuci meni za izbor muzike ili nesto sl,tj preciznije je i lakse to uraditi olovcicom.i odziv je u tom slucaju trenutan...jer prstom ipak treba da se ``nabode``...to je jedina caka...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ma u prodavnici sam ga ukljuchio na par minuta, i ono, ukljuchi se, home screen pokazuje, ja ajde prvu stavku u ikonicama, otvori za recimo 1.5 sec, i onda sam hteo 3. ikonicu po redu... ali se 3-4 sec nije nista desavalo, i kada sam stisnuo home dugme, trebalo mu je oko 3 sec da se vrati na home screen. Ponavljam, samo jednom bilo, i samo jednom sam se igrao, mada imam nameru opet sve da ponovim.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Redovni učesnik
Dobro veče,
mobilni HTC Touch HD posedujem već tri nedelje.
Molim sve koji isprobavaju ovaj telefon da prvo u task-u pogase nepotrebne a aktivne aplikacije koje su ostavili prethodni korisnici jer sve aplikacije usporavaju rad procesora.Ni jedna od napred navedenih konstatacija ne stoji jer sve aplikacije rade trenutno pod uslovom da se napred poštuje.Ovom telefonu, za one koji smatraju da telefom treba da bude i kamera, jedino nedostaje bolja kamera koju poseduje Nokia N95 8gb koju sam posedovao pre ovog.Možda će se ovom telefonu tek približiti Nokia N98.
mobilni HTC Touch HD posedujem već tri nedelje.
Molim sve koji isprobavaju ovaj telefon da prvo u task-u pogase nepotrebne a aktivne aplikacije koje su ostavili prethodni korisnici jer sve aplikacije usporavaju rad procesora.Ni jedna od napred navedenih konstatacija ne stoji jer sve aplikacije rade trenutno pod uslovom da se napred poštuje.Ovom telefonu, za one koji smatraju da telefom treba da bude i kamera, jedino nedostaje bolja kamera koju poseduje Nokia N95 8gb koju sam posedovao pre ovog.Možda će se ovom telefonu tek približiti Nokia N98.
meni je u % 43 task-u...sync i gyrator za rotiranje displeja...samo je to ukljuceno...i radi kao sat...
oko prelaza po tabovima,sa home screen-a na ostale,mora se raditi na sledeci nacin:trenutni tab koji je vidljiv,da li to bio home,ili music ili wether,da bi glatko islo prebacivanje na sledece tabo-ve,mora se prstom krenuti sa trenutno vidljivog taba na ekranu.ne moze se npr sa home taba krenuti od web browsera da se slajduje na desno ili levo..zato koci...
ja sam moj platio 800e...preko racuna sam kupio..2g garancije...
i nikad,ali nikad ne bih kupio negde preko,iako je dosta jefitniji.prvenstvreno zbog garancije.to je ipak teh uredjaj i lako moze,ne daj boze,da mu se nesto desi..i ti aj opet tamo preko zbog garancioje...skuplja pita nego tepsija..kamera mu je ista kao na n95 8gb,jer sam pre hd imao 8gb.jedino sto nokija ima vise podesevanja za kameru.ali fotke su orptilike iste velicine u kb ili mb..jedino sto nema blic.u tome je razlika...
zanima me da li je ko od vlasnika hd-a ubacio hotfix za hd sa htc sajta?
ima li razlike?
oko prelaza po tabovima,sa home screen-a na ostale,mora se raditi na sledeci nacin:trenutni tab koji je vidljiv,da li to bio home,ili music ili wether,da bi glatko islo prebacivanje na sledece tabo-ve,mora se prstom krenuti sa trenutno vidljivog taba na ekranu.ne moze se npr sa home taba krenuti od web browsera da se slajduje na desno ili levo..zato koci...
ja sam moj platio 800e...preko racuna sam kupio..2g garancije...
i nikad,ali nikad ne bih kupio negde preko,iako je dosta jefitniji.prvenstvreno zbog garancije.to je ipak teh uredjaj i lako moze,ne daj boze,da mu se nesto desi..i ti aj opet tamo preko zbog garancioje...skuplja pita nego tepsija..kamera mu je ista kao na n95 8gb,jer sam pre hd imao 8gb.jedino sto nokija ima vise podesevanja za kameru.ali fotke su orptilike iste velicine u kb ili mb..jedino sto nema blic.u tome je razlika...
zanima me da li je ko od vlasnika hd-a ubacio hotfix za hd sa htc sajta?
ima li razlike?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
korisnikboban, cuj, da li ostaju upaljene aplikacije u telefonu POSLE gasenja telefona? Ja sam u prodavnici ukljuchio telefon, i tesko mi je da poverujem da je bilo sta ostalo ukljucheno. Pa ni na kompu se to ne desava. A kako telefon izgleda nov, sumnjam da je ubacheno nekog softvera koji bi se bootovao po paljenju fona.
Ovo sto miki8184, kaze za prevlachenje prstom preko tabova mi pre izgleda kao verovatno, jer ja priznajem da sam nabadao tanove, 1, pa 4... recimo
Ovo sto miki8184, kaze za prevlachenje prstom preko tabova mi pre izgleda kao verovatno, jer ja priznajem da sam nabadao tanove, 1, pa 4... recimo
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Redovni učesnik
miodrage,
probaj ovako:
start, pa odaberi settings,pa u donjem meniju odaberi system,pa desno vidiš taskmanager, otvori ga i pritisni stop all.
Trebalo bi da sve radi normalno.
Jos nesto, ovo je WM telefon i eventualno duže boravljenje na net-u možda je navukao kakvu glupost.
Koristm nehakovan antivirusni internet security program, da ga ovde ne reklamiram, a taj u toj prodavnici gde probas telefon ne zna se da li ima zastitu.
Jedino, dragi prijatelji kupujte kod sigurnih pravih uvoznika, sto je ipak kakva takva garancija, jer sa potpunom dokumetacijom uživate punu sudsku zastitu.
probaj ovako:
start, pa odaberi settings,pa u donjem meniju odaberi system,pa desno vidiš taskmanager, otvori ga i pritisni stop all.
Trebalo bi da sve radi normalno.
Jos nesto, ovo je WM telefon i eventualno duže boravljenje na net-u možda je navukao kakvu glupost.
Koristm nehakovan antivirusni internet security program, da ga ovde ne reklamiram, a taj u toj prodavnici gde probas telefon ne zna se da li ima zastitu.
Jedino, dragi prijatelji kupujte kod sigurnih pravih uvoznika, sto je ipak kakva takva garancija, jer sa potpunom dokumetacijom uživate punu sudsku zastitu.
- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15