HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Ne zadovoljan sam iz prostog razloga sto je kuvani rom u pitanju,a ne zvanicni od strane HTC kompanije.Naravno da cu instalirati novi 2.1 kada HTC objavi update ali to se nece desiti,jer su izbacili dosta novih modela koji nisu dosta skuplji od Tattoo,a imaju 2.1.Govorim za evropsko trziste,jer za nas je to velika razlika u ceni...Kao drugo da li ste se nekada pitali koliko kostaju ljudi koji to moraju da programiraju i naprave bez greske,a da pri tome telefon izadje sa linijiske proizvodnje i dodje do krajnjeg korisnika bez falinke?Milioni su u pitanju,jer to rade inzinjeri,a garantujem vam da su preokupirani novim modelima HTC koji se izbacuju svakih mesec dana...Tako da su hteli ulozili bi pare da se sredi update za Tattoo,a ne bi izbacivali nove modele,jer su i onako prodali dosta komada HTC Tattoo cime su zadovoljni i bez izbacivanja update-a 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 28. Apr 2010. 22:04
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
Gaga3, pa za taj isti Hero koji pominjes trebalo je da izadje update jos 16 aprila pa je pomereno za 26 april ,pa su opet pomerili tamo krajem maja pa ce tako u nedogled
cale, Ja sam vec vezan ugovorom na 2 godine tako da uzimam desire ili legend ne mogu jedino ako iskesiram pare za njega,a kada bih imao toliko para sigurno bih pre uzeo Nexus one
cale, Ja sam vec vezan ugovorom na 2 godine tako da uzimam desire ili legend ne mogu jedino ako iskesiram pare za njega,a kada bih imao toliko para sigurno bih pre uzeo Nexus one
Iphone 4s white clear install
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
xerosoft,i ja sam vezan ugovorom.Jedino na taj nacin i mogu da ga uzmem."Kesiranje" mogu da mastam.
A sto se Nexus One tice,isto razmisljanje sam imao do skoro.Medjutim,obilnije traganje po net-u,review-i,komentari forumasa,cena,dostupnost itd.,su me ubedili za konkurentni model-Desire.
A sto se update-a tice,mislim da je vise suvisno bilo sta govoriti.Pogotovo za Tattoo.
Jednostavno HTC-u je praksa da ne postuju rokove,vezane za update.

A sto se Nexus One tice,isto razmisljanje sam imao do skoro.Medjutim,obilnije traganje po net-u,review-i,komentari forumasa,cena,dostupnost itd.,su me ubedili za konkurentni model-Desire.
A sto se update-a tice,mislim da je vise suvisno bilo sta govoriti.Pogotovo za Tattoo.
Jednostavno HTC-u je praksa da ne postuju rokove,vezane za update.

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
To je jedna od opcija loki13,i prva koju ce Vam VIP plasirati.
Medjutim,nije neophodno uzimati jos jedan br.,vec mozete "pazariti" telefon opterecujuci prvi broj dizanjem na vecu tarifu.
Normalno,opcija #2 je u najboljem slucaju,uzeti telefon na LK supruge,odnosno na onog koji u Vas ima poverenja.
Ali,kao sto rekoh,da ne spamujemo temu,a otisli smo u "debeli" off,o tome vise ovde.

Medjutim,nije neophodno uzimati jos jedan br.,vec mozete "pazariti" telefon opterecujuci prvi broj dizanjem na vecu tarifu.
Normalno,opcija #2 je u najboljem slucaju,uzeti telefon na LK supruge,odnosno na onog koji u Vas ima poverenja.
Ali,kao sto rekoh,da ne spamujemo temu,a otisli smo u "debeli" off,o tome vise ovde.

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Posto vidim zatisije u ovoj temi mogu reci samo jedno,a to je: Da sam se puno razocarao u HTC Tattoo i Android,jer su slagali ljude sto se update-a tice kako bi se navukli i kupili HTC Tattoo.Mnogi su uzimali Tattoo i postavljali pitanje u VIP-u zasto mi ne radi bluetooth,na sta bi oni odgovorili da ce to raditi sa novom verzijom software-a koja je trebala krajem marta da izadje,a nije.malo razmislite i zakljuci cete logicki da je HTC kompanija uspela da proda dovoljan broj Tattoo modela uz izgovor kako ce novi update sve poboljsati,ljudi se lozili na to i na kraju su uspeli da ostvare profit i zeznu ljude u celom svetu!!!Zato pozivam sve javno da bojkotujemo HTC telefone i da razmislimo pri sledecoj kupovini koji telefon uzimamo.Ja sam poceo svuda da pljujem po HTC telefonima zbog update-a...Iskreno vreme je pokazalo da smo prevareni,a na vama je da odlucite da li je HTC dobar ili los!!!
Zamolio bih moderatore da ne brisu temu,jer se ovo tice svih nas!Naravno ne zelim da vredjam nekoga,vec sam izneo svoje misljenje sto se tice HTC kompanije...Hvala na razumevanju!
Zamolio bih moderatore da ne brisu temu,jer se ovo tice svih nas!Naravno ne zelim da vredjam nekoga,vec sam izneo svoje misljenje sto se tice HTC kompanije...Hvala na razumevanju!
Apsolutno se ne slazem.....ja sam odusevljena sa HTC Tattoo....pa sta ako ne radi bt......sve sto mi treba mogu da nadjem na netu i prebacim u tel....mislim koji tel moze da se kupi za 7000 i da bude ovako usluzan?? Drugo procitala sam da je update najavljen pocetkom sledece godine i verovatno je smesno i glupo, ali eto sanse kao postoje, a kako i vip to moze da zna pa ne zavisi to od njih ( ja kada sam kupila telefon i kada sam pitala meni su rekli da ne znaju kada ce biti i da li ce biti update )....sta to ima toliko da se poboljsa tim update/om, naravno da bih volela , ali stvarno ne vidim da ovaj telefon ima neke ogromne nedostatke, po meni je pravo osvezenje i opustanje posle bagovitoog i uzasno sporog symbiana....sto se tice i drugih modela mislim da je HTC napravio stvarno korak ispred svih ...........
HTC Tattoo
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
Gaga3, Slazem se sa tobom u nekim stvarima ali sto se tice bluetotha tu se malo ne slazem mada sam trenutno prilagodio telefon koristenju bez BT,al sta da se radi ako izadje update dobro jeste ako ne ide telefon na tender pa novi uzimam sa 2.1 ili mozda 2.2 sistemom ali obavezno android jer mi je dosta symbiana na glavu mi se pope koliko je spor
Iphone 4s white clear install
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Ljudi imam problem sa HTC Tattoo.
Kad sam sa telefona obrisao aliklaciju panda home, pojavilo mi se sledece:
The Application HTC Sense (process com.htc.launcher) has stopped unexpectedly. Please try again.
Od tog momenta, ne mogu da udjem u meni. Probao sam sa hard resetom, fast boot resetom,.... tj. svim sto se nudi u skrivenom meniju i nista. Problem i dalje stoji. Dodje do HTC logoa i tu stoji dokl ne izvadim bateriju. Sta da radim i da li uopste ima pomoci mom telefonu. Hvala i pozzzzz.
Kad sam sa telefona obrisao aliklaciju panda home, pojavilo mi se sledece:
The Application HTC Sense (process com.htc.launcher) has stopped unexpectedly. Please try again.
Od tog momenta, ne mogu da udjem u meni. Probao sam sa hard resetom, fast boot resetom,.... tj. svim sto se nudi u skrivenom meniju i nista. Problem i dalje stoji. Dodje do HTC logoa i tu stoji dokl ne izvadim bateriju. Sta da radim i da li uopste ima pomoci mom telefonu. Hvala i pozzzzz.