Za RHODIUM se nagadja da je to ocekivani bes phone ever koji je naslednik HD-a s afull QWERTY-jem!!!
Za sada ne postoje specifikacije ovih modela ali verujem da ce se uskoro i to pojaviti!
Mislim da nema razlike jedino sto je Topaz namenjen AT&T, vidi se njihova oznaka na telefonovom gornjem levom uglu.
Znaci prikazani su modeli koji ce se naci u slobodnoj prodaji i modeli koji ce biti kod nekog operatera.
Uh mnogo su slicni,ali svejedno ako HTC nastavi kao sa proslim modelima bice ovo zestok udarac za konkurenciju.Moji favoriti su Jasper i Maple (ako su im takvi nazivi,mnogo je sitno)
Mozemo biti samo u jedno sigurni,visoka cena,ovih modela.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Viđao sam već ovo na net-u. Pitam se koji je izvor svega toga - neki HTC bad employee ili neki vešt photoshopovac?
U svakom slučaju očekujem neki novi HD sa hardverskom tastaturom i blicom za fotoaparat (s obzirom da su to 2 jedine realne zamerke tržišta koje isti model dele od savršenstva).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.