Prvo, telefon je prelep. Dizajniran je vrhunski, prijatan je na dodir i sjajno lezi u ruci - manji je nego sto deluje na slikama. Ekran je neverovatan. Znaci, desava mi se da upalim telefon i samo ga gledam. Kao jedinu manu u kategoriji izgleda/osecaja bih naveo to sto ostaju otisci prstiju. Medjutim, u kutiji dolazi zastita za ekran... kad je prilepite, telefon bez brige mozete da brisete cime hocete, tako da otisci nisu prevelik problem.
TouchFLO cini samo koriscenje telefona veoma ugodnim. Windows je u potpunosti sakriven, i prilikom normalne upotrebe (pozivi, poruke, igre, mail, vreme...) necete ga uopste videti. Stavise, ni stylus verovatno necete videti

Preinstalirane aplikacije su zaista odlicno ukomponovane u paket. Pored famozne Diamond igrice "nateraj-lopticu-u-rupicu" posebno bih izdvojio i YouTube aplikaciju koju je sam proizvodjac (HTC) izradio. Znaci, nakacite se na Internet, startujte je... i prosto - uzivajte, jer je ocigledno da je aplikacija izradjena uz paznju na svaki detalj. Pretrazivanje (po kategorijama, posecenosti i naravno kljucnim recima) je brzo, gledanje fantasticno zbog ekrana, vracanje na snimke koje ste vec pogledali lako zbog history tab-a... tako da ce vam se sigurno desiti ono sto se meni desilo sinoc - 3 sata sam gledao klipove sa YouTubea.
Ostale aplikacije su takodje kvalitetne; necu ih pojedinacno pominjati da ne bi produzavao i onako dugacak komentar. Samo cu pomenuti browser - full je i zbog 480x800 rezolucije kada okrenete telefon (u landscape

Baterija - mogu naknadno da vam javim utiske, mada sam iz nekog razloga optimista. Juce, posle prvog punjenja, telefon je izdrzao 6 sati mog neprestanog drndanja, sto je dobar znak.
...
I kad bi me pustili, ocigledno bih ja ispisao kompletan review telefona

Ja sam telefon ovde platio 600$... toliko vas izadje otkljucana verzija sa porezom i shippingom (vec sam poceo da zaboravljam srpske reci

Da li kupovati u Srbiji kad se pojavi - to je malo teze pitanje. Vidim da je Diamond 1 - 553 evra ~ 746$... uporedjujuci cene ovde (Diamond 1 ~ 400$), ispadne da se dvojka nece pojaviti u Srbiji ispod 840 evra. Dinkicu care

Uglavnom, braco Srbi, to vam je to. Drz'te se, i ako ima nekih pitanja povodom telefona, raspalite, ja cu da pratim thread i da odgovaram koliko mogu. Inace, u Srbiju vracam za dve nedelje, pa ako ima neko ko bi pre zvanja rodjaka/prijatelja u inostranstvu i svercovanja da vidi phone uzivo - nek ostavi poruku i pripremi neku zgodnu drugaricu & pare za picje u gradu