Ako bi pravili analogiju sa Vip-om i hd2, i eventualno da se nexus pojavi u ponudi kod istih, pa mi i nismo u tako lošem položaju,(ako izuzmemo da imamo više nego bedan standard i da nas operateri deru kao operatori

) ako bi pustili da samo brojevi govore. Naime kod nas hd2 preko pomenutog operatera košta 30000din (ili 434$) uz najskupli paket od 2999 bez pdv-a,znači grubo oko 3600din (ili 52$), e sad kada se sve to pomnoži sa 24 mseca i doda vrednost aparata, sve izađe oko 1700$, a nexus amere košta 180$+80$*24=2076$, pritom ne ulazim u to šta koji paket pruža u minutima, porukama, MB i sl. Po ovom računu mi mu dođemo "dobri" oko 400$

Mogao sam za komparaciju uzeti i hero, no i između njega i hd2 je par hiljkada razlika u ceni tako da to bitnije ne menja račun. Jedini problem je što nama u prilog idu samo brojevi- sve ostalo je na "njihovoj" strani

PS Ako neko ima iskustva neka me uputi- kako bi se mogao naručiti/doneti pomenuti model kod nas? Pojavio se i kod nas, i ni manje ni više već ga je lik "ocepio" na 600 evra! Bezobrazno nema šta