Fablet od HTC-a, ima skener otiska prsta, koji ne radi kao na iP5s već na prevlačenje prstom, kao na laptopovima.. Dizajn kao HTC One Mini, samo veći! SD card slot, ne zamenjiva 3300 mAh baterija, nema stabilizator slike u kameri.. Ostalo identično kao i na HTC One-u.. Fin telefončić
Nesto sam se zagrejao sa ovaj model htc-a...pisao sam vec u drugim temama...hocu neki phablet,gledao sam alcatel one touch hero...fino izgleda,al izgleda kamera da je ocajna,olovka uopste nevradi kako treba....nije mi o glavu,ne zurim se....razmisljam cak i o lg g pro 2...ovaj max ,sta znam...jel imao neko iskustva sa njim???
Mislim da je Z ultra bolji od ovoga u svemu osim u kameri.. Nisam imao iskustva ni sa jednim ali na papiru mi tako izgleda. A ako ti se ne žuri čekaj OnePlus One -5.5" 1080p, S801, 16mpx f2.0 Sony senzor, 3100mAh, i cena ispod 400$.. A najbolje od svega je što će ga pokretati CyanogenMod!
Ne zuri mi se naravno,imam vec sony xz,ne bih opet sony...hocu nesto sto ima daleko bolje slike od sonia...i da se zvuk ,zvucnici cuju kako treba,zadovoljan sam ja sa xz...radi oerfektno,al kamera je za k...c...moj htc one s ubija u pojam xz sto se tice same kamere...razmislicu jos lagano....htc one max mi zanimljiv zbog velicine,kamera je sigurno bolja od sony...zvucnici da i ne govorim...ima drug htc one,pa ako je imalo i max takav ,uzecu ga:-)
O ukusima mislim da nema potrebe raspravljati....eto ja bi po toj ceni uezo Max....Samsung jednostavno ne zelim,ne kazem da su samsung telefoni losi,al eto...
To je odlicna cena, jeste da je stariji model malo al je dobar. Da gledao sam i ja na kp jedan covek ga prodaje samo, a ovo ostalo su neki polovni nisu nesto ocuvani. Hvala ti
sto se tice ekrana sve klizi, pregledno je i boje su mnogo bolje u poredjenju sa note2 i mega 6.3 koje posedujem (za ostale tel novije ne znam, note 3, m8 ne znam). Telefon je velik, ali dobro lezi u ruci i tezi je pa imas sigurnost dok ga nosis, izduzen je pa daje premium osecaj. Sto se tice rada samog telefona nemam nikakvih zamerki, bukvalno leti kako se ponasa. A o bateriji takodje sve pohvale, ekran 7sati.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.