Ajde kad u'vatis vremena, bas bih zeleo da procitam tu "historiju" s Holdenom. Sad si me zainteresovao...
Sta vozite?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Sta vozite?
Ma gde bi bilo licno, taman posla.
Ajde kad u'vatis vremena, bas bih zeleo da procitam tu "historiju" s Holdenom. Sad si me zainteresovao...
- Andrijano
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Od maja Citroen c5,2.0 hdi,exclusive,nov kupljen i evo za sada 15k km i sve sljaka kao i prvog dana..malo je mozda smesno reci za auto koji je nov da sve sljaka na 15k kao i prvog dana,ali poucen sa a4 koju posedujemo koja je 2012 godiste i kojoj je na 30.000 crkao plivajuci zamajac,a na 58.000 crkao menjac(promenjen u garanciji stavljen nov) mogu reci da citroen za sada sluzi dobro.. Inace ima hidraulicno oslanjanje tako je to iskusvto u voznji neverovatno,najblize nalik voznji u autobusu
Kada smo razmisljali o novom autu i sta uzeti,dosta sam se raspitivao,cak sam poslao mail i cuvenom Marku Watsonu iz Carbuyer-a koji mi je i veoma brzo odgovorio na isti i rekao da je jedini auto udobniji od hidraulickog c5-a mercedes s klase,tako da je izbor pao na ovaj dosta jeftiniji auto.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Ooooo de si SPYKER. Mislim da tvoju poruku nisam video ovde na forumu jos od vremena kad si postavio slike automobila i kuce u Sapcu. A to su nekolko godina u pitanju. Pa si bio isprozivan da se k***is. Dobrodoso brate.
Za one koji nisu znali, glumac Paul Walker i njegov prijatelj Roger Rodas, koji su nedavno poginuli u saobracajnoj nesreci, su imali i zavidnu kolekciju raznih sportskih automobila. Paul je inace bio veliki ljubitelj automobilizma.
http://www.youtube.com/watch?v=U189SwhPXKI
http://www.youtube.com/watch?v=U189SwhPXKI
Nisam znao da je Paul imao toliku kolekciju. Znao sam da je ljubitelj i da ima nešto auta u svom posedu.
Kratka posveta:
http://www.youtube.com/watch?v=o8UCI7r1Aqw
Kratka posveta:
http://www.youtube.com/watch?v=o8UCI7r1Aqw
- don Alberto
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Zamisli da placas parking za svaki 
- don Alberto
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
sva sreća pa sam ih umanjio da ne bih plaćao ! ha,ha,ha

- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Vi placate parking? Zasto kad je neustavno i ne mogu vam nista? Nedavno sam bacio brat bratu 15-20 tih cestitki iz parking servisa. Sve sto mogu da vam naplate jeste taj sat u kojem su vas uhvatili da niste platili parking, ni dinara preko toga.
Kako to druže?
Jel to u praksi stvarno funkcioniše i da li je zakon naklonjeniji nama ili njima ako dođe do tužbe zbog neplaćanja kazne?
Jel to u praksi stvarno funkcioniše i da li je zakon naklonjeniji nama ili njima ako dođe do tužbe zbog neplaćanja kazne?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- mrkixxx
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Ista je prica i za rts pretplatu, pa dosta ljudi placa, a i rts se ne libi da tuzi. Ja placam parking, zato sto moju firmu ne zanima dal je ustavno ili ne. Svaka kazna se odbija od plate, pa je lakse platiti firminim parama koliko go treba, nego svojim kasnije 
Mogu da da tuze i samo zastrase.Sa dobrim advokatom mogu da obrisu dupe tim papirima.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- m@c|-|oR
- Expert

- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Dosetili se Vlasi.
Čitao sam Statute dva Parking Servisa (Smederevo i Niš, ali verujem da su i ostali postupili slično/isto). U njima su se snašli i zaobišli prepreke.
Kako?
On koverte koje ostavljaju na brisačima nisu kazne, već doplatne dnevne karte. Njihovi radnici u stvari nama čine uslugu i osiguravaju nas od problema.
Ozbiljno.
Takođe, zbog ZOBS-a (Zakon o Bezbednosti u Saobraćaju), koji zaustavljanje vozila do 15 minuta ne tretira kao parkiranje, u tom periodu ne mogu ništa da rade. Zato im je u softveru sistema i definisan taj period kao "tolerancija".
Kad radnik Parking servisa prvi put unese vozilo u sistem kreće taj period od 15 minuta, čak i ako ste vozilo ostavili pre pola sata. Tada može da stoji pored vašeg vozila tih 15 minuta i da vas čeka, ili da nastavi obilazak (što svi čine). Kod sledećeg prolaska ostavlja doplatnu kartu.
U praksi imate 20-tak minuta fore do ovoga.
Inače, znam najmanje dve osobe koje su izgubile proces na Sudu zbog ovakvog tumačenja.
Na kraju, najveći apsurd je što oba ova preduzeća rade sa gubicima!!! Ali, to je posebna priča...
Čitao sam Statute dva Parking Servisa (Smederevo i Niš, ali verujem da su i ostali postupili slično/isto). U njima su se snašli i zaobišli prepreke.
Kako?
On koverte koje ostavljaju na brisačima nisu kazne, već doplatne dnevne karte. Njihovi radnici u stvari nama čine uslugu i osiguravaju nas od problema.
Ozbiljno.
Takođe, zbog ZOBS-a (Zakon o Bezbednosti u Saobraćaju), koji zaustavljanje vozila do 15 minuta ne tretira kao parkiranje, u tom periodu ne mogu ništa da rade. Zato im je u softveru sistema i definisan taj period kao "tolerancija".
Kad radnik Parking servisa prvi put unese vozilo u sistem kreće taj period od 15 minuta, čak i ako ste vozilo ostavili pre pola sata. Tada može da stoji pored vašeg vozila tih 15 minuta i da vas čeka, ili da nastavi obilazak (što svi čine). Kod sledećeg prolaska ostavlja doplatnu kartu.
U praksi imate 20-tak minuta fore do ovoga.
Inače, znam najmanje dve osobe koje su izgubile proces na Sudu zbog ovakvog tumačenja.
Na kraju, najveći apsurd je što oba ova preduzeća rade sa gubicima!!! Ali, to je posebna priča...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Bandicoot
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
don Alberto, Jel to tvoja kolekcija? Odlicno je. 
don Alberto, tek sad primecujem ovu tvoju kolekciju, odlicna je zaista.
Nego, bi li prodao jednu od one dve bele Lancie Delte HF Integrale?
Nego, bi li prodao jednu od one dve bele Lancie Delte HF Integrale?
Prosto da covek ne poveruje svojim ocima...
Ziv je Yugo, umro nije!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Jo2kLMb9Vk
Ziv je Yugo, umro nije!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Jo2kLMb9Vk
- m@c|-|oR
- Expert

- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
500 cin je 8200 ccm!!!!
Weirdo

Weirdo
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
miodrage i ja imamo slican ukus za bicikle
Capriolo Adrenalin,eh ne odvajam se od njega.Stalno negde idem,prosto moram da uzivam kad vozim njega..Ubija