Vicevi
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Odg: Vicevi
Kupio covek novi BMW i krene kroz grad da se malo provoza. Uhvatilo ga crveno na semaforu, on stane, ceka, kad nesto lupi pozadi zatrese mu kola. Izlazi on brzo napolje kad tamo fica, zakucao se od pozadi u njega. On besan krece ka fici da prebije vozaca, kad izlazi covek sav uplasen:
- Nemoj brate molim te, imam zenu decu, nemam pare, gledaj sta vozim, fici ne rade kocnice, nemam pare ni to da popravim...
Ovaj sta ce, sazali se i ostavi ga. Odveze kola kod majstora ovaj mu popravi i vozi dalje. Sutradan opet on vozi bembaru, crveno na semaforu, stao on, ceka, kad nesto pukne pozadi, zatrese se ceo auto. Istrcava on, ne veruje sta se desava, ovaj put mora da ubije nekog, kad pozadi opet fica, zakucao se. Otvara on vrata od fice kad unutra opet isti covek od juce.
- E sad cu da ti je*** majku!
- Nemoj brate molim te. Zena, deca, siromasni smo, nemamo za hleb, evo nemam ni kocnice da popravim, opet ista prica...
Ponovo se ovaj sazali, ajde sta ce. Ponovo kod majstora, ovaj sanira, cepa dalje. Sutradan opet on u gradu, vozi auto, otvorio prozore, muzika pojacana, crveno svetlo, stane on, kad puce nesto od pozadi, zatrese se BMW. On ne veruje sta se desava, brzo se okrece, vidi pozadi fica se zakucao, a ovaj mu mase kroz prozor:
- Ej ja sam! [emoji2] [emoji2] [emoji2]
- Nemoj brate molim te, imam zenu decu, nemam pare, gledaj sta vozim, fici ne rade kocnice, nemam pare ni to da popravim...
Ovaj sta ce, sazali se i ostavi ga. Odveze kola kod majstora ovaj mu popravi i vozi dalje. Sutradan opet on vozi bembaru, crveno na semaforu, stao on, ceka, kad nesto pukne pozadi, zatrese se ceo auto. Istrcava on, ne veruje sta se desava, ovaj put mora da ubije nekog, kad pozadi opet fica, zakucao se. Otvara on vrata od fice kad unutra opet isti covek od juce.
- E sad cu da ti je*** majku!
- Nemoj brate molim te. Zena, deca, siromasni smo, nemamo za hleb, evo nemam ni kocnice da popravim, opet ista prica...
Ponovo se ovaj sazali, ajde sta ce. Ponovo kod majstora, ovaj sanira, cepa dalje. Sutradan opet on u gradu, vozi auto, otvorio prozore, muzika pojacana, crveno svetlo, stane on, kad puce nesto od pozadi, zatrese se BMW. On ne veruje sta se desava, brzo se okrece, vidi pozadi fica se zakucao, a ovaj mu mase kroz prozor:
- Ej ja sam! [emoji2] [emoji2] [emoji2]
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Vicevi
Један од бољих које сам чуо/прочитао у последње време. 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Verovatno mu je kad se fica zapucao od nazad BMW na ekranu ispisao: "New hardware found. Install now?" 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
- :: Galaxy S20 Ultra
Ulaze tri narkomana u taksi, sedaju na zadnje sediste. Taksista vidi kako su uradjeni, upali auto, ugasi i kaze:
- Momci, 2000 dinara.
Prvi narkoman izlazi i kaze
-Hvala gospodine.
Drugi izvadi pare i plati, a treci udari taksistu po glavi i kaze:
-Gde jurcas pička ti materina, hoces da poginemo?
- Momci, 2000 dinara.
Prvi narkoman izlazi i kaze
-Hvala gospodine.
Drugi izvadi pare i plati, a treci udari taksistu po glavi i kaze:
-Gde jurcas pička ti materina, hoces da poginemo?
Samsung Galaxy S20 Ultra
Narode nemate pojma koliko mi je drago sto je tema zazivela, dodjem nekoliko puta dnevno na nju i slatko se ismejem, samo nastavite majstori. [emoji38] [emoji38]
-
- Mobil manijak
Jedan glup 
Počela neka devojka da se dopisuje na SMS-u. Napiše joj dečko:
Opiši sebe.
- Plavuša sam.
A oči?
- Imam

Počela neka devojka da se dopisuje na SMS-u. Napiše joj dečko:
Opiši sebe.
- Plavuša sam.
A oči?
- Imam
Samsung Galaxy S20 Ultra
Porođaj
Ciganka bila trudna i kad je došlo vreme da se porodi zove ona cigu da upregne konje i da je vozi na porođaj. Ciga šta će, na brzaka upregne konje a pošto je već pao mrak upali i fenjer i krenu oni ka porodilištu. Negde na pola puta trudovi postali neizdržljivi pa ciganka krene da kuka da dalje ne može i da je dete vec krenulo. Ciga vidi da nema kud, zaustavi kola i krene da pomaže ciganki. Kroz 5 minuta dete izađe a ciga ga prihvati i pita ciganku:
• Šta ću sa njim?
• Smotaj mu pupak i baci ga na kola!
Čim to uradi vidi ciga da izlazi još jedno pa i njega prihvati i reguliše ga k'o prvo, ali ciganka viknu:
• Cigo čekaj, ima još!
• Pu jebem ti mater, gasi fenjer, vi'š d' idu na svetlo!!!

Ciganka bila trudna i kad je došlo vreme da se porodi zove ona cigu da upregne konje i da je vozi na porođaj. Ciga šta će, na brzaka upregne konje a pošto je već pao mrak upali i fenjer i krenu oni ka porodilištu. Negde na pola puta trudovi postali neizdržljivi pa ciganka krene da kuka da dalje ne može i da je dete vec krenulo. Ciga vidi da nema kud, zaustavi kola i krene da pomaže ciganki. Kroz 5 minuta dete izađe a ciga ga prihvati i pita ciganku:
• Šta ću sa njim?
• Smotaj mu pupak i baci ga na kola!
Čim to uradi vidi ciga da izlazi još jedno pa i njega prihvati i reguliše ga k'o prvo, ali ciganka viknu:
• Cigo čekaj, ima još!
• Pu jebem ti mater, gasi fenjer, vi'š d' idu na svetlo!!!

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Vozi se morbidna porodica u autu, i majka izbaci glavu kroz prozor, naidju na banderu i otkine joj bandera glavu. Sin i otac krennu da se smeju, a cerkica pocela da place. Upitaju je otac i sin da li je normalna i zasto place, a ona ce - pa nisam videla
.

- simbijanac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Jan 2015. 20:12
- :: Sony XA2 Ultra
- :: Sony XZ2 / Nokia E7
Dolazi Zecanka u Beograd i zaustavlja momka na Trgu Republike.
-Izvini momak,koliko je sati?
-Dvadeset dva i pedeset pet.
-A ne,no 'iljadu.

-Izvini momak,koliko je sati?
-Dvadeset dva i pedeset pet.
-A ne,no 'iljadu.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
simbijanac,
-

- simbijanac
- Redovni učesnik
Prilazi jedna plavusa drugoj:
-Sta si se pobogu,razmahala sa tim stapom?
-Zelim da skinem sve ove divne zvijezde sa neba.
-Mnogo si glupa.Pa treba ti duzi stap.
-Sta si se pobogu,razmahala sa tim stapom?
-Zelim da skinem sve ove divne zvijezde sa neba.

-Mnogo si glupa.Pa treba ti duzi stap.

- vojkan85
- Mobil manijak
simbijanac,

-
- Mobil manijak
Sin pita tatu:
- Hoćeš li mi kupiti iphone?
Tata reče:
- Reci čarobnu riječ.
Sin reče:
- Milica.
Tata pita:
- Koja Milica?
Sin odgovori:
- Tvoja ljubavnica!
Tata reče:
- Koji iphone?
- Hoćeš li mi kupiti iphone?
Tata reče:
- Reci čarobnu riječ.
Sin reče:
- Milica.
Tata pita:
- Koja Milica?
Sin odgovori:
- Tvoja ljubavnica!
Tata reče:
- Koji iphone?
Samsung Galaxy S20 Ultra
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
PeraKG, čuo sam i ranije nekoliko puta vic, ali mi je smešan svaki put kada ga čujem 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- simbijanac
- Redovni učesnik

- vojkan85
- Mobil manijak
PeraKG, Ala mu je mali uvalio
.
Zavrsio mali Pirocanac skolu i sada trazi od tatka da mu kupi cipelke. Kaze tata: Hocu sine, al da gi glancas i uredjujes svaki dan. Sin: Hocu tatko. Kupi njemu otac cipelke, pozove on svoju devojku na veceru. Prvo vece izadju oni i on joj na kvarnjaka dok nije gledala poturi cipelu pod suknju i kaze: Lele, veceras si imas bele gace na crne tufne. Devojka: Imam si, pa sta?. Drugo vece isto tako na kvarnjaka stavi on cipelu ispod i kaze: Lele, veceras imas bele gace. Devojka: Imam si, pa sta?. Trece vece ona odluci da ne obuce gace, gurne on cipelu ispod suknje: lele, ce da me ubije tatko kad vidi kolka rupetina na cipelke
.

Zavrsio mali Pirocanac skolu i sada trazi od tatka da mu kupi cipelke. Kaze tata: Hocu sine, al da gi glancas i uredjujes svaki dan. Sin: Hocu tatko. Kupi njemu otac cipelke, pozove on svoju devojku na veceru. Prvo vece izadju oni i on joj na kvarnjaka dok nije gledala poturi cipelu pod suknju i kaze: Lele, veceras si imas bele gace na crne tufne. Devojka: Imam si, pa sta?. Drugo vece isto tako na kvarnjaka stavi on cipelu ispod i kaze: Lele, veceras imas bele gace. Devojka: Imam si, pa sta?. Trece vece ona odluci da ne obuce gace, gurne on cipelu ispod suknje: lele, ce da me ubije tatko kad vidi kolka rupetina na cipelke

Taman sam hteo da ga napisem ,Vojkan me prestigne
Dobar vic 

- vojkan85
- Mobil manijak
Shadows,
, sledeci put se dogovoramo preko pp
.