teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Sony Ericsson
P990i
145 € (NOV: 279*)
star 5 meseci ali nije ovakav model nego za francusko trziste nema vratanca koja se skidaju ego je monoblock...mnogo bolje po meni...moze slike na mail.tel punjac kabel slusalice.samo kesh, slanje...
Tek ovaj ima pojma sta prodaje....Francusko trziste, pa bez vrata
ma liku se garant skenjala vratanca,pa stavio onaj plastični deo dole,i sad ima samo qwerty i pokušava sa žvakom da ga uvali.Kladim se da je to u pitanju.
Ma o čemu vi pričate ljudi?SE ionako svaki treći fon ima sa "made in france" etiketom.A ta priča da je za njihovo tržište rađen bez preklopa je čista budalaština.I ovaj gore na slici izgleda sasvim isto kao i običan p990.Vidi se i flip i preklop....Ja tvrdim da je to neki zafrkant,koji pokušava da utopi telefon,pogotovo ako znamo da se dešava na p990 da od čestog skidanja i stavljanja flipa,onaj kablić ode,i šta onda?Lepo skineš flip,ostaviš samo qwerty,i taj problem se nikad ne primeti,jer ti flip baciš,a fon reklamiraš kao specijalnu seriju za "neko tamo" tržište po slobodnom izboru.To mi je kao onaj što je od N70 sa movistar mreže ložio da je u pitanju "movie star" edišn,sa boljom kamerom i ekranom.Nemojte da ste naivni
araphel, bas iz tog razloga sam i postavio sliku da se vidi da je to isti kao i svi drugi,nisam hteo da postavim druge slike gde se i vidi sa i bez preklopa
HTC
S620
185 € (NEMA U PRODAJI)
ne ovaj nego palm tre 750.nov ganjc izgled poput ovog ali lepsi mnogo!ima sve od opreme.punjaci za ceo svet, slusalice, usb..sve..vindovs 6..bruka!moze brzom postom za celu srbiju
Svasta... Jel to isti lik prodaje ove ganjc tj ganz nove telefone? Pitam se samo da li mu se neko uopste i javi kad procita oglas koji ovako glasi...
odlicno ocuvana, slusalice, toster i krunjač i okolina
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
E, baš htedoh da se malo napravim naivan pa da vidim šta će da bude. Vidi se da je onaj gore isti ko i svi P990 a što se tiče vratanca, to me je nasmejalo do suza, ali stvarno, baciš i ovako je lepši.
Ovaj se očigledno zeza što stavlja toster na etiketu. To je onaj fazon : DVD što ti sprema ručak
Anycool
I929
150 € (NEMA U PRODAJI)
ne ovaj, nego najjnoviji t828-original-nov, nekoriscen, sa softverom nokie n96-pda, tv, kanali sa satelita, 3 kartice..sms
Zar je moguce da su Kinezi uspeli da uhvate kanale sa satelita bez tanjira i risivera i kompletne one propratne skalamerije a sve to jos pride spakovano u 10 x 5 cm...
Nokia
E60
110 € (NOV: 241*)
ozbiljan telefon, nije igracka, keep out of reach of children. automatski nivo zvuka, osvetljenje displeja i tastature.displej 375x415dpi.wi-fi.novi sad
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.