boze kojih kraljeva ima ovo je strasno hhahahah
Opiceni oglasi
					Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
	Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Nikola031
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
 - :: Lumia 640 Dual SIM
 - Kontakt:

40 €
vodafon 527 odlican bez ogrebotine, radi na svim mrezama, moguc dogovor
A za sliku je stavljen iPhone 8GB
Apple
iPhone 3G 16GB
dogovor (NOV: 520*)
ja sam retard koji svima obara cene, ali vise necu to da radim majke mi iskreno se kajem, . djordje loznica. djordje.djordje.lo.izvinjenj svima, ali imam ovaj telefon po 230e

Ispod oglas od istog prodavca:
Nokia
N95
170 € (NOV: 377*)
novi, orginal finski sa imei, hitno samo 2 komada. ful pakovanje samo kes. u zameni 200e.djordje loznica, profesor. radim nocnu, pozeljno zvati posle 22h.
Neki nocni profesor...

vodafon 527 odlican bez ogrebotine, radi na svim mrezama, moguc dogovor
A za sliku je stavljen iPhone 8GB
Apple
iPhone 3G 16GB
dogovor (NOV: 520*)
ja sam retard koji svima obara cene, ali vise necu to da radim majke mi iskreno se kajem, . djordje loznica. djordje.djordje.lo.izvinjenj svima, ali imam ovaj telefon po 230e
Ispod oglas od istog prodavca:
Nokia
N95
170 € (NOV: 377*)
novi, orginal finski sa imei, hitno samo 2 komada. ful pakovanje samo kes. u zameni 200e.djordje loznica, profesor. radim nocnu, pozeljno zvati posle 22h.
Neki nocni profesor...
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
						- Wicker Man
 - Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
 - :: HTC Desire
 - :: Sony Ericsson K800

- tehno maniac
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

- 
				Sale_M
 - Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
 - :: HUAWEI P40 Pro +
 - :: HUAWEI P40 Pro

Nema veze mnogo sa naslovom teme ali reko da napisem.Gledam nesto oglase cesce zadnjih dana i u ponudi ima masa telefona starih navodno jedan dan ali kako sam saznao bez garancije,a za sve te telefone se vrte isti brojevi.Treba tim likovima dati lekciju,jer ovi manje upuceni u telefone ce se zeznuti i kupiti neki telefon.
A svako ko prati telefone a uglavnom su ovi na oglasima bb5 nokije zna da se lifetimer moze resetovati i mogu se nabaviti jeftine verzije maski i onda ko ne zna kupi telefon koji ko zna sta je prosao.
Kakvi su to prevaranti,trebalo bi stvarno da dobiju lekciju.

A svako ko prati telefone a uglavnom su ovi na oglasima bb5 nokije zna da se lifetimer moze resetovati i mogu se nabaviti jeftine verzije maski i onda ko ne zna kupi telefon koji ko zna sta je prosao.
Kakvi su to prevaranti,trebalo bi stvarno da dobiju lekciju.
XIAOMI Mi 11 midnight grey 
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
						HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
LG U900
65 €
u odlicnom stanju, cita samo post-paid karticu, 1, 3mpx kamera, mp3, blutut, mikro-sd.....moze zamena......moze zamena.....
Hm? Ne razumem da li covek prodaje citac za kartice ili mobilni...
Sony Ericsson Z530
40 €
oko 8-9 meseci, malo razgovora, sivo-crni, odlicno ocuvan, savrseno ispravan, baterija 4-5 dana. slusalice nekoriscene. bez zamena za dzojstike, sporete, krompir...! bg

65 €
u odlicnom stanju, cita samo post-paid karticu, 1, 3mpx kamera, mp3, blutut, mikro-sd.....moze zamena......moze zamena.....
Hm? Ne razumem da li covek prodaje citac za kartice ili mobilni...
Sony Ericsson Z530
40 €
oko 8-9 meseci, malo razgovora, sivo-crni, odlicno ocuvan, savrseno ispravan, baterija 4-5 dana. slusalice nekoriscene. bez zamena za dzojstike, sporete, krompir...! bg
- vlada1970
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
 - :: Blackberry Q5
 - :: Nokia 8310

Nije teško zamisliti na kakve sve ponude nailaze prodavci mobilnih. Ljudi hoće da kupe neki zanimljiv fon ali se u 90 % slučajeva ispreči problem u vidu nemanja dovoljno para, pa su spremni svašta da ponudeNennad napisao:bez zamena za dzojstike, sporete, krompir...! bg
![]()
I frižider, i jaknu ( malo nošenu ), i mikrotalasnu pećnicu
Nennad, sto se prvog oglasa tice,ti neki stariji LG telefoni sa 3g su imali problem da iz nekog razloga nakon sto se dekodiraju,rade samo na postpaid kartice.Predpostavljam zato sto su operateri u nekom momentu krenuli po defaultu da dele USIM uz postpaid.
I po meni najjaci oglas,od onih sa strane:
prodajem noki-u 6288 treba je ocistiti od virusa inace je u ekstra stanju cena 70 evra cena nije fiksna
Vrh,koliko su ljudi glupi!

I po meni najjaci oglas,od onih sa strane:
prodajem noki-u 6288 treba je ocistiti od virusa inace je u ekstra stanju cena 70 evra cena nije fiksna
Vrh,koliko su ljudi glupi!
- kapoerista90
 - Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49