Pacific rim klasično američko sranje sa puno njihovih klišea, plitka priča, efekti sjajni, sviđaju mi se čudovišta.
Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Before midnight dosadan, ali možeda se gleda, možda bi mi bolje legao da sam oženjen, ali na sreću još nisam
.
Pacific rim klasično američko sranje sa puno njihovih klišea, plitka priča, efekti sjajni, sviđaju mi se čudovišta.
- Suna
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Pon, 27. Maj 2013. 19:29
- :: Sam Galaxy S4 i9506
- :: LG Optimus L7 II
Gattaca (1997) film iz '97. a ja ga tek sad prvi put pogledala O.o
Pacific Rim (2013) - koja glupost od filma. Cak mi ni efekti nisu bog zna sta...
The Heat (2013) - naivno do zla boga, ali ovo i moze donekle da se pogleda. Sandra Bulok kao vino, sto starija to bolja...
The Heat (2013) - naivno do zla boga, ali ovo i moze donekle da se pogleda. Sandra Bulok kao vino, sto starija to bolja...
How to Make Money Selling Drugs (2012) - dokumentarac koji vam u deset koraka objasnjava kako dignuti kintu prodavajuci narkotike. Da ne bi bilo zabune, poenta filma nije bas u tome, iako savete dele bivsi narko dileri. Neki od njih su zaradjivali i po milion dolara dnevno.
Takodje, film pojasnjava neke stvari vezane za borbu protiv droge, koliko drzava odvaja novca i uopste kakvog udela u svemu tome ima sama drzava, lobisti, politicari, kreatori zakona i sl. Za film govore i neke veoma poznate licnosti iz sveta sou biznisa, poput repera Eminema i 50 Centa i glumaca Suzan Sarandon i Vudija Harelsona.
Ekstra, ekstra dokumentarac, koji otkriva dosta toga. Toplo preporucujem zainteresovanima...
Takodje, film pojasnjava neke stvari vezane za borbu protiv droge, koliko drzava odvaja novca i uopste kakvog udela u svemu tome ima sama drzava, lobisti, politicari, kreatori zakona i sl. Za film govore i neke veoma poznate licnosti iz sveta sou biznisa, poput repera Eminema i 50 Centa i glumaca Suzan Sarandon i Vudija Harelsona.
Ekstra, ekstra dokumentarac, koji otkriva dosta toga. Toplo preporucujem zainteresovanima...
- pelleruma
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
The wrong mans - naravno serija
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Green, izasao 'YIFI' a? 
antec, sta, je l' bio mozda u corki YIFI pa zato kazes? 
Daleko bilo
, uštedeo preko njega za omanji projektor, sad mogu kući da pravim bioskop 
Primetio sam da poneki put filmove pogledamo otprilike u isto vreme pa mi je bilo smešno.
Primetio sam da poneki put filmove pogledamo otprilike u isto vreme pa mi je bilo smešno.
Pa da, to sam i ja odavno primetio, da svi gledamo iste filmove. Verovatno zato sto ih popularni torent sajtovi u isto vreme postave, sto je po meni dobra stvar. 
Preporuka za Mr. Nobody(2009). 
White House Down (2013) - skoro po svemu isti kao i Olympus Has Fallen. Ali, gluma i rezija su
Olympus je inace mnogo mnogo bolje odradjen, iako je prica takodje meh...
Olympus je inace mnogo mnogo bolje odradjen, iako je prica takodje meh...
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Green ti nonstop gledas nesto
P.S.taj Olympus sam hteo jos davno da gledam i nikako da se nakanim.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Odličan je "Olympus Has Fallen"
po meni mnogo bolji od "White House Down".
Poslednja izmena od znemanja u Sub, 12. Okt 2013. 20:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- m@c|-|oR
- Expert

- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Usamljeni rendžer (2013), "The Lone Ranger" (original title)
E, ovo je bilo osveženje!
Vestern, snimljen kao strip. Podsetio me na "Sin City"
Kao da film sa Džoni Depom (i izvršni producent filma) može da bude normalan. Ne može! Nikako.
Priča je plitka, ali gledljiva.
Posebno izdvajam zaista odličnu muzičku podlogu tokom celog filma, koja kulminira fenomenalnom uvertirom iz "Viljem Tela" u završnoj sceni jurnjave vozovima.
8/10 (bilo bi i više da je film iole ozbiljniji).
E, ovo je bilo osveženje!
Vestern, snimljen kao strip. Podsetio me na "Sin City"
Kao da film sa Džoni Depom (i izvršni producent filma) može da bude normalan. Ne može! Nikako.
Priča je plitka, ali gledljiva.
Posebno izdvajam zaista odličnu muzičku podlogu tokom celog filma, koja kulminira fenomenalnom uvertirom iz "Viljem Tela" u završnoj sceni jurnjave vozovima.
8/10 (bilo bi i više da je film iole ozbiljniji).
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Sale_M, a sta cu, uglavnom imam dovoljno slobodnog vremena, koje izmedju ostalog iskoristim i za filmove. 
Juce odgledao Curse of Chucky (2013), hororcic s dobro poznatom lutkom, koju je zaposednuo duh nekog manijaka.
Nista posebno, ispod proseka u odnosu na prethodne filmove sa istom tematikom.
Juce odgledao Curse of Chucky (2013), hororcic s dobro poznatom lutkom, koju je zaposednuo duh nekog manijaka.
Nista posebno, ispod proseka u odnosu na prethodne filmove sa istom tematikom.
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
m@c|-|oR, bas sam "turio" The Lone Ranger da se svlaci... I naravno, YIFI je. 
The Lone Ranger - film postaje film tek u poslednjih 35 minuta. Pre toga sam zamalo zaspao gledajuci.
Jel film Hobit odvojen film od Gospodara prstenova?