teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Sredjen nalog, aktiviran na bandcampu (link u potpisu )... Sad cekam 10 dana da mi stigne kartica da mogu da verifikujem nalog. Hvala na pomoci i pojasnjenjima.
Zabranjeno Pušenje napisao:Kunem vam se rahmetom dedinim
iako se u tu svirku ne razumijem bas
da niko nikad nije znao harmoniku svirat'
kao mali Ibro, Ibro dirkanas
Jer kada pocne dernek i kad on zasvira
ne bi stig'o reci ni Bismilah
vec bi lup'o glavom i lomio bi case
vec bi te Ibro bacio u sevdah
Al' jednog dana za Ibru cuse
ljudi sa estrade
i pocese njuskati po nasoj mahali
Svaki Ibri pice placa
svakih deset prsta Ibrinih hvali
Ibro poce pricati o parama, o slavi
mi ga odgovarasmo, Ibro, ne budali
Ti si nesto drugo
ti harmonikom lijecis bol
na estradi sve je lazno
na estradi sve je fol
Samo da ti kazem nesto za Ibru
dodje Mercedes po njega i on ode
ode u harmonicare i posta popularan
eno ga, isp'o u novinama, s oba Halida se slik'o, s Brenom bio, jest, majke mi
Pa on je vuk'o curu nosila bedj da joj se zna prednja strana
a sad sve noge do krajnika
ozrenka, daj nam dvije pive
i reci, Boga ti, muzici malo tise
Samo, nije nesto
ali ne da on da ga se daraci
mislim da ga daracu oni Sinanovci
ogulise ga od njega
Ali nije ni to
ne daju mu bolan da sevdah svira
ovo kriza, raja traze veselo
ko ce slusat' tudju muku
Ali jednog jutra
udje Ibro u mahalu sam
isti gari kuper, sve je licilo na san
na licu mu vise ne bi sjene
koju tuga pravi
Mahalu sevdah Ibro
nije mog'o da zaboravi
Ibro nije htio para
Ibro ce vazda bit' fukara
Neki odmah pocese da blate Ibrin lik
ali samo prava raja je znala
u cemu je trik nije Ibro, jarane nas, fukara
Ibro ti je defakato umjetnik
svacas
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Upravo mi je stgao mail:
"You can now receive payments into your PayPal account.
We’re sorry for the wait: it took us a bit of time, but today we’re happy to announce that you can now receive payments from millions of buyers around the world (165 million active accounts, and counting). All you need to do is pick the right payment solution for your business and start getting paid."
PayPal napisao:
It's a new day.
You can now receive payments into your PayPal account.
We’re sorry for the wait: it took us a bit of time, but today we’re happy to announce that you can now receive payments from millions of buyers around the world (165 million active accounts, and counting). All you need to do is pick the right payment solution for your business and start getting paid.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, Mogu to da potvrdim uspeo sam da prebacim novac sa paypala na svoju Visa karticu iz banke Intese radi sve samo je taksa 4 e bez obzira na sumu znaci fiksna taksa plus se ceka do nedelju dana . I naravno prethodno da mi se posalje novac na paypal registrovan kao srpski .
sasamarkovicks, Mislim da takav limit ne postoji ako uplacujes sa svoje kartice ili bankovnog racuna a sto se tice slanja novca sa paypal na paypal tu mozda. A sto se tice limita za podizanje mislim da je 10 hiljada evra mesecno .
Da li neko zna kako se podizu pare sa PayPal-a koje su samo poslate? Znaci, nije refundiranje koje ide direktno na karticu, nego mi je jedna osoba poslala pare.
Do sada se nisam susretao sa ovim, ali sada od kako su pare poslate tako ih vidim na PayPal-u ali nikako ne silaze na moju karticu koja je povezana sa ovim nalogom.
Dakle, pitanje glasi, kako podici novac koji je na PayPal-u? Imam Intezinu internet karticu/racun koji je povezan sa PP-om.
Azimuth, kada ti pare budu legle na karticu moći ćeš da ih podigneš u banci bez problema. Činjenica je da im treba 7+ dana da se pare prikažu na kartici. I ja koristim Intsa Internet karticu i pišem ti iz ličnog iskustva.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Aj da i ja napišem, iz ličnog iskustva.
Ovde u de, bar u mom slučaju, sve pare sto legnu na PayPal, sam moram da prebacim na račun, banku. I to prebacivanje traje do 48h. I to je to.
Azimuth, iz PayPal aplikacije kliknes na withdraw, uneses sumu koju hoces da prebacis na linkovanu karticu i to je to. Tteba par dana da se obavi transakcija.
E to je to. Hvala svima! Ovo sto su @Green i @bata bogdan napisali je resenje problema
Fora je bila u tome sto kad se pare refundiraju, onda preko paypal-a legnu na karticu automatski, dok kod slanja para nece i mora peske da se uradi. Problem je sto to u ovom slucaju kosta 4€, dok kod refundiranja ne uzimaju proviziju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.