Programi za konvertovanje (avi, 3gp, mp3, mp4)
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
Ljudi treba mi program za konvertovanje....Ali mi je bitno da mu samo smanjim velicinu fajla i DA UBACIM TITLOVE u film!To je onako najbitnijeZnaci da ostane u AVI. formatu.Ali da film bude sa vec urezanim titlovima da bi ga mogao gledati na fonu!Pa molim vas da mi kazete svoje neke predloge!Koristim Xiliosoft video converter i odlican je ,ali ne mogu da ubacim titlove u fim
Pa sam nabavio smart movie converter i on moze da ubaci titl u film i odlican je,ali me zeza i za neke filmove jednostavno ne prikazuje sliku
.....Hvala unapred na pomoci!

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Na ovoj adresi se moze naci, po meni, najbolji vdieo konvereter (za video > 3gp)
www.smallvideosoft.com
www.smallvideosoft.com
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
!bitno da mu samo smanjim velicinu fajla i DA UBACIM TITLOVE u film
Najjednostavniji program koji sam isprobao,i radi savrseno je ,,ultra mobile 3gp video converter" . Mogu da se ubace i titlovi,sve sto treba da uradite je da sledite uputstva koja su u programu,a program sadrzi SVE! Ja imam nokiu5610 i kvalitet je fenomenalan.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kad ste vec pokrenuli ovu temu,hocu da kazem da sam se razocarao kad sam na 5228 pustio film konvertovan sa smart movie converterom u njegovoj rezoluciji ekrana.Slika ima previse suma
Jeste da je veci ekran od 2,4 inca na kolikosam navikao da gledam,ali je bas mutna slika.
Pitam se da da nije program nesto lose odradio ili je na svakom takvom ili vecem ekranu takav prikaz videa.

Jeste da je veci ekran od 2,4 inca na kolikosam navikao da gledam,ali je bas mutna slika.
Pitam se da da nije program nesto lose odradio ili je na svakom takvom ili vecem ekranu takav prikaz videa.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M
Стари трип са СМ конвертором.
Пробај http://www.formatoz.com/ "свеж" је!
deksicom
Е бре како те није срамота!

Стари трип са СМ конвертором.
Пробај http://www.formatoz.com/ "свеж" је!

deksicom
Е бре како те није срамота!

Слобода или смрт
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
laganeze, jel si probao Youtube to Mp3 converter od DvD Soft-a ? Ja njega koristim i zaista je dobar.Mozes da skines i njihov konvertor Youtube to 3gp u kome imas da izaberes i druge formate.Inace program je besplatan i imas u svakoj vrsti(youtube to mp3 ili youtube to 3gp) da biras hvalitet snimka ili pesme.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Nemam taj program sacu da ga skinem pa da vidim sta nudi...mada i ovi programi koje ja imam mogu da mi spot konvertuju u 3gp i radi u telefonu bez problema samo sto je kvalitet nikakav ali kada ga konvertujem u mp4 onda dolazi do problema,ide ton ali slike nema...kada nesto snimam kamericom pravi sve snimke u mp4 i kako pise u specifikaciji podrazava mp4 format e sada gde je problem ne znam...probao sam i rucno da mu namesti rezoluciju pre konvertovanja kao sto ste rekli i jopet nista...
Edit:
haha tebra sampione,programcre izgleda sjajno i sto je najbitnije sve radi kao podmazano...u padajucem meniju pise za koji telefon i samo se izabere, izgleda mora rezolucija da bude odgovarajuca i kodeci da se poklope itd... evo kako izgleda

Edit:
haha tebra sampione,programcre izgleda sjajno i sto je najbitnije sve radi kao podmazano...u padajucem meniju pise za koji telefon i samo se izabere, izgleda mora rezolucija da bude odgovarajuca i kodeci da se poklope itd... evo kako izgleda