Slike i utisci sa prvog okupljanja foruma

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

[quote="ninolina"]kroko035, pa nismo hteli nikoga da sami identifikujemo javno, jer se o tome nismo prethodno dogovarali...a sad se već zna ko je ko na slikama, ko je želeo sam je sebe identifikovao... :wink:
Pozdrav... 8)

A što se tiče kvaliteta okačenih slika...onaj kome trebaju slike originalnog kvaliteta zna kome da se obrati za iste... :D Ma stvarno nisi me razumela , sve mi se svidja i sve je ok :) mislim da raste kvalitet sajta ukoliko ima identifikacije sa slikom .
Slike su prva liga i brzo se otvaraju :roll: !Sve pohvale za vas trud a posebno za tvoj :o svaka ti cast :roll: 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

kroko035, taj moj komentar nije bio upućen tebi, već sam ga onako čisto radi informacije rekla, da bi se znao razlog zašto su slike nekvalitetne... :shock:
I hvala za ostale tvoje komentare... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Heheh,pa dobro..Nisu toliko loshe slike,bar su docharale malo atmosferu sa skupa,ali verujte mi to je samo delic...Potrudite se da sledeceg puta dodjete u vecem broju... :wink:

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Po ovim slikama koje sam gledao video sam samo odrasle!!! Da sam ja dosao bilo bi mi vide od dosade sa vama ... Steta pa nisam dosao da vas malo zezam.
......Smej se smej,uvek se smej........

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Da li biste mogli, ako imate brzu internet vezu, da mi na mail (za msn) posaljete sve slike sa foruma. Plz... Unapred zahvalan...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Lobachewsky, poslaću ti ja na mail za MSN večeras ili sutra ujutro pošto imam ADSL, pozdrav.
Ghost

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Ja vam se, na moju VEEELLLIIIKKKUU žalost, nisam mogao pridružiti tet večeri... Vidim da ste se lepo proveli :) i jako mij e drago zbog toga... JEdino se nadam da ćemo se , barem neki od nas, ponovo okupiti da mogu sve da vas upoznam... :D

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

e ninolina stvarno no comment :roll: neznam za ostale ali ti si se potrudila za medalju oko kacenja ovih fotkica... 8) bas mi je zapao za oko onaj albino lik,jako mi lici na nekog glumca iz nekog filma sa jim carey'jem :wink: pozz
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

E pa hvala fain2daniel ... oko organizacije skupa (a taj deo niste svi mogli ni da vidite) ... svi koji su bili u organizaciji dali su svoj doprinos Dexter, "Dr Nick Riviera" i Zoka (dok, eto, nije otišla :smutny: )...... doduše, slike su, eto, ipak nekako ostale na meni: da ih prikupim, sredim i okačim ... ali za vas sve sa foruma to mi nije bilo teško ...... :wink:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Svaka ti cast Nina na kacenju tolikih slika bre! Trebalo bih te mostaviti za moderatora ili tako nesto :D :D :D
and justice for all...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Zaduzili smo Ninu da obavi celu tu operaciju kachenja,nadam se da joj nije previshe teshko pao taj deo posla... :D 8) Vidim i drugi hvale organizaciju shto znachi da nismo toliko loshi... :D

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

ma organizacija je stvarno bila na nivou, svaka cast organzatorima, pogotovo svaka cast Nini, ona se bas iscimala da sve ispadne dobro i stvarno je sve ispalo super :D
Ex Sir_Oliver

Volim_c++
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 17:08

Post od Volim_c++ »

Pozdrav svima :)
Moram priznati da sam oduševljen ovim forumom, i da sam sasvim slučajno dospeo ovde. Vidim da se lepo družite, i baš mi je žao što ranije nisam priključio.
A najviše sam se iznenadio kada sam video svoje koleginice na ovim slikama :blinky: :o
Jovana i Zoko, pa odkud vi na ovom forumu? Nisam znao da ste mobil frikovi. Zoko, svaka ti čast, skoro 1300 postova!!! :wacko: :D Jovana koji ti je nick? :unsure:
Zoko, pa još nismo otišli na onu kafu što ti dugujem za engleski...Javi se bre!
P.S Video sam onaj poster u crnoj rupi za Martini što si crtala, svaka ti čast, sigurno će zauzeti centralno mesto na hodniku :wink:
I baš mi je žao što nismo na istom smeru, svi super likovi su otišli na dizajn :cry:
Ja se izvinjavam ostalim članovima, ali oduševio sam se što sam sreo moje drage koleginice na ovom forumu. :oops:
Pozdrav svima, i svaka vam čast za ovaj skup što ste pravili :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pozdrav tebi, Volim_c++, evo ja cu ti objasniti zasto ti se Zoka i Jovana ne javljaju na forumu... Pa vidis...Zoka je bila dugo aktivan clan forum, ali je iz odredjenih razloga, nazalost... :smutny: ...odlucila da vise nece posecivati forum...Na skup je ipak dosla, jer smo je mi ostali jedva nagovorili, pa nas je ispostovala...Tako da i ne ocekujes da ce ti se ovde javiti...A sto se tice Jovane...ona i nije clan foruma, na skup je dosla sa Zokom...

Pozdrav... 8) ... i nadam se da ovo nece uticati na tvoj ostanak na forumu... :D

Volim_c++
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 17:08

Post od Volim_c++ »

Baš bezveze... :cry: Pa šta je to bilo? :o A ja se baš oduševio kad sam video Zoku i Jovanu na slikama, moje drage koleginice :(
ninolina, hvala što si me obavestila, javiću im se telefonom 8)
A mi sa Singidunuma se držimo zajedno, tako da, ako nema mojih koleginica, neće biti ni mene 8) :D
Ma bio sam član na nekoliko foruma, ali nemam više vemena za to, suviše sam okupiran C++ :shock:
Došao sam ovde da se informišem, nadam se da će mi neko pomoći :smutny:
Pozdrav svima :wink:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Malo kasnim,sta ces,Australija nije tu blizu Knez Mihajlove...
Svaka cast svima za organizaciju i okupljanje i sve ostalo(fotke,komentare...),imam samo reci hvale :) :) Organizujte nesto slicno u avgustu ili septembru i mozda se i ja pojavim(nadam se da nece biti Bin Laden u mom avionu,hehe :D :D :D )
Fotke su sasvim ok,nije perfekt,ali sve(svi) se lepo vidi(e),naravno Nina je strava na svakoj slici(joke :wink: ). Nadam se da ste se svi fino upoznali i zdruzili,pozdrav sa petog kontinenta,GREEN! :D :) :wink: 8)

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Hello narode,pa sta se desava na sajtu u poslednje dve nedelje? :D
Nije me bilo zbog odredjenih obaveza i osecam kao da sam dosta propustio! :(
Ali nadoknadice se to brzo!
Ajde ako je neko od ekipe koja je bila na forumu raspolozen da mi posalje sve slike!
Pozz....

Zaključana tema