teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
I ja sam bio sprečen da dođem na skup iako sam obećao Nini, što mi ona nadam se neće preterano puno zameriti.. nisam bio ni sto godina na forumu, ko zna šta sam sve propustio.. bio sam pretrpan privatnim obavezama, ali bih voleo kada bi neko bio dobar da mi posalje nekoliko slika yipovanih na mail ili MSN.. mail je saint81@gmail.com, ili MSN skojic@hotmail.com
E ljudi, pregledao sam sve i stvarno... nemam reci. Svaka cast na svemu. Organizacija, fotke sve je vrhunsko. Nego, gde ste se okupili, posto nisam u toku, jer sam tek od danas na forumu?
Electronic, okup je bio u BG-u, ...u kaficu Potpis....jer nas je, nekako, najvise odavde...
Nadamo se da ce biti jos skupova...Sad ce i lepse vreme (mada se po trenutnoj situaciji to malo teze moze zamisliti... )...tako da ce biti jos prilike za druzenje ...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ninolina napisao:
Nadamo se da ce biti jos skupova...Sad ce i lepse vreme (mada se po trenutnoj situaciji to malo teze moze zamisliti... )...tako da ce biti jos prilike za druzenje ...
exej..... gresis slino sad ce pa nece bash sad ja nesto cuo do kraja juna ovako
project, pa sve je i ovog puta bilo javno objavljeno na forumu...svako je mogao da dodje, bez obzira na staz na forumu...
Ajde da prvo vidimo ima li zainteresovanih...neka se oglase...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
se oglasa jasno i glasno da ce prisustovati sledecem skupu mobilnih eksperata ali samo u slucaju da skup ne bude za/u vreme ispitnog roka.......tada je project jako nervozan i napet i ne odgovara za svoje postupke.... xexeexexexexexexex
Mirko BGD, pa ajde ... sto se mene tice, ja sam ZA ... ... ali da vidimo koliko ima generalno zainteresovanih ... dosta je novih clanova ... a neki stari vise ne posecuju forum, tako da i nije losa ideja organizovanja novog skupa ...
Trebalo bi da se javi jos zainteresovanih, da bismo shvatili ozbiljno zelju vecine, da se okupimo ... Pa, secas se kako je bilo prosli put ...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.