Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Jurassic World 2015 KORSUB 1080p HDRip x264 AAC-JYK
Ovaj torent?
Ovaj torent?
E ja sam ovaj skinuo Jurassic World 2015 HC HDRip XViD AC3 ETRG. Manje zauzima a to ti je priblizni kvalitet, meni zadovoljavajuc.
Uf, taman sutra da skinem to i pogledam, iskreno se nadam da je vredelo cekati(:
Ne znam druze, ja sam celog zivota fasciniran tematikom dinosaurusa. I da je neko smece sto mislim da nije, meni ce se svideti sigurno.
Videh sad da oba torenta imaju hardcoded korean ili tako neki jezik. Ipak cu sacekati jos malo, kontam da ce i yifi uskoro da izbaci taj filmic(:
Nece Yifi skoro. Mislim da on najkasnije izbacuje svoje torente. Barem sto se njegovog sajta tice.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 05. Maj 2015. 07:02
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Terminator Genesis... Nije los film, samo malo konfuzan :/...
Festina lente.
^ Pre gledanja Terminator Genisys ne bi bilo lose odgledati prva dva dela. 

- Apolo
- Expert
Green, Kao klinac sam ih odgledao bar po 5-6 puta, i dan danas znam svaku scenu napamet 

Festina lente.
Ako je tako, onda Genisys i ne bi trebao biti konfuzan, ali znam na sta mislis. Treba dobro misliti tokom pracenja filma. 

Poceo sam ponovo da gledam seriju, koja mi je dobrim delom obelezila mladje dane.
http://www.imdb.com/title/tt0106028/?ref_=nv_sr_1
http://www.imdb.com/title/tt0106028/?ref_=nv_sr_1
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
"Dragon Blade" 2015.
Kinesko-antička bajkica sa Džekijem Čenom i Džonom Kjuzakom.
Negde sam čitao da je to, valjda, najskuplji kineski film svih vremena.
Na mene je ostavio slatko-kiseli utisak, baš kao i kineska hrana.

Kinesko-antička bajkica sa Džekijem Čenom i Džonom Kjuzakom.
Negde sam čitao da je to, valjda, najskuplji kineski film svih vremena.
Na mene je ostavio slatko-kiseli utisak, baš kao i kineska hrana.

- Apolo
- Expert
Green, Vise sam se pogubio u samom tom putovanju kroz vreme, radnja mi je jasna. Nego te u proslost, te u buducnost putuju... Na kraju sam jedino shvatio da su i dalje na planeti Zemlji 

Festina lente.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
The Captive (2014) - Zanimljiva ideja, ali ralizacija loša i to poprilično loša, odabir glumaca je pogrešan. Ocena 4/10.
Ted 2 (2015) - Kome se dopao prvi deo dopašće mu se i drugi
ocena 7/10.
Ted 2 (2015) - Kome se dopao prvi deo dopašće mu se i drugi

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
"Terminator Genisys" (2015). Loš i dosadan, osim poslednjih 20-tak minuta, koji mogu da se pogledaju. Ni mala Kalisi
i Met Smit nisu mogli da poprave utisak. Prvo su se postavili kao da onaj sa Kristijanom Bejlom nikad nije ni snimljen, a onda su ubili prva tri filma stvaranjem alternativne prošlosti/sadašnjosti/budućnosti.
"Minions" (2015). Jedan od najgorih crtanih filmova koji sam ikad gledao. Apsolutno ne vredi gledanja.
"Jurassic World" (2015). Nije loš onoliko koliko sam očekivao, s obzirom da mi se originali nisu nimalo dopali onda kad sam ih gledao. Relativno zabavan, na mahove dosadan, pa zanimljiv. Sve vreme sam čekao kad će Kris Prat da kaže "Star Lord, man!"

"Minions" (2015). Jedan od najgorih crtanih filmova koji sam ikad gledao. Apsolutno ne vredi gledanja.
"Jurassic World" (2015). Nije loš onoliko koliko sam očekivao, s obzirom da mi se originali nisu nimalo dopali onda kad sam ih gledao. Relativno zabavan, na mahove dosadan, pa zanimljiv. Sve vreme sam čekao kad će Kris Prat da kaže "Star Lord, man!"

Eto kako se mišljenja razlikuju. Meni je novi Terminator bio baš, baš dobar. I rekli su da se neće osvrtati na poslednja dva filma, jer su bili jako nepopularni kod publike. A baš su se dobro držali onoga što se dogodilo u prvom delu, čak sam se zapitao da li su deo scene sa đubretarskim kamionom i skinuli iz originalnog filma. Najave su i bile na temu da će poremetiti i okrenuti naglavačke celu priču, kako bi imali opciju za nove delove, odnosno da će raditi reboot franšize. Moj utisak je bio da Terminator nije bio ovako zabavan još od devedesetih. Inače, ukoliko neko obrati pažnju, postoji jako mnogo referenci ka prva dva filma kroz celu priču.
^ What he said 
Poslednje odgledano: The Door - nemacki film, glavni glumac Mads Mikkelson. Igra lika koji pronalazi tajni tunel u dvoristu, koji vodi 5 godina u proslost. Zanimljiv film, drama po zanru.

Poslednje odgledano: The Door - nemacki film, glavni glumac Mads Mikkelson. Igra lika koji pronalazi tajni tunel u dvoristu, koji vodi 5 godina u proslost. Zanimljiv film, drama po zanru.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
araphel, možda sam omatorio, pa više ne znam da uživam kao ranije.
I meni je zanimljiviji od poslednja dva filma, a primetio sam reference iz prva dva, ima ih baš dosta.
Ali, sve u svemu, nisam oduševljen - moglo je to mnogo bolje.

I meni je zanimljiviji od poslednja dva filma, a primetio sam reference iz prva dva, ima ih baš dosta.

Ali, sve u svemu, nisam oduševljen - moglo je to mnogo bolje.