teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Jao ljudi kako se samo ovi Spanci provlace nije realno. Prvo protiv Nemaca u grupi ajde neka im bude realno bolja su ekipa, posle protiv Grka gust mec i kruna veceras protiv Francuske i na kraju imam osecaj da ce da osvoje prvenstvo bez obzira sto nisu nista spektakularno pokazali da se ne lazemo .
Ja mislim da nije provlacenje,nego su ujednacene ekipe.U svakoj utakmici ima i faktora srece,gde neka lopta se vrti i udje u kos(gol),a nekad se odbije van,i zivot dobije drugi tok.Veoma kvalitetne i ujednacene ekipe,zavisi poveda od mnogo detalja.Da mozemo i imamo kvalitet za prvo mesto - imamo,ali da mozemo zavrsiti i cetvrti - mozemo.Ovo vazi za tih 5,6 ekipa u vrhu.Po meni.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Ako prodjemo Litvance u sta ja verujem mislim da ce nam svakako biti lakse protiv Spanca nego Francuza u finalu jer ipak publika je veliki faktor ovako ce sigurno svi Francuzi navijati za Srbiju jer su ih Spanci izbacili .
Bice tesko ako se ovi Litvanci raspucaju kao prošlu utakmicu sa Italijom.
Nadam se pobedi
A za finale, samo da bude korektno suđenje, pa bolji nek pobedi, mada, sumnjam da će suđenje biti pošteno, opšte poznato da su sudije naklonjene Španiji (gori su od cigani)
Litvanci još nisu naleteli na odbranu kao našu.A sa druge strane ni naši se nisu raspucali kako bi trebalo, ako Bogdanović i Teodosić prorade sa trojki ima da bude +15
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.