Kako dobiti izveštaj za e-mail poruku.
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Kako dobiti izveštaj za e-mail poruku.
Ponekad meil porukama dogovaram se sa ljudima oko kupovine i prodaje cveca, saksija i slično. Desava se da posaljem meil a suprotna strana mi ne potvrdi da je isti primila a naravno meil poruka nema izvestaj oko dostave kao sms. Postoji li neki način da se to u gmailu aktivira. Dodao sam ja neki Strek ali to neradi ili ja neumem da podesim ili se ta opcija izveštaj o dostavi plaća.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Re: Kako dobiti izveštaj za e-mail poruku.
Ne znam za gmail,ali na microsoft outlooku imas mogucnost da trazis izvestaj o prispecu i izvestaj o citanju. Tesko mi za poverovati da gmail to nema 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Sad sam gledao podesavanje za gmail i mogucnost za izvestaj ne postoji. Citao sam da kao sta ima da se proverava jer gmail sigurno isporuci poruku, ako adresa ne postoji ili je pogresna stigne povratna poruka o toj gresci.
- artifex
- Mobil manijak
Ne znam,glupo iskreno.. Ja te opcije redovno koristim na outlooku ako su neki iole vazniji mailovi
- artifex
- Mobil manijak
Kad krenes da pises novi mejl pored attachmenta i toga imas 3 tackice. Klikom na to ti se otvaraju opcije za podesavanje vaznosti emaila i za potvrde o stizanju/citanju