teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Tau - riba zarobljena u automatizovanoj kuci jednog programera manijaka, pokusava da nagovori kompjuter vestacke inteligencije da je pusti napolje. Onako, nista specijalno, mlak sci-fi.
Interesantno da se u filmu na kratko pojavljuje nas poznati komicar, satiricar i imitator Dragoljub Ljubicic Micko. Gde njega nadjose, nije mi jasno...
Micko je lik nevidjeni.Neponovljivi amater,neverovatan talenat.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
https://m.imdb.com/title/tt4209256/?ref_=nv_sr_1
Treća sezona pred krajem. Mnogo više akcije nego u prve dve sezone, ali druga sezona je ipak bolja. Ono što je odlično su koreografije borbi, bilo da se radi o tuči pesnicama, noževima ili sveopštoj borbi pešadinskim vatrenim oružjem: jako realistično i urađeno toliko dobro da im mnogi bioskopski blokbasteri mogu pozavideti.
Ono što mi je zasmetalo u ovoj sezoni je neka hladna atmosfera među glimcima koja provejava "u pozadini" radnje, i kvari ukupni utisak o sezoni.
Bjerg napisao:Koju seriju biste preporucili? Do sad sam odgledao samo Serloka, Breaking bad, Prison break, True detective s1, The missing s1 i Mindhunter.
Najbolje bi bilo da nam kažeš koji žanr najviše preferiraš jer bi bilo glupo da ti predložimo Game of Thrones a tebi epska fantastika uopšte ne leži ili na primer Firefly a ti uopšte nisi ljubitelj tog tipa serija...
Ako je neko nekad u sado-mazo fazonu treba samo da pogleda neki film iz SciFi produkcije na njihovom kanalu i imaće potpun ugođaj.
Ja sam malopre prilikom šaltanja kanala naišao na neki njihov film "Big bad bugs" i to je tolika trešina sa tako ultralošom pričom, glumom, efektima (ako ono uopšte može tako da se nazove) da nisam mogao a da ne pogledam do kraja samo da bih video koje su krajnje granice tog užasa! Dakle, ako ono nije pranje para za mafiju ja ne znam ko je sa temperaturom ili IQ manjim od 45 mogao da da pare da se ono uopšte snimi a još manje obraz da ono pusti u javnost!
jos uvek nisam utvrdio sta sve volim, jer sam skoro poceo da gledam. Krimi, trileri, akcije, drame su svakako dobrodosle, mada moze bilo sta, samo nek bude zanimljivo Inace, hvala na predlozima.
Martin Mystere, takvih jezivih budalastina je oduvek bilo. Secam se da smo drugar i jakasnih 90-ih iznajmljivali takve gluposti iz video kluba, samo da bi se smejali nacinu snimanja, glumi i efektima.
A jos smesnije je bilo kad gazda kluba preporuci neku takvu nebulozu.
Probao drugu sezonu Luka Kejdža i odustao. Razumem da će se nekome dopasti i to je u redu, ali meni je presporo i nezanimljivo, a povremeno čak i depresivno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.