„Napad na Titana“?
Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
The Blackout
Debt Collector .
Debt Collector .
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Серија "Беса" прва сезона. Класична прича о путевима трговине дрогом, крвне освете итд. Све то на релација Албанија, Црна Гора, Србија. Генерално добра серија али јако тешка радња.
Анимирани "Хотел Трансилванија 3" - сморио сам се после пола сата гледања. Први део не непревазиђен.
Анимирани "Хотел Трансилванија 3" - сморио сам се после пола сата гледања. Први део не непревазиђен.
Festina lente.
- Apolo
- Expert
Attraction 2017 (Сила привлачности) - руски SciFi филм, топла препорука пошто је један од ретких где акценат није био на снимању акционих сцена већ више на упознавању двеју врста. А и сама радња филма је занимљива, како је све почело и сам крај.
https://www.imdb.com/title/tt4731148/
https://www.imdb.com/title/tt4731148/
Festina lente.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
↑ Deluje interesantno, pokušaću da ga nađem.
-----
Grin definitivno odforumao, čim ga nedeljama nema ni u ovoj temi.
A sećam se koliko je napadao nas koji smo pravili (neuspele) proteste za povratak TT-a.

-----
Grin definitivno odforumao, čim ga nedeljama nema ni u ovoj temi.
A sećam se koliko je napadao nas koji smo pravili (neuspele) proteste za povratak TT-a.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Orimetio sam da je forum mao odumreo,verovatno odmori. Jbg,nema podrske a ljudi navikli na TT . Ko sad da ide preko browser
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Iskreno meni je to najveci problem. TT je neprevazidjen. Velika je glupost sto ne postoji vise podrska za TT. Ne znam ni koji je razlog za to?
U svakom slucaju nadam se da ce se nesto menjati jer u suprotnom moja posecenost forumu nece biti ni priblizna kao sto je ranije bila.
Jednostavnost pregleda foruma je ipak na prvom mestu a to iskustvo moze pruziti jedino TT.
U svakom slucaju nadam se da ce se nesto menjati jer u suprotnom moja posecenost forumu nece biti ni priblizna kao sto je ranije bila.
Jednostavnost pregleda foruma je ipak na prvom mestu a to iskustvo moze pruziti jedino TT.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Uđoh u ovu, Grinovu omiljenu temu da vidim da se nije povampirio na forumu - ali ništa. 
Mogli bismo da pokrenemo peticiju za vraćanje MS-a na TT, možda i mi skupimo 50k potpisa, kao oni za SD u Samsunzima.

Mogli bismo da pokrenemo peticiju za vraćanje MS-a na TT, možda i mi skupimo 50k potpisa, kao oni za SD u Samsunzima.
- Apolo
- Expert
Ево ја почео да читам стрип - 11. серија серије Smallville која се завршила на 10. сезони али су после направили 11. у виду стрипа.
Што се форума тиче ја и даље не могу да обришем поруке из сандучета, а од ТТ сам се опростио. Све у свему долазимо на форум кад се сетимо да укључимо претраживач.
Што се форума тиче ја и даље не могу да обришем поруке из сандучета, а од ТТ сам се опростио. Све у свему долазимо на форум кад се сетимо да укључимо претраживач.
Festina lente.
- Apolo
- Expert
Имате ли неку добру комедију за гледање да препоручите?.......
Festina lente.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Majku mu, otkako je počela ova zjbncja sa Koronom nema ni nešto ni filmova ni serija za gledanje.
Odgledao sam prvu sezonu "Killing Eve", skinuo rugu i nikako da se nakanim da je gledam
Ima li neko neku preporuku za dobru seriju, a pre svega za dobar film.
Prihvatam i predloge iz prošlih godina, samo da vredi gledati i da ga nisam već odgledao.
Odgledao sam prvu sezonu "Killing Eve", skinuo rugu i nikako da se nakanim da je gledam
Ima li neko neku preporuku za dobru seriju, a pre svega za dobar film.
Prihvatam i predloge iz prošlih godina, samo da vredi gledati i da ga nisam već odgledao.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Raised by Wolves serija koja tek što se pojavila i mogu reći da je odlična, za one koji vole filmove Ridley Scotta ovo će biti potpuni hint i serija koja se ne propušta .....
https://www.imdb.com/title/tt9170108/
https://www.imdb.com/title/tt9170108/
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- m@c|-|oR
- Expert
Fala, Tošo, će vidim da pogledam ....
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- m@c|-|oR
- Expert
Odgledao 7 epizoda Raised by Wolves - sve luđa radnja. Nadam se samo da neće nešto da zabrljaju. Ne znam kako je zamišljena - da traje beskonačno (dok ima para) ili sa određenim krajem.
8/10
The devil all the time - Netflix-ov film. Ima zaplet, radnju, krv, ubistva, fino opisuje SAD tokom 50-tih i 60-tih. Ali. Kraj izgleda nisam sposoban da razumem, previše je duboka poruka za moje površno gledanje filmova, šta li.
5/10, samo zbog kraja.
8/10
The devil all the time - Netflix-ov film. Ima zaplet, radnju, krv, ubistva, fino opisuje SAD tokom 50-tih i 60-tih. Ali. Kraj izgleda nisam sposoban da razumem, previše je duboka poruka za moje površno gledanje filmova, šta li.
5/10, samo zbog kraja.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- m@c|-|oR
- Expert
Odgledana i druga sezona Killing Eve. Skinuta treća. Kapiram da ovako mogu da teraju 10-15 sezona, ali nemam previsoka očekivanja od treće sezone.
EDIT: samo još ja pišem ovde? Nema ni zelenog, šta je bre ovo?
EDIT: samo još ja pišem ovde? Nema ni zelenog, šta je bre ovo?
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- m@c|-|oR
- Expert
A b'e, samo li ja pišem u ovoj temi?
Perry Mason, odlična serija - LA '30-tih prošlog veka, jedna sezona, 8 epizoda i nema "nastavak u sledećem broju". Sjajna razrada likova tokom serije.
9/10
The silencing - solidan krimi triler o otmicama, ubistvima, a igra i D-ejmi Lanister
Jako dobra fotografija. Uz malo primedbi na neuništivost glavnog junaka - solidna popodnevna zabava
6,5/10.

9/10
The silencing - solidan krimi triler o otmicama, ubistvima, a igra i D-ejmi Lanister

6,5/10.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Raised by Wolves (2020) - Defintivno nešto drugačije u svetu SF-a. Prva sezona ima elemenata Prometheus (2012), iako se cela radnja prve sezone odvija na drugoj planeti, nema previše SF elementa, budući da je serija fokusirana na duhovno-religijski-ateistički pristup radnji. No, ono što je totalno suprotno početku serije jeste kraj serije, ne znam kako odoše u ovoliku krajnost. Iako je serija „čudna“ svakako je nešto nesvakidašnje i vredi je odgledati. Ocena 8/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- m@c|-|oR
- Expert
Sa ovim se apsolutno slažem. Sad imaš na netu grdne videe sa objašnjavanjima koje su droge koristili da bi završili prvu sezonu.
Daću im priliku u drugoj sezoni, ali ne previše. Ne bih voleo da totalno upropaste dobar koncept.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
m@c|-|oR iz elemenata koje su izneli u poslednjoj epizodi mogli su da naprave dve potpuno nove serije sa odličnom radnjom. Toliko toga je rečeno u poslednjoj epizodi i toliko je radnja otišla desetim kolosekom da je gledalac zbunje da li gleda istu seriju. Nadam se da će se u drugoj sezoni vratiti na ustaljen tok radnje, serija mi se dopala i mogu da kažem (uzimajući u obzir prvih par epizoda) da je ovo jedna od boljih SF serija u poslednje vreme.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Pogledah Donje palube, ili, po srpski, Лоуер Декс. 

Ako preživite prve tri epozode koje su prepune političke izopačenosti koja nam se servira kao politička korektnost, ostatak serije je zanimljiv i više nego gledljiv, što ne mogu reći za prvu sezonu Pikarda, koja je do kraja poslednje epizode uspela da ubije i ono malo kvaliteta koji je provejavao kroz par središnjih epizoda.
Ako preživite prve tri epozode koje su prepune političke izopačenosti koja nam se servira kao politička korektnost, ostatak serije je zanimljiv i više nego gledljiv, što ne mogu reći za prvu sezonu Pikarda, koja je do kraja poslednje epizode uspela da ubije i ono malo kvaliteta koji je provejavao kroz par središnjih epizoda.