Vicevi
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Vicevi
Mali Pirocanac pita oca:
-Tato, da mi das neke pare, idem u grad?
Ovaj mu da 20din.
-A pa tato, sta cu sa 20din?
-Pa potrosi sine, jednom se zivi
Pirocanac zvao svog prijatelja na kafu. Zagrejao lonce, kad provri voda, ubaci zrno kafe. Popiju oni to, sve u redu. Iduce nedelje ovaj prvi ide kod onog drugog da uzvrati posetu. Domacin po istom receptu zagreja lonce vode, ali umota zrno kafe u staru filter kesicu od caja i ostavi je iznad na pari i kaze: Mnogo ti bila jaka ona kafa od prosle nedelje
-Tato, da mi das neke pare, idem u grad?
Ovaj mu da 20din.
-A pa tato, sta cu sa 20din?
-Pa potrosi sine, jednom se zivi
Pirocanac zvao svog prijatelja na kafu. Zagrejao lonce, kad provri voda, ubaci zrno kafe. Popiju oni to, sve u redu. Iduce nedelje ovaj prvi ide kod onog drugog da uzvrati posetu. Domacin po istom receptu zagreja lonce vode, ali umota zrno kafe u staru filter kesicu od caja i ostavi je iznad na pari i kaze: Mnogo ti bila jaka ona kafa od prosle nedelje
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Kupio pirocanac iphone6, stavi ga u zadnji dzep i ode kuci.
Kad je stigao sedne na stolicu i cuje KVRC!
-Daj boze da je kicma!! -procedi kroz zube pirke.
Kad je stigao sedne na stolicu i cuje KVRC!
-Daj boze da je kicma!! -procedi kroz zube pirke.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ Bilo ovo,ali svakako lepo ga procitati opet
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Epa nisam pratio na casu, izvinjavaj te. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Vozi covek kola. Gluvo doba noći. Odjednom ispred kola iskoči crveni patuljak. Cove jedva zakoči. Izleti iz kola i počne da viče:
- Jesi li normalan? Šta ćeš na sred puta, mogao sam da te zgazim!
- Ja sam crveni patuljak, peder sam i jako sam gladan.
Covk se sažali i ode do kola. Našao je neki sendvič i dade ga crvenom patuljku, pa nastavi da vozi.
Noc mirna i dalje, mesec proviruje kroz oblake. Odjednom ispred kola iskoči zeleni patuljak. Covek jedva zakoči. Izleti iz kola uzdrhtalim glasom viknu:
- Pa, jesi li normalan? Šta ćeš na putu, mogao sam da te zgazim!
- Ja sam zeleni patuljak, peder sam i jako sam žedan.
Covek se sažali i ode do kola. Našao je flašu vode i dao je zelenom patuljku, pa nastavi da vozi.
Priroda se utišala, mrkla noc, samo je on na putu. Odjednom ispred kola iskoči plavi patuljak. Covek jedva zakoci.
Izadje iz kola i pomirljivo kaže:
- Sve znam. Ti si plavi patuljak i peder si. Šta još hoćeš?
- Vozačku, saobraćajnu i ličnu kartu, molim.

- Jesi li normalan? Šta ćeš na sred puta, mogao sam da te zgazim!
- Ja sam crveni patuljak, peder sam i jako sam gladan.
Covk se sažali i ode do kola. Našao je neki sendvič i dade ga crvenom patuljku, pa nastavi da vozi.
Noc mirna i dalje, mesec proviruje kroz oblake. Odjednom ispred kola iskoči zeleni patuljak. Covek jedva zakoči. Izleti iz kola uzdrhtalim glasom viknu:
- Pa, jesi li normalan? Šta ćeš na putu, mogao sam da te zgazim!
- Ja sam zeleni patuljak, peder sam i jako sam žedan.
Covek se sažali i ode do kola. Našao je flašu vode i dao je zelenom patuljku, pa nastavi da vozi.
Priroda se utišala, mrkla noc, samo je on na putu. Odjednom ispred kola iskoči plavi patuljak. Covek jedva zakoci.
Izadje iz kola i pomirljivo kaže:
- Sve znam. Ti si plavi patuljak i peder si. Šta još hoćeš?
- Vozačku, saobraćajnu i ličnu kartu, molim.

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Evindzer, Dobar, dobar, baš dugo nisam čuo ovaj vic 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- **** SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!! ****
- Ćerko, lako je pisati statuse o snegu, uzmi lopatu kurobeštijo.
- Sneg najgora stvar ikad.
- Ćerko, lako je pisati statuse o snegu, uzmi lopatu kurobeštijo.
- Sneg najgora stvar ikad.
Bila jedna jako siromasna porodica, majka, otac i tri sina i sve sto su imali bila je jedna krava. Od nje su ziveli i hranili se. Jedno jutro ustane majka u zoru da pomuze kravu, ode u stalu, kad tamo krava lezi mrtva. Kud ce, sta ce, uplasi se za porodicu, zna da ce pocrkati od gladi i obesi se u stali pored krave. Ustane otac, vidi nema zene, pomisli da je sigurno u stali i podje da je potrazi. Kad tamo, ima sta i da vidi. Mrtva krava, obesena zena, on jadan ne zna sta ce, dal i on da se obesi, kad u kravinom pojilu vidi zlatnu ribicu. Uhvati je i ona mu kaze: "ako hoces ozivecu ti i zenu i kravu, ali moras da me je*es 2 sata". Sta ce covek, pristane. Uhvati ribicu i krene. 5 minuta, 10 minuta, 15, ne moze vise, padne tu i umre. U medjuvremenu ustane najstariji sin, podje do stale da nadje majku i oca, kad tamo vidi svi mrtvi. Uhvati ga panika, sta ce sad, tamo - ovamo i vidi zlatnu ribicu u pojilu. Uhvati je i ona mu isto kaze. Pristane on naravno i krene. 10, 20 minuta, pola sata, 40 minuta, ne moze vise, padne tu i umre. Ista prica i sa srednjim sinom, doso u stalu, kad je video situaciju podje i on da se obesi, ali vidi ribicu, saslusa je , pristade i dade se na posao. 10 minuta, 20, pola sata, sat, umori se, padne i umre. Poslednji se probudi najmladji sin pa podje do stale da potrazi ostale. Dodje tamo, vidi sta se desilo, krava mrtva, roditelji mrtvi, braca mrtva, vidi on zlatnu ribicu i uhvati. Ona mu obeca sve isto u zamenu za 2 sata kvalitetnog sexa i on se dade na posao. 10, 20 minuta, pola sata, sat, 2 sata, 3 sata, 4 sata i ribica crkne. On je pogleda i osmehne se: "majku ti sitnu krava nije izdrzala , a ti ces " 

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Au bas je dobar vic,brukakutijagreha napisao:Cuvala mati kcer 18 godina i kad je ovoj bio rodjendan ova ti nju posavjetuje:
- "Sad cu te pustit,ali moras pazit na neke stvari: Kad nadjes muskarca kao prvo mora biti stedljiv, kao drugo mora biti glup i kao trece mora biti nevin."
Ode ti kcer i nema ti nje tri dana. Vratila se sva usplahirena i veli:
- "Mati nasla sam ga. Odem ti ja u disko i pridje ti meni momak, uhvati me za ruku i u hotel. Umjesto da uzme dvokrevetnu sobu on uzme jednokrevetnu znaci stedljiv je. Umjesto da mi stavi jastuk pod glavu, on mi ga stavi pod gu*icu znaci glup je. Ali, mati, kad ga izvadi on nov u celofanu neotpakovan."

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
underover, nisi normalan, odličan

Ja ga čuo kad sam bio klinac, odličan, bravo
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
HAHAHAHAHAHAHAHA da li si ti dečko normalanunderover napisao:Bila jedna jako siromasna porodica, majka, otac i tri sina i sve sto su imali bila je jedna krava. Od nje su ziveli i hranili se. Jedno jutro ustane majka u zoru da pomuze kravu, ode u stalu, kad tamo krava lezi mrtva. Kud ce, sta ce, uplasi se za porodicu, zna da ce pocrkati od gladi i obesi se u stali pored krave. Ustane otac, vidi nema zene, pomisli da je sigurno u stali i podje da je potrazi. Kad tamo, ima sta i da vidi. Mrtva krava, obesena zena, on jadan ne zna sta ce, dal i on da se obesi, kad u kravinom pojilu vidi zlatnu ribicu. Uhvati je i ona mu kaze: "ako hoces ozivecu ti i zenu i kravu, ali moras da me je*es 2 sata". Sta ce covek, pristane. Uhvati ribicu i krene. 5 minuta, 10 minuta, 15, ne moze vise, padne tu i umre. U medjuvremenu ustane najstariji sin, podje do stale da nadje majku i oca, kad tamo vidi svi mrtvi. Uhvati ga panika, sta ce sad, tamo - ovamo i vidi zlatnu ribicu u pojilu. Uhvati je i ona mu isto kaze. Pristane on naravno i krene. 10, 20 minuta, pola sata, 40 minuta, ne moze vise, padne tu i umre. Ista prica i sa srednjim sinom, doso u stalu, kad je video situaciju podje i on da se obesi, ali vidi ribicu, saslusa je , pristade i dade se na posao. 10 minuta, 20, pola sata, sat, umori se, padne i umre. Poslednji se probudi najmladji sin pa podje do stale da potrazi ostale. Dodje tamo, vidi sta se desilo, krava mrtva, roditelji mrtvi, braca mrtva, vidi on zlatnu ribicu i uhvati. Ona mu obeca sve isto u zamenu za 2 sata kvalitetnog sexa i on se dade na posao. 10, 20 minuta, pola sata, sat, 2 sata, 3 sata, 4 sata i ribica crkne. On je pogleda i osmehne se: "majku ti sitnu krava nije izdrzala , a ti ces "

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@underover, bez uvrede, ali ovo je morbidno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Odavno sam cuo ovaj, dobar, dobar...
Haha hvala. Pa morbidni su uvek najsmesniji, nazalost...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Cuo sam ovaj vic... ali dobar crnjak 
Dolazi Lala kuci i s vrata vice:
-Soso, sta ima za vecerat'?
A Sosa stoji na vratima spavace sobe, prilicno raskomocena, i seretski ce:
-Ta Lalo, mog'o bi mene vecerat'...
-A idi bre Soso, znas da mi je doktor zabranio masno!
Pricaju dvojica starina:
-Jel se secas Milune kako smo nekad sablje preko kurca lomili?
-Secam Jovane, nego sad nesto ruke zanemocale...
Sta peva mali Cigo kad majka pokusava da ga okupa?
-Ne pomaze voda majko...

Dolazi Lala kuci i s vrata vice:
-Soso, sta ima za vecerat'?
A Sosa stoji na vratima spavace sobe, prilicno raskomocena, i seretski ce:
-Ta Lalo, mog'o bi mene vecerat'...
-A idi bre Soso, znas da mi je doktor zabranio masno!
Pricaju dvojica starina:
-Jel se secas Milune kako smo nekad sablje preko kurca lomili?
-Secam Jovane, nego sad nesto ruke zanemocale...
Sta peva mali Cigo kad majka pokusava da ga okupa?
-Ne pomaze voda majko...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ulazi ciga sav srecan u kafanu i narucuje pice za sve. Poznanik za sankom iznenadjen:
-Sta je cigo, sto castis?
-Ja sam srecan covek.Ozenio mi se najstariji sin, doveo snajku, znas kakva je, plavusa, zgodna, *ebo je on, *ebo sam je ja, *ebo je onaj mladji sin, *ebo je onaj treci, a znas onog najmladjeg Zokija? E i on je *ebo!
Posle nekog vremena opet ulazi ciga u kafanu sav nasmejan i opet narucuje pice za sve. Opet ga poznanik zacudjen pita sto casti.
-Ja sam srecan covek. Ozenio mi se i drugi sin. Doveo snajku, znas kakva je, crnka, zgodna, haos, *ebo je on, *ebo sam je ja, *ebo je stariji sin, *ebo je onaj mladji sin, a znas onog najmanjeg Zokija? E i on je *ebo!
Posle par nedelja ulazi ciga kafanu sav skucen i tuzan, seda za sank, narucuje jedno pice i zamisljen cuti. Vidi ga onaj poznanik, pa pridje da vidi sta ga muci.
-Sta je cigo, sto si tuzan?
-Ma cuti ne pitaj, velika muka. Ozenio mi se i treci sin, al doveo zeta. *ebo njega, *ebo mene, *ebo onog najstarijeg, *ebo onog mladjeg, a znas onog najmladjeg Zokija? E on umro! [emoji3]
-Sta je cigo, sto castis?
-Ja sam srecan covek.Ozenio mi se najstariji sin, doveo snajku, znas kakva je, plavusa, zgodna, *ebo je on, *ebo sam je ja, *ebo je onaj mladji sin, *ebo je onaj treci, a znas onog najmladjeg Zokija? E i on je *ebo!
Posle nekog vremena opet ulazi ciga u kafanu sav nasmejan i opet narucuje pice za sve. Opet ga poznanik zacudjen pita sto casti.
-Ja sam srecan covek. Ozenio mi se i drugi sin. Doveo snajku, znas kakva je, crnka, zgodna, haos, *ebo je on, *ebo sam je ja, *ebo je stariji sin, *ebo je onaj mladji sin, a znas onog najmanjeg Zokija? E i on je *ebo!
Posle par nedelja ulazi ciga kafanu sav skucen i tuzan, seda za sank, narucuje jedno pice i zamisljen cuti. Vidi ga onaj poznanik, pa pridje da vidi sta ga muci.
-Sta je cigo, sto si tuzan?
-Ma cuti ne pitaj, velika muka. Ozenio mi se i treci sin, al doveo zeta. *ebo njega, *ebo mene, *ebo onog najstarijeg, *ebo onog mladjeg, a znas onog najmladjeg Zokija? E on umro! [emoji3]
-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Joooj ahaahah morbidno [emoji3]
XIAOMI Mi 11 midnight grey