teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
djolex, čast izuzecima, ali ja ne vidim nešto preterano smešno i glupo u većini tih tvojih oglasa. U 50% si našao po jednu slovnu grešku, kakvu sam sigurno i ja sada napravio kucajući ovo. Odnosno ne bih ni obratio pažnju na oglas da nema tvog komentara ispod.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
joj crkawam od smeha!!!!posaljem mu ja sms koliko bi dao za kes,i on MENI ODGOVORI AKO JE EXTRA STANJE 350e!!!! za tel koji nije izasao i koji ce kad izadje kostati 780e on sad daje 350....nek mu je sa srecom....
pa to ja gledam,mislim,sta ima da stawlja u oglas da trazi tel za licne potrebe..hmmmm....bog zna sta ce da radi sa njim....nego,mozhda ima zenu,jel jaka wibracija ja 6500s ja se izwinjawam na nepristojnosti,al to mi pada napamet prwo=)))
Qtek
9000
200 € (NEMA U PRODAJI)
mesec dana star. bukvalno nov, slogirao se, neradi mu opcija 'phone' sve je ispravno na njemu samo nemoze da se telefonira. potreban flesh. moze i zamena za nesto skuplje.
bOOdala, kladim se da znam šta mu je. Pokušao je da flešne na šesticu,a nije updateovao radio rom,ili kako se to već zove....slično mi se desilo sa 9600,pa je moralo jovo nanovo.....ali rešilo se
igord, ali koliko ja znam rešiva. Meni je telefon skoro dve nedelje bio mrtav,dok sam našao rešenje na jednom forumu,i uspeo da ga sipratim do kraja....reyultat je bio živ 9600,sa usput strpanim HTC Tytn official WM6 romom.
Ko voli da rizikuje,mogao bi da uzme taj 9000 i sredi ga,pa se lepo ovajdi...ali to je mačka udžaku,možda je nešto drugo u pitanju
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.