teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Ljudi,da li neko od vas igra League of Legends?Ako ima takvih,mogli bi smo neki duo/trio... da igramo,igram na Rusiji (silver 1) i na EUNE (silver 2,ovde sam odigrao zadnji mec pre par meseci mozda).E da ,vise sam zainteresovan za ranked.
Ja sam osim za PES na soniju i kompu koji sam igrao jos od 2000 godine tata koliko sam dobro igrao(valjda po logici sto sam inace igrao dobro fudbal )
Inace sam za vecinu igrica antitalenat i slabo igram,al u zadnje vreme pikam malo na fonu ovaj novi Temple Run 2 koji nisam igrao godinu dana do sad i bas mi prija malo da se zabavim povremeno.
Sent from my D6503
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Stronghold Crusader, najbolja strategija. Igrao sam je od osnovne škole (oko 2004. godine sam je prvi put dobio od nekog na CD-u), igrao sam još i razne druge, ali ovoj se uvek vraćao. Jedino leto sam ga dosta baš igrao na netu, osnovao sam tada i jedan klan.
Igram ja od skoro ali samo kampanju. Ne znam, nekako me je vec smorio malo, iskreno ocekivao sam vise. Grafika je vrhunska tu nema sta, svidja mi se i prica jer je verovatno jedina/dobra igra koja se bavi tematikom Prvog svetskog rata ali opet nekako mi se ne izdvaja od drugih, poceli su kao CoD samo da stancuju delove jedan za drugim.
Prekjuce sam i ja gledao CS GO,strava izgleda.Kao nekadasnji zaljubljenik mogao bih opet da probam.Mora li legalna verzija ili moze i narodna i da li se iga preko nekog servera.Kako sad ide?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.