Poplave u Regionu!

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Poplave u Regionu!

Post od El Laki »

Ja ne branim vlasti niti se zanimam za politiku. Samo smatram da je glupo očekivati da naša država može da kaže ne za tako neke stvari poput gej parade. Pa zaboga, izgubismo jedan od najbitnijih delova teritorije pod pritiskom sila, a nećemo pustiti pe*ere da šetaju. Ja sam samo realan. Moramo da slušamo šta nam jači kažu i to je to, bilo SAD, EU, Rusija.. A što se tiče struje, ne znam na šta misliš, jer ne pratim vesti. Uglavnom, mediji su čudo i ne treba ih poistovetiti da državom.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

El Laki napisao:A što se tiče struje, ne znam na šta misliš, jer ne pratim vesti. Uglavnom, mediji su čudo i ne treba ih poistovetiti da državom.
Mozda je tako u teoriji. Da pratis vesti redovno shvatio bi da si u velikoj iluziji, mada sa druge strane pametno sto ne pratis. Ispiranje mozga na dnevnoj bazi - internet, tv sve je to isto danas. Mediji su odavno sve samo ne nezavisni. Novinari nemaju slobodu cak ni kad opisuju stanijinu "guzu", prenosenje sahrane silovane devojke "live", "necete verovati kako izgleda tasta vila smita", "kako da kakis kod decka a da on to ne primeti", to je novinarstvo 21. veka, zatupljivanje naroda i anestezija svesti uveliko traje.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

El Laki, nemoj da izvrćeš i da se praviš naivan, kakve veze imaju pederi sa mojim pitanjem?
Ko pritiska Vladu da laže o struji, ko, da nije možda mrski nam Zapad ili šatro nam braća Rusi?
Lepo sam te pitao, zašto ne objave istinu o nestanku struje?

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

sto se tice pokorivanja i slusanja visih sila, pa naprotiv, ako ih slusamo stalno ce nas drzati dole i naredjivati, niko nas ozbiljno nece shvatati, mi kao drzava trebamo staviti do znanja velikim silama da se sa nama ne moze raditi kako oni kazu, da mi igramo kako oni sviraju...

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Re_EDuCaTiON, to bi po nekoj logici trebalo da bude tako.
Svaka drzava koja nije slusala zapad dobila je demokratiju.
Samo one zemlje koje mogu da se brane od njih mogu da im se usprotive.
A to su rusija,kina,indija,pakistan,iran,severna koreja i jos mozda po neka...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Behemoth, upravo. Hocu reci ko da im stavi do znanja, oni koji su postavljeni od strane istih? Nije to nikakva zavera ljudi, ko to do sada nije shvatio ja ne znam na kojoj planeti je ziveo sve ove godine.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

@cvoruga ako misliš da je najveća tajna taj nestanak struje onda smo mi super. Pa toliko toga narod zna, ali mediji pružaju totalno drugu sliku ili jednostavno ne objavljuju istinu. Većina medija je u službi vlade ili evropskih sila i samim tim pišu šta im se naredi. Pa jesu pisale neke novine o masovnim protestima u Briselu, Londonu i Barseloni? Ljudi palili kola i kontejnere, 100.000 ljudi na ulicama, i? Jel prikazano? Ni reči. Ali zato kada se Soraja skine, ili kada urade 3km puta u nekoj vukoje*ini, onda je to na naslovnoj strani. Ono što hoću da kažem je da su mediji samo sredstvo ovladavanja masom. Mediji ti plasiraju ono što žele da prihvatiš, u šta žele da poveruješ. Tako da, ako je državna krivica za taj nestanak struje, poplavu, skandal na utakmici sa Albanijom, pa to se zataška i ne piše se o tome. Ne sme se pisati o tome.

@Re što se tiče pokoravanja, ako zaista misliš da jedna Srbija može da se suprotstavi EU, Rusiji, Americi, onda živiš u davno prošlom vremenu. Pa zar nismo naučili nešto 99 kad nismo hteli slušati jače? Bolje tražiti najbolje za tebe, bilo eu, bilo Istok, ali u miru, bez rata i sankcija, i za što bolje pozicije za naš narod. Mi smo toliko mali i nebitni da nemamo nikakvo pravo glasa. Treba da se odlučimo na koju stranu želimo i da se toga držimo. Ali odricanje bilo koje strane znači velike posledice, a kao što reče Behemoth samo one zemlje koje to mogu da pregrme, mogu i da se suprotstave. Pa zamisli da su nama uveli sankcije kao Rusiji. Proglasili bismo bankrot u roku od 5 dana.

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

Kako objasniti cinjenicu da bi,verovatno 99% ljudi otislo na taj mrski zapad koji nas seksa,a mozda 1% u "bratske",istocne zemlje?Imam jednog drugara,veoma prvrzenog Srbiji,ne dam Kosovo,kolevka,...otisao na zapad i samo sevaju pozdravi sa Ajfelove kule,plivanje sa ajkulama,Ibica,vikend u Rimu...Ovde svi kritikuju neku apstraktnu drzavu.Pa drzava smo mi.Ako smo vecinom korektni,kulturni,pametni,nekorumpirani,...bice i ta drzava takva.Nasa je je suprotna,jer smo mi kao narod u vecini takvi.Znaci proci samopreispitivanje,poci od sebe i sebe postaviti tako da kad ja kao srafic budem ok,bice i ceo "organizam"(drzava)ok,jer svaki srafic odradjuje svoje.Sistem.Mi ga cinimo,ovakvim ili onakvim.Samo se mora biti realan i na zemlji.Znaci ne grditi drzavu,jer je ona - MI.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

^Uostalom i vlast dolazi iz naroda. Da treba povećati kazne za neke prestupe itd, treba, ali mora se i probuditi svest među ljudima jer jednostavno nemamo policajca za svakog građanina pojedinačno, da ga prati i kažnjava kada nešto pogreši. Pa koliko snimaka na yt ima gde umesto da pomognu napadnutom, ljudi ćute, sede, snimaju. Setite se samo onog kontrolora što je tukao dečka, puna lasta sedi i ćuti. Svako gleda svoje du*e. Tek kada budemo (kao Holanđani što neko reče) počeli da prijavljujemo nepropisno parkirana kola, uništavanje javne svojine, itd, e tek onda će nam biti bolje jer će ljudi znati da ih čeka kazna da će ih neko prijaviti, videti.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

pelleruma, na racun malih njihove ekonomije opstaju.
Uostalom nama ne komanduje sam narod tog zapada vec njihove vlade.
Nemam ja nista protiv prosecnog amerikanca,francuza,italijana,rusa...

Da bi dolar opstao oni izazivaju krize na bliskom istoku zbog nafte.
Amerika profitira od sankcija rusiji dok se EU trese hoce li biti gasa.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

El Laki, ti ili se praviš lud ili si bezobrazan, ja te pitam jedno ti mi pišeš referat trla baba lan.
Ko cenzuriše i ne objavljuje nestanak struje zadnjih dana u Srbiji?

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

El Laki, i sta ako prijavis nepropisno parkiran auto?
Prijavi neku krsinu,mozda i dodju.
Prijavi neki besan auto,oterace te tamo gde sunce ne sija i sesti da popiju kafu sa tim likom.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

pelleruma napisao: Kako objasniti cinjenicu da bi,verovatno 99% ljudi otislo na taj mrski zapad koji nas seksa,a mozda 1% u "bratske",istocne zemlje?Imam jednog drugara,veoma prvrzenog Srbiji,ne dam Kosovo,kolevka,...otisao na zapad i samo sevaju pozdravi sa Ajfelove kule,plivanje sa ajkulama,Ibica,vikend u Rimu...
pelleruma, nema tu nikakvog licemerja, otisao covek po ono sto su mu oteli. Mozes i iz takvog ugla da gledas. :| Posle dodje u srbiju trosi, evo ja sam poreklom iz grada koji postoji zahvaljujuci ljudima na "privremenom radu", ekonomija je mrtva. Nema proizvodnje, glavne delatnosti su kafici i kladionice.

Ljudi, politika je to, nema tu ideologije, sve su to interesi i novac.

pelleruma napisao:Ovde svi kritikuju neku apstraktnu drzavu.Pa drzava smo mi.Ako smo vecinom korektni,kulturni,pametni,nekorumpirani,...bice i ta drzava takva.Nasa je je suprotna,jer smo mi kao narod u vecini takvi.Znaci proci samopreispitivanje,poci od sebe i sebe postaviti tako da kad ja kao srafic budem ok,bice i ceo "organizam"(drzava)ok,jer svaki srafic odradjuje svoje.Sistem.Mi ga cinimo,ovakvim ili onakvim.Samo se mora biti realan i na zemlji.Znaci ne grditi drzavu,jer je ona - MI.
Ovo je na zalost samo pricica koja lepo zvuci, ali nije realna. Kao sto ne mozemo da se rodimo svi "pametni", tako ne mozemo da se rodimo svi moralni, ili svi odgovorni ili svi savesni. To je kosmicko pravilo. Po tom istom pravilu preko 50% jedinki su ovce (kao sto je po IQ npr. 15% ljudi natprosecno inteligentno, 2% genija, po verovatnoci jednostavno), a demokratija se oslanja na to pravilo.

Inace, ne volim da pricam o politici jer se na kraju sve svede na odbranu nekakvih ideologija, a ljudi ne shvataju da ideologija danas ne postoji (ako je ikada i postojala). Mozda je narod ginuo zbog ideoligije, ali u borbi za novac i moc sve je dozvoljeno, cak i cele narode unistiti ako je potrebno, a narod se najlakse pokrlja iz ubedjenja.
Behemoth napisao:El Laki, i sta ako prijavis nepropisno parkiran auto?
Prijavi neki besan auto,oterace te tamo gde sunce ne sija i sesti da popiju kafu sa tim likom.
Apsolutno se slazem. Neki kao da zive u nedodjiji, a ne na ovoj planeti. "Kad bi svi bla bla", shvatite da po kosmickim pravilima "svi" ne postoji.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ja isto ne volim preterano o politici da pricam,niti sam politicki orijentisan,ali kad se neko dohvati ideologije gledam da budem samo realan.

Svi oni imaju isti cilj,da napune sebi dzepove.
Narod jeste birao vlast,uvek ce izlaziti na izbore oni koji veruju u bolje sutra.
Cinjenica koju vecina ljudi ne shvata da ovde nikada nece biti bolje.

A to sto neko ide preko da radi,ja mu ne zameram,od necega mora da se zivi.
S tim da vecina nasih ljudi koji odu tamo,pa kad se malo nafatiraju izigravaju boga i batinu ovde,a tamo jedu leba i pastete.
To ti je nas mentalitet.
Mada u sustini nismo najgori,Rumuni zive 3 puta gore od nas.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Behemoth napisao:El Laki, i sta ako prijavis nepropisno parkiran auto?
Pa to nije država kriva, nego mi jer smo takav narod. Mada, delom je i do države, jer da je standard viši, ne bi mogao da 20e da podmitiš doktora, policajca, itd.

@cvoruga zašto je i kako nestala struja?

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Daleko ste otišli od teme, drugari.
Mada je sve to usko povezano
Situacija u kojoj nam je država i narod nije nastala juče, već se gradi više od dvadeset godina.
Iz nje nećemo lako izaći još dugo vremena, ne samo našom krivicom.
Kad i budemo izašli, to će biti najmanje našom zaslugom.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

El Laki napisao: Pa to nije država kriva, nego mi jer smo takav narod.
Ovako isto i oni botovi pisu. Ja bih pre rekao da se narod prilagodio drzavi u kojoj zivi.
Jer po toj logici englezi su sve tako fini i civilizovani kao narod (pa im je kao posledica toga i drzava uredjena i civilizovana)? To sto se englezi kada dodju na exit valjaju po blatu i ke*aju ispred bine, to je sve napredni genetski materijal.
Previse je tu faktora, da bi nam glavni argument za sve nase probleme bila generalizacija kako smo "mi srbi" ovakvi ili onakvi. Samo nas je neko ubedio da smo mi krivi za sve. Nije kriva drzava sto su nam male plate, vec mi jer nemamo znanja za vise. Nije kriva drzava sto nema posla, vec mi jer smo lenji.

Mi smo krivi bili i za poplave, rece toma nam predsednik, i ostade ziv.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

El Laki napisao:@cvoruga zašto je i kako nestala struja?
Slika

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

cvoruga, hahahaha :lol: :lol:

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Svaka vama čast momci. Samo vi krivite državu i ne ispravljajte sebe i ljude oko sebe, pa ćemo daleko dogurati. Mi smo najbolji, svi drugi su krivi. Isključujem se iz dalje rasprave.

: http://youtu.be/rmgONtlGIvs

Odgovori