teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Iskreno očekivao sam da će biti mnogo više lika (nisam ih do sada ni gledao), ali biće dovoljno da dočara atmosferu, a za sedeći put obećavam mnogo više škljocanja, a ostali potrudite se da dođete u malo većem broju.
a za sve one koji imaju dial-up i koje mrzi da skidaju ovih 9 mb, evo slika pa gledajete(slike su smanjene na rezoluciju od 800x600, da bi se brze otvarale slike):
nadam se gargamel4 da nije problem sto sam ove slike objavio.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Lepo, lepo
Ja koliko se sećam (sa fotosa ranijih okupljanja), na ovoj "grupnoj" fotografiji s desna na levo su Dexter, sirMikele, Arafel, Gargamel, Ninolina (-mislim stvarno, samo 1 devojka ), and...
A ovaj u crvenoj jakni u Underworld-u je Era Ojdanić, isti ( au, nije valjda Milan K. )
Kakva glupa situacija , znači Dexter, sledeći pored tebe sedi Gargamel? Duža kosa i nosi cvikere (i nije sir Oliver tj.Mikele) - dooobro. Who cares....but it is strange...
Ajde sada iskreno, da li ste pricali o telefonima ili o necemu drugom?
A,
gargamel4, (ako si ti u plavoj kosulji), 99% sam siguran da sam te negde video(citaj da si mi poznat odnekud)... Ali ne mogu da se setim gde, pa da me ubijes... Jbg. mozda sam i pobrkao, ali ne verujem...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.