teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
pelleruma napisao:Licno stavim link samo za filmove za koje mislim(licni stav) da vrede, a ne zelim prepricavati jer gubi se draz gledanja.
Ne treba prepricavati vec samo kratko opisati radnju. Tako se covek jos vise zainteresuje, jer ako se samo naglasi da vam je film fantastican, ne znaci da ce i nekom drugom biti, samo zato sto je vama.
Iz istog razloga postoje i trejleri. Bilo bi glupo samo reci narodu da obavezno pogledaju film, bez ikakvih inserata, vesti i sl.
Green, razumem sta hoces da kazes. Ali npr. kada bih zeleo da, u kratkim crtama, opisem film A separation(Razvod) i rekao da je prica o dvoje mladih ljudi(imaju dete) koji se razvode jer ona zeli da ode iz zemlje u kojoj ne vidi boljitka, a on, opet to ne zeli,delom i zbog bolesnog oca. Zena koja pomaze u cuvanju oca napravi gresku i on je otpusta. Dolazi do svadje, gurkanja, te ga ona optuzi da je pri tom izgubila dete. Razvod u toku, optuzba za ubistvo, medjusobni odnosi,...Treba film odgledati, jer je 100x bolji no ovako. Takodje i Prica o Eli i Proslost.Znas sta je meni odrednica koja mi znaci?(naravno, sto kazes trejler, pa delom i ocena na imdb) -Ko preporucuje. Ima nas dosta koji nesto pogledamo i preporucimo. Pogledam film/seriju, vidim da li mi se svidja i znam ko je moj "trag",a znam s kime mi se ukus ne poklapa.Ko je pogledao ove i unazad moje predloge zna hoce li uzeti u obzir buduce ili ne. Jer ne mozemo stici pogledati sve predloge. Izbor se mora nekako suzavati. pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Tek sad pogledah ovu izuzetnu dramu! http://www.imdb.com/title/tt0816442/ Mene je odusevio film, prica od pocetka do kraja i sam narator veoma neobican ali odlican, detalji... Svaka preporuka!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.