Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Zanimljivo mi je kod tih skandinavski serija da,bez obzira koliko su dobre,nemaju puno serijala,a cesto ni u okviru serijala nema puno epizoda.Zanimljivo i zalosno.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
iKe, nisam još, skino i čeka na gledanje za vikend, ako je dobra ide cela za jedan dan. Preneću utiske. Skidaš sa torrenta filmove/serije?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Најлакше је скидати све са торрент сајтова
Note IV N9100 dual
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Odgledah Ice Age 4 i Madagascar 3.
Bezveze, obzirom koliko dugo sam ih čekao, mogli su mnogo bolje da ih odrade, oni samo copy/paste iz drugih filmova
Bezveze, obzirom koliko dugo sam ih čekao, mogli su mnogo bolje da ih odrade, oni samo copy/paste iz drugih filmova

- pelleruma
- Mobil poznavalac
Uf,taj Bron/Broen ima 20 GB!(2GB po seriji?)barem ovde gde ja obicno skidam
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
И ја мислим да су могли оље да одраде та два анимирана филма
Note IV N9100 dual
- Baraba
Koristite li vi privatne torrent trackere? Masa ljudi i ne zna da imaju i koriste javne, tako npr. pelleruma ne bi bio u situaciji da skida samo verziju od 20gb već bi mogao da bira kao sa slike sa predhodne strane 

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Baraba, da ti iskreno kažem, ja i ne skidam ništa u zadnje vreme. Imam druga koji po ceo dan skida i onda od njega prebacujem.
pelleruma, toliko ti je u proseku svaka serija, ako je u HD-u. Ja od letos, od kada sam uzeo novi TV, i gledam samo HD.
pelleruma, toliko ti je u proseku svaka serija, ako je u HD-u. Ja od letos, od kada sam uzeo novi TV, i gledam samo HD.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Juce odgledah Taken 2. Normalno, na isti fazon ko i prvi deo, tata Brian je neumoljiv i zestok, kada je u pitanju zastita sopstvene porodice. Dobar je film, iako relativno kratko traje...
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
pelleruma, Odgledao Red Lights. Hmmmmmmm. Dobar film. De Niro me podsetio na Paćina iz "Đavoljeg advokata". Zanimljiv obrt na kraju.
Green, predlog za tebe (ako nisi odgledao do sada): The Guard (2011)
Možda sam ti pogodio ukus ovog puta.
Što reče neko ovde za neki drugi film - hoću deo mog života nazad! A dangerous method (2011)
Looper se pojavio na torentima, ali TS ili Cam, čekam bolje izdanje, recenzije su mu ok.
Green, predlog za tebe (ako nisi odgledao do sada): The Guard (2011)
Možda sam ti pogodio ukus ovog puta.

Što reče neko ovde za neki drugi film - hoću deo mog života nazad! A dangerous method (2011)

Looper se pojavio na torentima, ali TS ili Cam, čekam bolje izdanje, recenzije su mu ok.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, e hvala na predlogu, nisam gledao The Guard, a cini se kao ok komedija. Cu potrazim...
Inace, gledam uglavnom sve zanrove, tako da pogoditi moj ukus i nije neki problem ako je film dobar.
Poslednje odgledao Galaxy Quest (1999), naivcina od sci-fi komeNdije, ali ajde moze proci ako se nema sta pametnije gledati. Ako ni zbog cega drugog, onda makar zbog Sigurni Viver, koja tako dobra izgleda u ovom filmu!

Inace, gledam uglavnom sve zanrove, tako da pogoditi moj ukus i nije neki problem ako je film dobar.

Poslednje odgledao Galaxy Quest (1999), naivcina od sci-fi komeNdije, ali ajde moze proci ako se nema sta pametnije gledati. Ako ni zbog cega drugog, onda makar zbog Sigurni Viver, koja tako dobra izgleda u ovom filmu!

Sta je ovo btn? Inace odakle skidate, ja sam vecito bio link covek ali od pocetka ove hajke primoran sam da jurim torente sto nikada nisam radio i ne snalazim se najbolje, svaki predlog je dobrodosaoBaraba napisao:iKe, zainteresovao si me i nađoh na btn, download![]()
12 godina na forumu!
Posto nisam nestrpljiv, sacekam da film koji me zanima izadje na DVD ili Bluray i onda skinem. Uglavnom sa jednog torent sajta koji uploaduje filmove samo sa takvim snimcima. Znaci samo DVD, Bluray i ponekad stave i 3D Rip. Koga zanima, slobodno nek se javi privatnom porukom...
- Baraba
Freyr, jeste btn tj. broadcasthe (tracker specijalizovan samo za serije).
U torrentima sam do guše već godinama, registrovan na sve zatvorenog tipa koji nešto vrede, kome treba pomoć i hoće da dođe do nekih zatvorenog tipa neka se javi na PP da ga malo uputim, ima mesta gde se ovakvi frikovi kao ja okupljaju
Green, misliš na CN (CosaNostra):

CN je filmski orjentisan tracker, nije po meni nešto, dosta je bolji PTP (passthepopcorn):

U torrentima sam do guše već godinama, registrovan na sve zatvorenog tipa koji nešto vrede, kome treba pomoć i hoće da dođe do nekih zatvorenog tipa neka se javi na PP da ga malo uputim, ima mesta gde se ovakvi frikovi kao ja okupljaju

Green, misliš na CN (CosaNostra):

CN je filmski orjentisan tracker, nije po meni nešto, dosta je bolji PTP (passthepopcorn):

Poslednja izmena od Baraba u Sub, 06. Okt 2012. 22:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Baraba, nije CN, neki drugi je u pitanju, slicno je to sve manje vise, da sad ne spominjem zbog reklamiranja sadrzaja koji je ipak piratski. Sajt je veoma dobro koncipiran i pregledan. Ima i dobru pretragu naslova...
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Get The Gringo (2012)
Odlican film i svaka preporuka. U glavnoj ulozi Mel Gibson.
Odlican film i svaka preporuka. U glavnoj ulozi Mel Gibson.

- pelleruma
- Mobil poznavalac
Revolution(2012),serija.Na celoj zemaljskoj kugli nestalo,trajno struje.Tek 3 epizode su emitovane,ali vec nakon 2 odgledane vidim da cu je pratiti.
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Odgledao dve komedije. Odlične, preporuke svima! High scholl 2010 (imdb) i That's My Boy 2012 (imdb)
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Preporuka i od mene za "That's my boy", komedija sa Adam Sandler-om u glavnoj ulozi mora da bude dobra 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
znemanja, jedino me je kroz ceo film nervirao njegov glas...
wtf pa šta mu bi da tako priča kroz ceo film?!?! 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU