Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Off, opušteno ćaskanje
Ja sam za nešto represivniji režim od pomenute S. Koreje, gde bi se' dobar deo raznih nedela kažnjavao metkom. Nakon inicijalnih 2000 smaknuća, a gde bi se sudski proces "otegao" na max jedno prepodne, cenim da bi se narod prizvao pameti.
Sa stokom se može samo represivno.
Nadalje, kad smo već kod raznih prava... Sve je to ok, ja sam za to da svi imaju svoja prava, ali, uz obaveze. Obaveze su da se poštuje zakon, recimo. Da se poštuje red i mir. Da niko nikome ne smeta...
Da malo parafraziram: Imaš ti bajo pravo da poželiš da zvekneš devojčicu od 10-ak godina, ali i ja imam isto pravo da ti otkinem određeni deo tela, nabijem gde sunce ne sija, i iskačem ti se po lobanji. Pa da vidimo, dokle stižemo s ljudskim pravima. More sikter svima, živeo drug Kim Džong Un
Sa stokom se može samo represivno.
Nadalje, kad smo već kod raznih prava... Sve je to ok, ja sam za to da svi imaju svoja prava, ali, uz obaveze. Obaveze su da se poštuje zakon, recimo. Da se poštuje red i mir. Da niko nikome ne smeta...
Da malo parafraziram: Imaš ti bajo pravo da poželiš da zvekneš devojčicu od 10-ak godina, ali i ja imam isto pravo da ti otkinem određeni deo tela, nabijem gde sunce ne sija, i iskačem ti se po lobanji. Pa da vidimo, dokle stižemo s ljudskim pravima. More sikter svima, živeo drug Kim Džong Un
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Slozio bih se u ovom slucaju sa drugom Miloradom [FACE WITH TEARS OF JOY]
Kao i Dusanov zakonik, kojom si rukom krao- secemo, lagao si, prevrtljivac, prevarant, seci jezik. Njih nekoliko tako i Miskovica bi sutra videli da radi na trafici posteno 8-9h za 20000din platu.
Kao i Dusanov zakonik, kojom si rukom krao- secemo, lagao si, prevrtljivac, prevarant, seci jezik. Njih nekoliko tako i Miskovica bi sutra videli da radi na trafici posteno 8-9h za 20000din platu.
Sta ti je bre mile, sta si poludeo?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
A pravo na korišćenje Android uređaja?miodrage napisao:kad smo već kod raznih prava... Sve je to ok, ja sam za to da svi imaju svoja prava, ali, uz obaveze.

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Android je danas obaveza
Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk
Huawei
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Što se svi toliko plašite mene, pa ja sam uvek fin i kulturan.sugarcoated_ass napisao:Znam da će sad Evi da me troluje konstantno

Hehehehehehe, gde ga nađe.sugarcoated_ass napisao: A pravo na korišćenje Android uređaja?

Green
Јао да, добро си се сетио.
Обавезно сви погледајте кратки документарац Кинсијев синдром. Онда та болесна границе за малолетнике и није ништа зачуђујуће.
Јао да, добро си се сетио.
Обавезно сви погледајте кратки документарац Кинсијев синдром. Онда та болесна границе за малолетнике и није ништа зачуђујуће.
Слобода или смрт
Niko to neće da gleda, moj bestboy. Ljude takve teme ne tangiraju previše, sve dok se nešto slično ne desi njima. Napisao sam, svi kao znaju nešto, a kad im objasniš šta tačno znaju, ismevaju te ko poslednjeg degenerika. Samo ih posmatram kako prihvataju sve ono što pre ni u ludilu ne bi.
Pominjete Kim Dzong Un-a, da bi trebao neko takav da zavede red. Ma da, pa da svi muškarci moraju imati isti friz kao i on.
Ali, jedan Putin svima ne bi škodio...
Pominjete Kim Dzong Un-a, da bi trebao neko takav da zavede red. Ma da, pa da svi muškarci moraju imati isti friz kao i on.

Ali, jedan Putin svima ne bi škodio...
На нама је да кажемо шта се дешава, да ли ће други обратити пажњу или не, њихова је слобода. Већина активних форумаша је у годинама кад могу да постану родитељи а родитељи морају да поседују информације изнете у поменутом документарцу.
Слобода или смрт
Ja sam jedva pogledao dokumentarac jer je veoma mucan Earthlings (jer volim zivotinje) i tu kao i nad bilo kim slabijim od sebe (dete, zena) se vidi ljudska izopacenost i bezgranicna surovost (sto ne znaci da zene i deca nisu jezivo surova). Zato sam sam ja iz dana u dan sve vise za to da padne kamen iz svemira obima 20ak km i da resetuje celu planetu, kao pre 60ak miliona godina sa dinosaurusima.
Edit: E nije, muskarci u S. Koreji imaju valjda da biraju izmedju 7 frizura a zene valjda oko 15. I posle kao nema demokratije u komunizmu
Edit: E nije, muskarci u S. Koreji imaju valjda da biraju izmedju 7 frizura a zene valjda oko 15. I posle kao nema demokratije u komunizmu

Uf, Earthlings... To stvarno nisam mogao gledati, jeziv dokumentarac za sve one koji vole zivotinje.
Kad smo vec kod dokumentaraca, koga zanima globalizacija proizvodjaca hrane, preporucujem Food Inc. A koga zanima GMO, World According to Monsanto.
Kad smo vec kod dokumentaraca, koga zanima globalizacija proizvodjaca hrane, preporucujem Food Inc. A koga zanima GMO, World According to Monsanto.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
9R94: Taj pre 60 milki je bio nešto tipa 10-ak km, ovaj od 20 koji priželjkuješ bi od Zemlje ostavio jedan pojas asteroida 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Strpite se još koju godinu, dok ja ne postanem predsednik Srbije, pa ću sve dovesti na svoje mesto.

Poslednja izmena od Evindzer u Sre, 18. Maj 2016. 19:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Evi: Stani u red. Mada posle mene, nećeš imati šta da dovodiš u red. Ili će vam život biti cveće, ili vas biti neće
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Guru, ako ti budeš predsednik, već vidim kako će biti: 200% poreza na kupovinu Ajfona, zabrana prodaje Android telefona, i 90% popusta na paket za sve korisnike W10M-a.

Phahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhaha
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Evi: Ma jok. Biće i Androida, ja sam liberalan čovek. Jedino će korišćenje biti otezano, iz razloga nemogućnosti pristupa mreži. 

Ili ce biti kao Staljin na samrti Lenjinu "ko ne sledi mene, sledice tebe" hahahamiodrage napisao:Evi: Stani u red. Mada posle mene, nećeš imati šta da dovodiš u red. Ili će vam život biti cveće, ili vas biti neće
Pa ti podaci variraju i to od 5-20km al bolje da nas gekne od 20km, sto je sigurno sigurno je. Ili da bukne nacionalni park Jeloustoun.
Bio bih veoma zahvalan kada bi neko mogao da mi prosledi "Sony vegas" trebam neke klipove da sredim..
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
E, moram da podelim sa vama šta mi se desilo u poslednjih 24h!
Mačak mi postao popularniji i poznatiji od mene za samo jedan dan!
Ne znam da li se neko seća da sam okačio krajem prošle godine u "malo šale" ili tako negde onaj video kad se trza i zbunjeno gleda u DVD čitač... anyway, do juče je imao samo 180 pregleda i sinoć okačim taj video na reddit da bi mi google zaključao view counter jer je video za samo sat vremena generisao 3.000+ pregleda i sistem je posumnjao na botove.
Za 24h je nakupio 14.000+ pregleda i ne planira da se zaustavi: https://www.youtube.com/watch?v=0vd26ONLJ2M
A već ga je neko nabacio i na imgur - http://imgur.com/gallery/U0FYldv/ i isto je generisao gomilu pregleda i glasova!
Znači nabio mi je kompleks niže vrednosti jer ja za skoro 10 godina koliko se bavim muzikom nisam sve ukupno nakupio ni deo toga što je ovaj glupko uspeo za jedan dan samo tako što je pokazao koliki je retard.

Mačak mi postao popularniji i poznatiji od mene za samo jedan dan!

Ne znam da li se neko seća da sam okačio krajem prošle godine u "malo šale" ili tako negde onaj video kad se trza i zbunjeno gleda u DVD čitač... anyway, do juče je imao samo 180 pregleda i sinoć okačim taj video na reddit da bi mi google zaključao view counter jer je video za samo sat vremena generisao 3.000+ pregleda i sistem je posumnjao na botove.

Za 24h je nakupio 14.000+ pregleda i ne planira da se zaustavi: https://www.youtube.com/watch?v=0vd26ONLJ2M
A već ga je neko nabacio i na imgur - http://imgur.com/gallery/U0FYldv/ i isto je generisao gomilu pregleda i glasova!

Znači nabio mi je kompleks niže vrednosti jer ja za skoro 10 godina koliko se bavim muzikom nisam sve ukupno nakupio ni deo toga što je ovaj glupko uspeo za jedan dan samo tako što je pokazao koliki je retard.