teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
miodrage, upravo i moja misao. SugAss (ne mogu se setiti punog imena [emoji1]), Ameri se lože na životinje, mačke pogotovo, tako da ovo ne čudi. Imaju i emisije sa smešnim potezima životinja.
Samo ti postavljaj nove ludorije ove tvoje mačke, više ćeš zaraditi tu, nego u muzici. [emoji1]
mio, devojka je snimala i nije se odmah setila toga.
vla-do, samo mi i ti još nabijaj komplekse.
Imam još nekih videa pa ću pokačiti, a sa njim ludorije ne prestaju.
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk
sugarcoted_ass kad će novi video? Evo svi već držimo strelicu miša uperenog ka like. [emoji1]
I napiši uloge u opisu sledećeg videa, pa da da ubacimo glumce u IMDB. [emoji1]
Tesko je objasniti u par reci, ali recimo da mozes da ga koristis kao nezavistan uredjaj preko kojeg gledas svasta nesto od sadrzaja, na njega stavis KODI i vozi. Mozes da ga koristis recimo za mirroing. Igras igrice recimo. Ima on svojih dobrih strana, ali je po meni to bacanje para jer isto postizes sa chromecast-on na koji saljes sa kompa sav sadrzaj, a razlika u ceni je 40€ za CC i oko 180€ za ATV.
Ima negde na forumu tema u vezi ovoga, ali sam preko tt-a pa me mrzi da trazim.
Elem, jednostavno je. Mozes iz same aplikacije da radis cast tj mirroring ili prosto skines neku takvu aplikaciju (ukoliko ti sistem po default-u ne daje takvu opciju) i onda prakticno kompletan displej telefona/tableta/racunara vidis na tv-u.
vla-do napisao:sugarcoted_ass kad će novi video? Evo svi već držimo strelicu miša uperenog ka like. [emoji1]
I napiši uloge u opisu sledećeg videa, pa da da ubacimo glumce u IMDB. [emoji1]
Video sam već. Kažem ja da mi je mačak otišao viralno. Već sam ostavio komentare na post. Možeš naći, isti mi je nick kao ovde.
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.