Covid-19
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Off, opušteno ćaskanje
pelleruma, neće TT da šalje PP, pa ti odgovaram ovde. [emoji853]
Hvala za predlog, imam 4 komada rukavica, za svako godišnje doba po jedne. [emoji6]
Sve kožne i crne, baš po mojoj meri [emoji1] i nosim ih sa uživanjem - a mator sam da bih se stideo bilo čega, osim da pi*am po ulici u pijanom stanju. [emoji23]
Ali je moj problem u lošem prirodnom podmazivanju kože, tako da će ispucati svakako - plus, pre par godina sam imao neku operaciju, pa mi od tada imunitet varira i ove zime su šake završile kao na onoj slici.
Još jednom hvala za predlog. [emoji1303]
Pozdrav! [emoji2]
Hvala za predlog, imam 4 komada rukavica, za svako godišnje doba po jedne. [emoji6]
Sve kožne i crne, baš po mojoj meri [emoji1] i nosim ih sa uživanjem - a mator sam da bih se stideo bilo čega, osim da pi*am po ulici u pijanom stanju. [emoji23]
Ali je moj problem u lošem prirodnom podmazivanju kože, tako da će ispucati svakako - plus, pre par godina sam imao neku operaciju, pa mi od tada imunitet varira i ove zime su šake završile kao na onoj slici.
Još jednom hvala za predlog. [emoji1303]
Pozdrav! [emoji2]
To vraćaju trupe u kasarne posle otkazane vežbe branitelj Evrope (ili tako nešto). Naravno da su kolone vojnih vozila u pitanju, to je trebalo da bude jedna od najvećih vežbi u poslednjih 10 godina a trebalo je da se održi blizu ruske granice. Nisu to samo Ameri i Nemci, i drugi treba da prođu (Španci, Italijani, Francuzi...).Green napisao:PetarVetar, ne brini ti za moje dvoriste. I u njemu vladaju isti crvi kao i u tvom.
Nego, sto vas ta uverljiva televizija ne obavestava o sve vecem broju americke vojske u Evropi? Ako je, kako pricaju, to samo neka vezba, sto ne obavesti narode i o tome? Pola Nemacke pod americkom cizmom. Sef s posla ima dosta rodbine i prijatelja pi Nemackoj, salju mu slike kolona oklopnih vozila i tenkova. Ulice Hanovera pune. Stutgartom non stop tutnje borbeni avioni. Da nisu dosli puskama i tenkovima terati virus?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Objašnjeno ti je. Ustav jasno predviđa proglašenje vanrednog stanja u situaciji kada Narodna skupština nije u mogućnosti da se sastane. Tada proglašenje vanrednog stanje donose zajedničkim potpisom predsednik Srbije, predsednik Vlade i predsednik Narodne skupštine. Tu odluku treba da potvrdi Narodna skupština u roku od 48h ili ako nije u mogućnosti da se sastane u tom roku, tu odluku treba da potvrdi prvom prilikom kada bude u mogućnosti da se sastane. Sve imas u članu 200. Ustava Republike Srbije.mare-ss napisao:vanredno stanje moze iskljucivo skupstina da izglasa a u slucaju bolesti, epidemije itd samo vanredne mere. pa imamo i pravnika ovde, sto se ne oglasi
Prvi nisam pristalica ove ušljive vlade i onog manijaka na čelu drzave. Ali proglašenje vanrednog stanja je bilo nužno radi koliko-toliko kontrole ove situacije.
Sve te teorije zavere koje pričate su apsulutno irelavantne čak i da su istinite. Ovde se radi da preduzmete mere da ne budete kolateralna šteta šta god da je u pitanju, da li je ovaj virus stvaran ili ne, najbolje sto možete da uradite jeste da preduzmete preventivne mere da zaštitite pre svega svoje voljene i one do kojih vam je stalo, pa onda i sebe.
Stoga, postoje forumu koji si kreirani za teoretičare zavere i sl. tamo i pišite o tome. Ovde se uzdržite od takvih navoda. Sve što ocenim da je neprikladno ili što inicira da se ne pridržavamo mera u vanrednom stanju, brisaću.
Ako ste nedogovrni prema sebi, to je vaše puno pravo, ali ne ugrožavajte druge koji žele da ovaj period prebrode što je lakše moguće.
Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Mladen7
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Feb 2018. 18:05
- :: Xiaomi Mi 10 T Pro
- :: Xiaomi MI A3
Tvrditi da nešto ne može a ne biti siguran u to je blago rečeno neozbiljno [emoji6]
Ne agitujem za vlast ali biti svestan funkcionisanja sistema ,pa na kraju i da od naše države mnogi prepisuju šta i kako.
Verovatno smo od retkih u Evropi dobili najpreciznije smernice od Kineza i toga su svesne službe i dr država.
Ne znam šta je s pojedinim ljudima.
Npr juče od rođaka dobijam poruku kako neće biti benzina , zabrane sipanja ...haos.
Pitam prvo od koga je info?
Odgovor od visoko obrazovane gospođe ali koja def nema kredibilne izvore a često je sklona izmišljanju i panici.
Onda pravdanje posle mog napušavanja ...pa nismo znali.
Pa što iznosiš kao tvrdnju nešto što zapravo ne znaš!??
Ne radi se samo o ovoj situaciji, u gomili dr životnih kao da neko non stop ima potrebu za patkometrijom .
Послато са Mi A3 помоћу Тапатока
Ne agitujem za vlast ali biti svestan funkcionisanja sistema ,pa na kraju i da od naše države mnogi prepisuju šta i kako.
Verovatno smo od retkih u Evropi dobili najpreciznije smernice od Kineza i toga su svesne službe i dr država.
Ne znam šta je s pojedinim ljudima.
Npr juče od rođaka dobijam poruku kako neće biti benzina , zabrane sipanja ...haos.
Pitam prvo od koga je info?
Odgovor od visoko obrazovane gospođe ali koja def nema kredibilne izvore a često je sklona izmišljanju i panici.
Onda pravdanje posle mog napušavanja ...pa nismo znali.
Pa što iznosiš kao tvrdnju nešto što zapravo ne znaš!??
Ne radi se samo o ovoj situaciji, u gomili dr životnih kao da neko non stop ima potrebu za patkometrijom .
Послато са Mi A3 помоћу Тапатока
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
To je drugo pitanje koje nema veze sa onim što si napisao da donosi isključivo skupština a što nema veze ni sa čim, ponajmanje sa onim što kaže zakon.mare-ss napisao:Зашто скупштина није у стању да се састане? Ванредно стање не може да се уводи у случају болести или епидемије било чега. Рибо са брковима [emoji38]
Mali hint za razmišljanje - kada je doneta odluka o meri zabrane okupljanja više od 100 lica u zatvorenom i koliko skupština ima članova? I da li bi se okupljanjem dana 15.03. skupština prva pokakila na tu meru zabrane donetu 11.03. Ups, odgovorih ti...
Btw daj bilo koji član bilo kojeg normativnog akta gde piše da vanredno stanje ne može da se uvodi u slučaju bolesti ili epidemije - citiraj ga ili postavi skrin. Ili još bolje prestani da troluješ i dezinformišeš ljude i pišeš stvari koje nemaju osnovu u bolo čemu.
Nemoj da mlatis gluposti kad veze o životu nemas, da su ljudi odgovorniji malo ne bi ni bilo potrebe za policijskim časom.mare-ss napisao:Зашто скупштина није у стању да се састане? Ванредно стање не може да се уводи у случају болести или епидемије било чега. Рибо са брковима [emoji38]
Problem su takvi kao ti sto samo pametuju i mlate praznu slamu, imaš internet pa vidi šta se dešava u drugim državama.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
liman3, nisam znao da je vezba otkazana. To je u redu ako je zaista tako. Cudno da je sve za vreme pandemije, al ajde, sila Boga ne moli.
Necu vas vise smarati, vidim da ima ozbiljne guzobolje, pa ono...
Necu vas vise smarati, vidim da ima ozbiljne guzobolje, pa ono...

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
.Drakenzen napisao:Nemoj da mlatis gluposti kad veze o životu nemas, da su ljudi odgovorniji malo ne bi ni bilo potrebe za policijskim časom.
Problem su takvi kao ti sto samo pametuju i mlate praznu slamu, imaš internet pa vidi šta se dešava u drugim državama.

- PetarVetar
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2014. 17:27
- :: Samsung S20+
Realno. [emoji23]Drakenzen napisao:Nemoj da mlatis gluposti kad veze o životu nemas, da su ljudi odgovorniji malo ne bi ni bilo potrebe za policijskim časom.
Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Ajme, smederevka. I po koja tamjanika, joj.m@c|-|oR napisao:Čekaj, bre zeleni - ima li tog virusa ili nema? Ubija li ljude ili ne ubija?
One čitulje su bile lažne ili nisu? Onaj video iz Bergama gde nose sanduke u druge gradove na spaljivanje, jer tamo više ne mogu da postignu - realan ili nije?
Druže, pitanja su retorička, ne moraš odgovarati, smuđ te čeka u SD kad sve ovo prođe. Ja ću ga spremam za tebe. I 'ladna smederevka (vino, ne pali se!). A u Apatinu možemo da završimo polemiku da li je smuđ bolji uzvodno ili nizvodno, kad se doda savska voda.
Meni nisu jasni ljudi koji su u fazonu "boli me .i.". Kao onaj kreten sto je pre neko vece setao psa, pa se pokacio sa policijom. Odmah metak u celo i zdravo.
Sta izigravas i sta pokusavas dokazati?
Sent from my SM-G950W using Tapatalk
Poslednja izmena od brankisha u Pet, 20. Mar 2020. 16:40, izmenjeno 1 put ukupno.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Bermet.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
^ Nemam pojma šta je bermet, ali mu se i ja pridružujem. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Inače, kupih jedne kožne starke u Delti, samo 6000, kao, prošlogodišnji model. [emoji41]
Neko pravi zalihe brašna u atomskom skloništu, a neko se modira. [emoji23][emoji23][emoji23]
Inače, Delta prazna, na sva tri nivoa sam pobrojao deset posetilaca. Milina, uđeš, šmekaš mladu radnicu - ili ako je radnik, pričate ribolovačke priče [emoji38] - probaš na miru gomilu odeće i obuće, pa i ako ništa ne kupiš, bar pokupiš koji broj telefona ili neki žeMski nalog na Insti za digitalno druženje posle 8 uveče. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Inače, kupih jedne kožne starke u Delti, samo 6000, kao, prošlogodišnji model. [emoji41]
Neko pravi zalihe brašna u atomskom skloništu, a neko se modira. [emoji23][emoji23][emoji23]
Inače, Delta prazna, na sva tri nivoa sam pobrojao deset posetilaca. Milina, uđeš, šmekaš mladu radnicu - ili ako je radnik, pričate ribolovačke priče [emoji38] - probaš na miru gomilu odeće i obuće, pa i ako ništa ne kupiš, bar pokupiš koji broj telefona ili neki žeMski nalog na Insti za digitalno druženje posle 8 uveče. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
brankisha napisao:Ajme, smederevka. I po koja tamjanika
Meni stize veceras Avganinstanac u vecoj kolicini pa ko je zainreresovan nek se javi!
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Evindzer
- Prijatelj foruma
^ Nije ti dosta ovih Sirijaca što prelaze granicu, nego sad uvoziš i Avganistance. [emoji2957][emoji2957][emoji38][emoji38]
mare-ss napisao:U brlogu, o čemu ti to pričaš?
- brankisha
- Mobil manijak
Jel se taj avgani mota? [emoji16][emoji16]Sale_M napisao:
Meni stize veceras Avganinstanac u vecoj kolicini pa ko je zainreresovan nek se javi!
@Evindzer : probaj Vans. I ja sam bio protiv ali letos pred festival kupih jedne i nisu lose. U poslednje vreme sam u fazonu ovih trkackih + trenerka, vise mi to prija. I tako postade i ja seljana kao i vecina gastosa [emoji16][emoji16]
@Green : sta ka'es na ovo https://youtu.be/iyx4syxxCws
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Mota se, aj svrati.
Kad se setim nekih davnih vremena kad sam bio tinejdzer, motalo se od jutra do mraka svaki dan.
Kad se setim nekih davnih vremena kad sam bio tinejdzer, motalo se od jutra do mraka svaki dan.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Brankisha, Nemanja je napisao da ce brisati sve sto se ne uklapa u zvanicnu pricu, cak i u ovoj Off temi gde u principu, moze svasta da se pise, naravno bez vredjanja i slicno.
- brankisha
- Mobil manijak
Bez vredjanja, odrasli smo. Samo sam te hteo pitati: da li ti baka podstice sumnje?
Ne znam zasto bas mene pitas, jer je svima poznat moj stav o sistemu, medijima itd. Sve sto je na mejnstrim medijima u meni izaziva sumnju, jer znam po kom principu funkcionisu.
Zauvek cu biti zestoki protivnik bilo kakvog pelcovanja stanovnistva, pogotovo obaveznog, prinudnog i pogotovo sto se tice dece, osim u slucaju zivotne opsnosti tipa trovanje, saobracajna nesreca, ujed zmije i sl. Uopste me ne interesuje ko je pitanju. Moze i sam Bog doci na televiziju i trabunjati 4 sata o "blagodetima" vakcina i inekcija.
Mozes biti pristalica toga koliko hoces, ali nije ti svejedno kad odvedes svoje dete kod lekara da primi 3 vakcine u isto vreme i kad vidis muljavu medicinsku sestru kako to traljavo odradjuje, samo da bi se sto pre vratila telefonu. A pogotovo kad ti dete jedva dolazi do daha koliko je istraumirano. A da ne spominjem hiljade slucajeva roditelja koji su bili pobornici, pa su im zdrava deca naprasno obolela od raznih sranja. Od gluvoce, slepila, treskavice pa do autizma, epilepsije, zakazivanja raznih organa, pa cak i smrti.
Dr Oz, mozda najpoznatiji lekar na svetu, zahvaljujuci Opri a i svojoj licnoj emisiji, ima uticaj na milione i milione ljudi, je jednom izjavio da on svoju porodicu nikad nece vakcinisati. Na pitanje zasto, odgovorio je zato sto je u kuci otac i muz, a ne doktor. Pa kako ko shvati... Jos ako imamo u vidu da su mnoge bolnice, instituti i ostale zdravstvene ustanove direktno finansirane od strane farmaceutske industrije, dosta toga se moze zakljuciti. Eto toliko...
P.S. Nemanja, sacekaj makar da brankisha procita, pa onda obrisi.
Zauvek cu biti zestoki protivnik bilo kakvog pelcovanja stanovnistva, pogotovo obaveznog, prinudnog i pogotovo sto se tice dece, osim u slucaju zivotne opsnosti tipa trovanje, saobracajna nesreca, ujed zmije i sl. Uopste me ne interesuje ko je pitanju. Moze i sam Bog doci na televiziju i trabunjati 4 sata o "blagodetima" vakcina i inekcija.
Mozes biti pristalica toga koliko hoces, ali nije ti svejedno kad odvedes svoje dete kod lekara da primi 3 vakcine u isto vreme i kad vidis muljavu medicinsku sestru kako to traljavo odradjuje, samo da bi se sto pre vratila telefonu. A pogotovo kad ti dete jedva dolazi do daha koliko je istraumirano. A da ne spominjem hiljade slucajeva roditelja koji su bili pobornici, pa su im zdrava deca naprasno obolela od raznih sranja. Od gluvoce, slepila, treskavice pa do autizma, epilepsije, zakazivanja raznih organa, pa cak i smrti.
Dr Oz, mozda najpoznatiji lekar na svetu, zahvaljujuci Opri a i svojoj licnoj emisiji, ima uticaj na milione i milione ljudi, je jednom izjavio da on svoju porodicu nikad nece vakcinisati. Na pitanje zasto, odgovorio je zato sto je u kuci otac i muz, a ne doktor. Pa kako ko shvati... Jos ako imamo u vidu da su mnoge bolnice, instituti i ostale zdravstvene ustanove direktno finansirane od strane farmaceutske industrije, dosta toga se moze zakljuciti. Eto toliko...
P.S. Nemanja, sacekaj makar da brankisha procita, pa onda obrisi.