I važi, pogledaćemo.

Sent from mTalk on Windows 10 phone
Kada izdeliš iznos transakcije na rate i ako vratis do 10. u mesecu kažu nema kamate.... Da li se obračunava neka naknada, makar jednokratna kao kod Unicredita, ili vratis okruglo iznos koji si izdelio na rate?TosaNS napisao: ja koristim Vizu i Masterkard obe su kreditne uz taj tekući ....
i da se upišem u temu
Ivane, https://www.youtube.com/watch?v=i8c-J5EouPQBaraba napisao:A onaj ko vas je doveo, e njemu puko sistem dabogda, izdao ga kad mu je najpotrebniji
Da, inače, ja sam Toši rekao za ovaj forum, tako i mene ipak hvata ta kletva, barem polovično.Baraba napisao:A onaj ko vas je doveo, e njemu puko sistem dabogda, izdao ga kad mu je najpotrebniji
Žao mi je što ću ti pokvariti ugođaj, ali nije mislio na njih.гари napisao:(...) androiđanski kju kluks klan, iliti ona Android ekipa (...)
Pa Miodrag je pristrasan, ali neki tamo su i njega za*ebali i to debelo. Ja sam i prestao sa pisanjem na W10m temi tamo i samo posmatram virtuelni pokolj. [emoji38]fannY napisao:гари, ozbiljno se tako vredjate tamo? [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Apolo napisao: Kada izdeliš iznos transakcije na rate i ako vratis do 10. u mesecu kažu nema kamate.... Da li se obračunava neka naknada, makar jednokratna kao kod Unicredita, ili vratis okruglo iznos koji si izdelio na rate?
Sent from my Lumia 950 using mTalk
Ljudi reaguju na prozivke i provokacije, ako ti neko kaže da lažeš ti ćeš pokušati odgovoriti na to ili reći ma važi. Mada ja mislim da je bolje ćutati ....sugarcoated_ass napisao: Pa Miodrag je pristrasan, ali neki tamo su i njega za*ebali i to debelo. Ja sam i prestao sa pisanjem na W10m temi tamo i samo posmatram virtuelni pokolj. [emoji38]
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk