Off, opušteno ćaskanje

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Off, opušteno ćaskanje

Post od znemanja »

гари, Pa upravo taj mali deo off-a i dozvoljavamo, samo kada se pretera tada ide kompletno čišćenje teme.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Znači još jednom, došao sam na pravo mesto. :)

Sent from mTalk on Windows 10 phone

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

гари, popravljaš se, bravo .

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Azimuth i Znemanja, izvinite unapred, i ovo će biti pomalo off, ali moram da napišem - pa vi posle brišite ako hoćete, neću se ljutiti:
Drakenzen napisao:Ovaj forum umire polako upravo iz razloga sto se drzimo pravila ko pijan plota...
Razumem te potpuno, ali nekako mislim da je pridržavanje (određenih) pravila dobro za forum i za nas na njemu: recimo, praksa da se ne citira post direktno iznad, ili da se ne citira kompletan post, već samo deo na koji hoćemo da odgovorimo - a kad je to moguće, i da editujemo svoj post, a ne da pišemo novi odmah ispod. Svega toga nema na Benčmarku (ili bar ne u dovoljnoj meri, kao ovde), i ponekad teme tamo zaista izgledaju kao kupusište u kome je teško pronaći neku potrebnu informaciju od pre par dana (ili, ne daj Bože, nedelja!), iako je tamo u odnosu na ovde broj posetilaca ogroman, pa shodno tome i broj korisnih informacija koje se mogu naći - pritom mislim na sve teme i podforume.
гари napisao:Konkretno, priča o Windows Mobile uvek nekako živne kad dođe novi build posle dužeg vremena, i bez offa taj deo foruma bi delovao mrtvo.
Gde, bre, mrtvo, pored mene i Gurua - živih i zdravih! :D
гари napisao:(...) onda će slučajni prolaznik da postavi svoje pitanje na nekom drugom življem forumu (...)
Jedini življi forum na našim prostorima od ovoga je Benčmark, pošto ih i nema više - jedini pored ova dva za koji ja znam jeste "Android Srbija", tako da mi sa pločicama :D nemamo gde da bežimo, a i zašto bismo, ovde je dobro. ;)
гари napisao:(...) a i ljudi odavde bi možda ređe proveravali ipak forum - naviknuti da nema ničega u Windows Mobile temi ovde, pa ni zezanja.
Ovo je potpuno tačno. Plus, mi koji smo ovde redovni već se poznajemo odlično, i stvorena je jedna pozitivna atmosfera druženja gde svako svakom pomogne kad zatreba (što je i najbitnija i primarna svrha svakog foruma), a takvoj atmosferi je, uprkos povremenim žučnim prepirkama, upravo doprinelo poštovanje pokojeg pravila u kombinaciji sa zdravom dozom zezanja.
cvoruga napisao:гари, popravljaš se, bravo .
Čim je Gari došao ovde, i cvoruga nam se vratio. To, valjda, dovoljno govori samo za sebe. ;) :lol: :lol:
Poslednja izmena od Evindzer u Čet, 22. Sep 2016. 22:39, izmenjeno 2 puta ukupno.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Ali to bi bilo zanimljivo videti, da ti se obrise post kao off topic u off topic temi. :lol:

E, jeste, a i kad ne bude bilo nikakvih problema, onda cemo nesto morati da cackamo i oprobavamo, pa i po koji problem da napravimo - da razbijamo monotoniju. :D

Hehe, Benchmark je toliko ziv da ono - daleko mu lepa kuca. :D Eno, moderatori ne znaju kako im izadju na kraj sa prepucavanjem raznih clanova i cupaju sami sebi kosu. :lol: (Mesto da zastanu i lepo "ok, da vidimo sta cemo dalje".)
Slika

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Evindzer napisao:Čim je Gari došao ovde, i cvoruga nam se vratio. To, valjda, dovoljno govori samo za sebe. ;) :lol: :lol:
Nisam ja nikad ni odlazio nego je forum kalirao žešće
i nema šta da se pročita sem trolovanja i spamovanja, realno.

гари, mojne sad da pljuješ forum na kom si živeo dok te nisu banovali,
sam si kriv, upozoravan si više puta kako i šta pišeš, i nije ti ovo prvi ban.
Nije lepo da sad tako pišiš o Benču.

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
:: Xiaomi Mi 9 lite
:: Huawei p10 lite

Post od TosaNS »

Apolo napisao:TocaNS, Radio sam u banci pa sam uvek oprezan kad merkam njihove proizvode [emoji1] Koristio bih je samo za kupovinu na rate, ne kao klasičan revolving posto ne primaju svuda cekove ali zato svaka treća radnja prima Intesa kreditne kartice.

Sent from my Lumia 950 using mTalk

ako misliš kupovina na odloženo preko kreditne kartice budi bez brige ja ugalvnom tako i kupujem veće stvari gde ima ta mogućnost. Jako dobra stvar i tu nemaš opterećenje za ceo iznos nego ratu puštaju određenog dana u mesecu, što je olakšavajuće.

cvoruga napisao:гари, mojne sad da pljuješ forum na kom si živeo dok te nisu banovali,
sam si kriv, upozoravan si više puta kako i šta pišeš, i nije ti ovo prvi ban.
Nije lepo da sad tako pišiš o Benču.
@Čvoruga ne pljuje Gari Bench iznosi dečko činjenice meni je tu sve jasno, i ne vidim da pljuje ako kaže da "moderatori ne znaju kako da izadju na kraj sa prepucavanjem raznih clanova "

Takođe mislim da nije lepo što je popio ban ni za šta dok drugi za vređanje nisu i komotno to i dalje rade ili ti je to ok? Ne bih da prenosim negativnu energiju, tek smo došli ovde i želim da upoznam okruženje, ako nešto zabrljamo bože moj ... sledi kazna :)
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Gari iznosi činjenice [emoji23] [emoji23] [emoji23] .

Ni meni nije drago što je banovan, ali nije mu prvi put, upozoravan je, i ja sam mu rekao da stane.
Kako god, drago mi je što je spustio loptu i nadam se da će biti bolji ovde.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Upozoravao si me ti, ali ti nisi moderator. I ono što se prethodni put dogodilo, tada sam zaslužio ban. Ali ovaj put - oni su mene banovali pod obrazloženjem "spamer i trol". Prvo mi ovaj "merlin" lupi dva boda zbog onoga što sam pisao bombašu, i onda me neko banuje. Da, mogao sam da ćutim i da budem dobrica, ali ja ne moram da trpim neprofesionalnost tih moderatora. 2 boda, pa nekom što sam se smirio dobijem ban, wtf.

Ona naša ekipa tamo je ekstra (od koje je dobar deo ovde sad), ali moderatori su očajni, dopuštaju da nam dođu neki levi i zatrpaju teme pljuvačinom, onda ulete u nekom momentu i kukaju kako ne mogu sve teme da isprate.

I mislim da je bolje da ih ne pominjemo više, nema poente. :)

Da, mogao sam biti pametniji, ali ne moram da trpim nekoga ko misli da je veća faca nego što jeste jer je negde moderator. (Odmah da dodam - inače moderatori svugde zaslužuju poštovanje svih članova tog foruma, nema potrebe da navodim razloge, ali bih na ono uobičajeno dodao i zahvalnost poena njima jer nam "održavaju igralište". :) )

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Ja sam te upozoravao drugarski, ali jbg.

Ne treba da pljuješ i prozivaš dojučerašnje kolege, šta je bilo na Benču ostaje na Benču.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

To da.

I ja nisam ni u jednom postu pljuvao dojučerašnje kolege. :uhuh: Ja kažem da im je truo sistem - zbog nedoslednosti moderatora, njihovoj neprisutnosti u temama, zbog manjka komunikacije između moderatora, zvog pristrasnosti jer neki moderatori drže stranu onima s kojima su slizani, i tako dalje. To su činjenice.

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
:: Xiaomi Mi 9 lite
:: Huawei p10 lite

Post od TosaNS »

da imaš nexus ne bi te banovali - bio bi modrator :D

šala :D
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

sizif
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Avg 2015. 11:12
:: W10Mx2
:: smsg Note III

Post od sizif »

cvoruga napisao:...šta je bilo na Benču ostaje na Benču.
Dobro rečeno...mada razumem Gari-ja i potrebu da isprazni dušu, pogotovo ako se ne oseća krivim,onda je ova je tema pravo mesto za to :)

Sent from mTalk on Nokia L925 W10P

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Hvala, Sizife. :) I jeste, a drugde ni ne mogu da ispraznim dušu - da krenem ovako nekome da pričam o tim stvarima, samo bi me čudno pogledao. :)

I avatar ti je odličan! :D

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

cvoruga napisao: Nisam ja nikad ni odlazio nego je forum kalirao žešće
i nema šta da se pročita sem trolovanja i spamovanja, realno.
A onda si se vratio kad je došao Gari, što znači da sad ima šta da se pročita. Lepo sam rekao:
Evindzer napisao:Čim je Gari došao ovde, i cvoruga nam se vratio. To, valjda, dovoljno govori samo za sebe. ;) :lol: :lol:
:lol: :lol:

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Ne kapiram.

I dalje sem postavljanja istih slika i spamovanja nema šta konkretno da se pročita.
Zvuči surovo, ali tako je.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Daj neki predlog o cemu da se pise.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Nema pomoći, prezasićeno je sve, prežvakano mali milion puta,
ne samo ovde nego svugde, evo danas se Azimut žalio na količinu spama na Benču,
jednostavno takva ekipa forumaši danas i to je to, nema pomoći.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Pa daj da ugasimo onda forum ako je tako.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Drakenzen, nemoj, gde bih onda mogao da citiram cvorugu "MS dizgori"! :lol: :lol: :lol:

Odgovori