Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Izvinite sto idem u off,ali jel moze neko da mi posalje u pm gde mogu da se gledaju serije online?
fannY, poslao sam ti.. 

Pogledao sam dosta filmova u poslednje vreme, ali 90% njih su đubre i nisu vredni gledanja
.
Preporuka za Looper, Young Adult, Savages

Preporuka za Looper, Young Adult, Savages
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Azimuth, +1 za Total Recall.
Obzirom na uzor po kom je pravljen, ispade sasvim OK film.
Dosta dobra uloga za Kolina Farela.
Obzirom na uzor po kom je pravljen, ispade sasvim OK film.
Dosta dobra uloga za Kolina Farela.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pre neki dan odgledah Skyfall, film je zaista odlličan, po meni najbolji film o Bondu do sada snimljen.
Moja preporuka za ovaj film.
Moja preporuka za ovaj film.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Muskarci koji mrze zene(The girl with the dragon tattoo,americka verzija originala iz Svedske-Man som hatar kvinnor),pa nastavci - Devojcica koja se igrala vatrom i Kula od karata.Takodje svedski,ne znam da li su snimljene USA verzije.To je trilogija - Milenijum.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
The Watch (2012) - Ben Stilerova komedija o grupi nadzornika susedstva koji se suprostavljaju vanzemaljcima. Vulgaran, neinteligentan i dosta tupav film. Stilerov lik ozbiljan i onako odmereno porodican, a ostali se tokom celog filma izmotavaju ko razmazena derista. Mada, ako se bas bas nema nista pametnije za pogledati, onda cisto da se ubije sat i 40 minuta...
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Green, juče gledao, u principu zanimljiv film na neki čuuuudaaan način 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- znemanja
- Moderator
Green, I ja sam ga odlegao pre neki dan, ali po meni film je čist američki debilizam, glup, tupav film, u posledenje vreme se sve ređe nalazi neki dobar film.
No, jedan iteresantan koji sam pogledao pre samo par sati jeste Savages http://www.imdb.com/title/tt1615065/
Nije loš, drži pažnju....
No, jedan iteresantan koji sam pogledao pre samo par sati jeste Savages http://www.imdb.com/title/tt1615065/
Nije loš, drži pažnju....
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
bachika, zanimljiv jeste, ali brate preterase ga tolikom vulgarnoscu i konstantnom izmotavanju, ko da je grupa tinejdzera u pitanju. Sto kaze znemanja cist americki debilizam. To zna biti simpaticno do odredjene granice, ali je ta granica bas predjena u ovom filmu. Steta, jer volim maltene sve na temu vanzemaljske invazije...
znemanja, juce skinuh Savages, tako da je danas bas taj film na redu za gledanje.
znemanja, juce skinuh Savages, tako da je danas bas taj film na redu za gledanje.

- znemanja
- Moderator
Green, Xaxa i kod mene ista priča, juče sam skunuo taj film, a danas je bio na repertoaru za gledanje 

- bachika
- Mobil stručnjak
Zato sve više pribegavam ovako nekim naslovima: THOSE MAGNIFICENT MEN IN THEIR FLYING MACHINESznemanja napisao:, u posledenje vreme se sve ređe nalazi neki dobar film.
Ja nisam uspeo da ga odgledam do kraja, toliko mi je debilan bio, glupe američke foreGreen napisao:The Watch (2012)

Evo još 2 isto debilna američka nesmešna filma, The Campaign i Hall Pass, fore za glupe amere

Preporuka za Deadfall i Young Adult
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
The Angels' Share (2012)
Obično mi nije potreban titl za filmove na engleskom, ali ovo što momci ovde govore je ... Trebao mi je titl da bih razumeo engleski koji govore!

Vrlo dobar film 8/10!
Obično mi nije potreban titl za filmove na engleskom, ali ovo što momci ovde govore je ... Trebao mi je titl da bih razumeo engleski koji govore!

Vrlo dobar film 8/10!
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
cvoruga, Meni je Hall Pass bio smešan, klasičan američki debilizam jeste, ali je bar smešan, dok sam gledanje The Campaign prekinuo na pola jer mi je to totalni idiotizam.
Preporučujem Stolen( http://www.imdb.com/title/tt1656186/ ) sa Kejdžom u glavnoj ulozi, po meni klasičan i već viđen, ali ipak nije loš u nedostatku nečeg boljeg
Preporučujem Stolen( http://www.imdb.com/title/tt1656186/ ) sa Kejdžom u glavnoj ulozi, po meni klasičan i već viđen, ali ipak nije loš u nedostatku nečeg boljeg

znemanja, pogledaj Looper što sam preporučio gore 

- znemanja
- Moderator
Odgledao sam ga pre neki dan, jeste dobar, i ranije sam čitao sve pozitivne kritike u vezi tog filma, ali mene nije oduševio, dobar jeste, ali ništa više od toga, bar po meni....
Poslednja izmena od McLaren F1 u Pet, 09. Nov 2012. 17:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nema potrebe da citiraš post iznad jer se podrazumeva da na njega odgovaraš.
Rezlog: Nema potrebe da citiraš post iznad jer se podrazumeva da na njega odgovaraš.
Odgledah Savages, nije los, dosta surov, ali prilicno zanimljiv film. Nije mi se bas svidela ideja da dvojica glavnih junaka dele onu ribu, ali boze moj, i to je ljubav kazu... 
EDIT: da ne pisem zaredom komentare, danas odgledao i Ted-a. Solidna zaje*avancija od filma, ima ok fazona. Mislio sam da ce biti glup, ali nije. Mozda jedino sama ideja, o plisanom medvedu koji ozivi...

EDIT: da ne pisem zaredom komentare, danas odgledao i Ted-a. Solidna zaje*avancija od filma, ima ok fazona. Mislio sam da ce biti glup, ali nije. Mozda jedino sama ideja, o plisanom medvedu koji ozivi...

- bachika
- Mobil stručnjak
cvoruga, odgledao čuvara, sad ću Bounty. Ekstra filmovi, obožavam te Irske, Engleske filmove... Daj još neki takav