Nasi avatari...

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

zavodnick, ma nema kada brzo kucam, mrzi me da jurim po ovoj YU tastaturi gde je sta. Nisam imao majmuna to nikada, nego sam imao avatar majmuna sa nekim macem ili sta je vec bilo... Al ti kontas stvari svaka cast, svaki put kada iscitam ovde tvoj post kako si nesto lose procitao, ili kako si nesto skontao, nemas pojma koliko krenem da se smejem :D. Mislim generalno nista lose ne mislim samo mi smesno :D. Uglavnom volim zivotinje mnogo jer us bolje nego ljudi, a i zbog toga sto zivim sam prija mi njihovo drusto.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

lesa0208, i ja zivim sam, ali sam imao ribice koje su mi uginule i to me jako pokopalo, pa onda nisam htio da imam vise ljubimce ... Inace, te sam ribice htio da stavim za avatar, ali eto...
I ne mislim da si mislio nista lose ;) Samo opusteno :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

lesa0208, zavodnick, nisam se naljutio a jes mi nik malo cudan sad nesto se dvoumim da li da ga menjam :)
and justice for all...

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Dream Weaver, nista... Idi na eci,peci pa vidi koji nick da izaberes :) Posto ti je Boris ime, onda mozes Boki, Boka, Box :) Mislim da Box zvuci najmocnije :)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Box su me zvali u srednjoj skoli :)
and justice for all...

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Dream Weaver, pa sta da ti kazem ;) Jes vidio kako sam pogodio ;) Eto, sad si Box :D Imamo sad Nemoa i Boxa :D

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Dream Weaver, od 2004 nosis taj nick, i sad se spremas da ga promenis? Nije ti zao kontinuiteta od 7 godina?! :? Mene bi bilo.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

mezzano, malo mi je zao, navika je cudo :) ali nisam bas nesto narocito vezan za njega jer sam ga tad bez veze izabrao (nazalost).

Mozda napravim jos jedan nik, otvorim jos jedan nalog :lol:
and justice for all...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Dream Weaver, i bacis 1164 poruke koje u ovom momentu imas, pa dok se ljudi naviknu da si to ti...
Evo ti primer iz moje ranije mladosti... davne hiljadudevetstotinaineke godine (1998 da budem precizan), sam poceod a koristim Internet. Naravno, jedna od prvih stvari mi je bila chat. I gle cuda, bio to SerbianCafe. Nebitno, ali sam prvi put tamo usao pod nickom alkos, onako, blesavljenja radi. I sjajno se ispricao sa par devojaka, sa nekima se cak i video, i jos kojesta posle (no to nije tema). Svaki sledeci put kad sam ulazio, ja rekoh, daj da menjam nick, ali mi se nije dalo, jer sta ako vidim nekoga, pa dok ja objasnim ko sam i sta sam, uglavnom, jedno povece drustvo me znalo iskljucivo pod nickom alkos - a ja alkohol ne pijem, ni najmanje. I dan danas me ti ljudi tako zovu. Kao sto ih i ja znam samo pod njihovim preudonimima, tipa PoolShark, DushMan, Chobanica, kajmakica...

Kapiras sta hocu da kazem? Ne odrici se svoga nicka. To je tvoj jedinstveni identitet.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Dream Weaver, jel to zato što si kockast? Jel se i šišaš na kockicu :D
Ako ti se menja možeš videti sa moderatorima i sve ostaje isto osim potpisa. Kao SirOliver što je postao Mikele, a onda i odustao od ovog foruma :P
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ni meni se moj "zeleni" nick ne svidja bas nesto posebno, jer je isto stavljen onako bez veceg razmisljanja, ali momci vec rekose da bi bilo glupo menjati. Ljudi su navikli na jedne nickove, i to je to... :)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

miodrage, hahaha moj covjek... ne pije alkohol a alkos :)
gargamel4, hoces strumpfa :D
Green, mozda da promijenis nick u GreenGoblin :) Haha :)
Salim se sa svima. No u svakom slucaju nick je ono sto covjek nosi cesce od svog imena i prezimena... Mene u gradu vecina ljudi zove Shaulinho a svi ljudi sa neta znaju me kao zavodnick ili vlax... Kolege s faxa i prijatelji me zovu Shaulinho ( a veze nemam s fudbalom, a cijeli zivot tenis treniram ), tako da kad bih mijenjao nick, mijenjao bih ga u taj, ali tesko da se odlucim na taj korak jer ovaj nick imam od 2000, a vlax sam imao 96 godine kad sam isao na chat ... :)
miodrage, kad si zadnji put vidio GirlScout ?! Ili mozda Jelly_c ili Djiry ?!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

gargamel4, kockast sam kao što si i ti ćelav :-P
Dobro ljudi ubedili ste me! Neću menjati nik :-)
and justice for all...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Dream Weaver, nemoj i ja sam odustao, i ja sam hteo da menjam u dejca ili dex ali necu. A sadasnje deksicom sam napisao jer predhodne nije hteo M.S. da prihvati pri registraciji.
Ja bih da napravim ako je to dozvonjeno jos jedan nalog koji bi posecivao sa mobilnog talefona. Razlog je sto ako zelim nesto na brzinu da proverim u pokretu sa sadasnjim nalogom preko telefona i onda kad dodjem kuci i otvorim nalog na kompu onim otvaranje preko telefona sve nove poruke se nece ponovo pojaviti , naravno takav je sistem ali meni bi ovo znacilo.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

zavodnick, radije štrumfetu :wink:

deksicom, po pravilima ne može, ali ne znam šta te sprečava da to uradiš i nikom ne prijaviš. To je uvedeno da se ne bi pod drugim imenom svađao sa ljudima a ovamo pod prvim imao neki status na forumu, ali opet ako ti baš to treba tako, možeš verovatno to uraditi a biti korektan.
(i sad nam sutra osvane neki anonimus sa istim problemima kao i ti i usput postavlja glupa pitanja da se pravi nevešt :D :D :P )

Dreamweaver, ćelav sam pa šta :lol:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo mog novog avatara :D Meni se svidja, a bas me briga sta ko misli :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

miodrage, Dobar stav, bitno je da je tebi lepo, šta te briga za druge :)
No, sviđa mi se taj avatar, nekako ti leži :lol: :lol:
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

deksi^com
neaktivan nalog
Pridružio se: Pet, 03. Jun 2011. 21:16

Post od deksi^com »

gargamel4, epa evo ja napravih jos jedan nalog iz razloga koji sam naveo gore, korisnicko ime mi je skoro isto samo sam dodao ovo ovaj znak ^ nadamse da se miskoni neljuti, ali ako ovo nije po propisu mozete ga obrisati. Jos da dodam slican avatar.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksi^com, hahah D^3... Jesi to sebi instalirao novi software ? ahahha, deksi kako si me iznenadio :)
gargamel4, za strumpfetu treba da odjes u Banjaluku... i da :D i ja volim plave ;)
miodrage, vrati vrati precious :)
Nemo, mijenjaj avatar u neku .sis plavusu :) :lol:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

deksi^com, odnosno deksicom, ne ljutim se naravno, nikakvo zlo nisi napravio sem što je ipak trebalo da me konsultuješ pre otvaranja drugog naloga. Odgovorio bih ti ono što ću i sada - ne - nije poželjno, nije dozvoljeno, ne praktikuje se, kosi se sa podrazumevanim i pisanim pravilima, ne samo na forumima već i na svakom drugom mestu gde je potreban nalog. Otvaranje drugog naloga može da prođe samo ako je iz nekog razloga nemoguće pristupiti već postojećem (ukoliko se ne radi o namernoj blokadi od strane urednika), preko koga će se kontaktirati urednik i eventualno omogućiti ponovni pristup. U tom slučaju će jedan od dva naloga biti naknadno blokiran ili izbrisan. U ovom slučaju će ovaj drugi biti blokiran pa izbrisan. Žao mi je, takav je kućni red i ako se dozvoli jednom, drugom, trećem, posle treba da gatamo ko je kome šta i gde napisao. A po IP adresi i vremenu pristupa se vrlo lako da proveriti da li neko ima više naloga. Toliko o tome.

Odgovori