Malo šale :-)
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Malo šale :-)
Azimuth, dobro je ovo.
A, pogledaj malo ove: LINK
Ne mogu sad da nađem nešto kao top ten... ili tako nekako.

A, pogledaj malo ove: LINK
Ne mogu sad da nađem nešto kao top ten... ili tako nekako.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
e ljudi ovo su muke Tantalove 
ne znam dal da se smejem il da placem... na kraju je sve proslo kako treba

ne znam dal da se smejem il da placem... na kraju je sve proslo kako treba

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Jesi kupovao ili prodavao?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Za ovako nešto treba nova tema da se otvori!

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
@Evindzer, prodavao sam .
ilija98, svaka čast za živce. Treba sa ovakvim "specijalcima" izaći na kraj i ostati normalan...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Auu, citam i ne verujem, svaka tebi cast sto si imao zivce za ovu diskusiju, kakvih sve ljudi ima......
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Pa dobro, jbg, mušterija je uvek u pravu.
-

Poslednja izmena od Evindzer u Sre, 12. Avg 2015. 11:04, izmenjeno 1 put ukupno.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Ahah, to je ta prica...Evindzer napisao:Pa dobro, jbg, mušterija je uvek u pravu.![]()
![]()
-

Mlada gospođica nam opet skreće pažnju da će biti vruće i jutro i veče
http://hiddenlolcdn.com/i/43025.gif

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Vidim da ce najvrelije biti u centralnim i severnim delovima "zemlje" 

Note IV N9100 dual
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
U centru najava Vulkana i erupcije, a u gornjem delu zemljotres, ima sve da se talasa 

Huawei
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kako izleciti "butthurt"...

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Malo pre pročitah na 24sta i sltko se nasmejah, za sve studente:
"Svoje iskustvo je podelio sa kolegama na Fejsbuk grupi "Studenti Beogradskog univerziteta" i u roku od jednog dana dobio preko 1.500 lajkova.
"Kad sam se vratio sa mora (oko 20. jula) rešio sam da počinjem da spremam ispite od 1. avgusta...
Subota, 1. avgust - Pi bre, gde baš subota. Subotom imam dosta obaveza kao što je bilijar sa ortakom, kladionica, pa fudbal u balonu, kafana uveče itd ae da preskočimo taj vikend, krećem od ponedeljka...
Ponedeljak, 3. avgust - Ustajem standardno u pola 2 (od kad se završio semestar ne mogu ranije) , "doručkujem" i sad uzimam ja knjigu, kad ono upali se TV sam od sebe i na prvoj kad porastem bicu kengur...to naravno mora da se odgleda i onaj kad kaze "šta je sa 500 miliona neprijavljenih Kineza" itd...ništa odgledam ja to jbg sad me oci bole, moram malo da odspavam pa ću uveče da učim...ustajem ja ono sav pospan, sednem za komp i tako do 3 ujutru, i na spavanje...
Utorak 4. avgust - Ustajem u 2, dolazi već ortak sa posla zove me u kafić, ja naravno prihvatam , odemo popijemo limunadu (jer za nešto jače nismo kadri) ispričamo se tako do 5, ja dođem kući gledam onu knjigu, gleda ona mene , al jbg kad ja imam fudbal utorkom u 7, pa kao ae ucim kad dođem kući. Vracam se kući onako mrtav umoran reko ne može se učiti premoren - odem sa društvom u teretanu...
Sreda 5. avgust - Ustajem ranije da bih učio, gotovo je sad sam spreman da učim, doručkujem lepo ujutru posle 3 meseca, krećem gore, kad ono crveno slovo. Svetac neki. Ne sme nista da se radi, a kamoli da uči. Učenje je smrtni greh...Ništa, nastavio da spavam...
Cetvrtak 6. avgust - Nisam ustao ranije, klasika u 2 sata, otvaram prozor, otvaram hidmet - 37 stepeni...ništa učiću na bazenu. Tovarim ja stvari u torbu - Pi baksuza, ne može knjiga da stane, učiću kad se vratim sa bazena...ista priča k'o u utorak, samo što nisam išao u teretanu nego na basket...
Petak 7. avgust -
- "Eee brate , ae sa mnom idemo da kupujemo neke stvari"
- "A brate, trebalo bi da krenem da učim imam ispitee"
- "Ae bre, ostajemo 2 sata pa se vraćamo"
- "Ae" (Teško žabu u vodu naterati)
Ostanemo ceo dan.
Subota 8. avgust - Pi bre, gde baš subota...
I tako danas je 12. avgust , neka sreda je**m li ga šta je, nije svetac, ne idem na bazen, drustvo radi drugu smenu, ostajem samo ja i moj komp, evo sad ću malo da surfujem po internetu, tačnije facebooku, youtubu, youjizzu, pogledaću malo horoskop, njuz.net, blic, odgledaću joć jednu sezonu Simpsonovih, još neki film, a jbg takva je tura...Ne vredi danas da se uči, nije adekvatna klima, i atmosfera je losa...ALI OD SUTRA KREĆEM SVEGA MI!"
"Svoje iskustvo je podelio sa kolegama na Fejsbuk grupi "Studenti Beogradskog univerziteta" i u roku od jednog dana dobio preko 1.500 lajkova.
"Kad sam se vratio sa mora (oko 20. jula) rešio sam da počinjem da spremam ispite od 1. avgusta...
Subota, 1. avgust - Pi bre, gde baš subota. Subotom imam dosta obaveza kao što je bilijar sa ortakom, kladionica, pa fudbal u balonu, kafana uveče itd ae da preskočimo taj vikend, krećem od ponedeljka...
Ponedeljak, 3. avgust - Ustajem standardno u pola 2 (od kad se završio semestar ne mogu ranije) , "doručkujem" i sad uzimam ja knjigu, kad ono upali se TV sam od sebe i na prvoj kad porastem bicu kengur...to naravno mora da se odgleda i onaj kad kaze "šta je sa 500 miliona neprijavljenih Kineza" itd...ništa odgledam ja to jbg sad me oci bole, moram malo da odspavam pa ću uveče da učim...ustajem ja ono sav pospan, sednem za komp i tako do 3 ujutru, i na spavanje...
Utorak 4. avgust - Ustajem u 2, dolazi već ortak sa posla zove me u kafić, ja naravno prihvatam , odemo popijemo limunadu (jer za nešto jače nismo kadri) ispričamo se tako do 5, ja dođem kući gledam onu knjigu, gleda ona mene , al jbg kad ja imam fudbal utorkom u 7, pa kao ae ucim kad dođem kući. Vracam se kući onako mrtav umoran reko ne može se učiti premoren - odem sa društvom u teretanu...
Sreda 5. avgust - Ustajem ranije da bih učio, gotovo je sad sam spreman da učim, doručkujem lepo ujutru posle 3 meseca, krećem gore, kad ono crveno slovo. Svetac neki. Ne sme nista da se radi, a kamoli da uči. Učenje je smrtni greh...Ništa, nastavio da spavam...
Cetvrtak 6. avgust - Nisam ustao ranije, klasika u 2 sata, otvaram prozor, otvaram hidmet - 37 stepeni...ništa učiću na bazenu. Tovarim ja stvari u torbu - Pi baksuza, ne može knjiga da stane, učiću kad se vratim sa bazena...ista priča k'o u utorak, samo što nisam išao u teretanu nego na basket...
Petak 7. avgust -
- "Eee brate , ae sa mnom idemo da kupujemo neke stvari"
- "A brate, trebalo bi da krenem da učim imam ispitee"
- "Ae bre, ostajemo 2 sata pa se vraćamo"
- "Ae" (Teško žabu u vodu naterati)
Ostanemo ceo dan.
Subota 8. avgust - Pi bre, gde baš subota...
I tako danas je 12. avgust , neka sreda je**m li ga šta je, nije svetac, ne idem na bazen, drustvo radi drugu smenu, ostajem samo ja i moj komp, evo sad ću malo da surfujem po internetu, tačnije facebooku, youtubu, youjizzu, pogledaću malo horoskop, njuz.net, blic, odgledaću joć jednu sezonu Simpsonovih, još neki film, a jbg takva je tura...Ne vredi danas da se uči, nije adekvatna klima, i atmosfera je losa...ALI OD SUTRA KREĆEM SVEGA MI!"
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
^ Die Antwoord... kakav bend