***Novo okupljanje***
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nema potrebe za potpisima, koga zanima - taj će videti temu. Za prvo okupljanje smo poslali preko 200 mejlova aktivnim članovima pa je opet odziv bio loš. Nekolicina nas će se svakako okupiti, ostali će naknadno gledati slike.
● PRAVILA FORUMA ●
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
gargamel4,
SVAKA TI JE NA MJESTU. mislim da je taj 15ti stvarno dobar, taman pred zahuktavanje, jedino mozda ovi skolarci, ali opet to su samo 2-3 sata, ne remete taj finis, a u ostalom, ovo je tek polugodiste
.
SVAKA TI JE NA MJESTU. mislim da je taj 15ti stvarno dobar, taman pred zahuktavanje, jedino mozda ovi skolarci, ali opet to su samo 2-3 sata, ne remete taj finis, a u ostalom, ovo je tek polugodiste

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Spyker,
pa lijepo, ako si bio dobar u skoli, kazes svojima da si se nenormalno zazelio BGD-a, i da bi eto volio malo na produzeni vikend.
Nemora se svuda svojim kolima, niti je to razlog da se ista propusti.
Do kola mozda te i prodje ova, kako elmir iz VB kaze, FURKA za telefonima.
U svakom slucaju kako god, da odlucis i ako se uspijes organizovati, uvjek si dobro dosao, stim sto cemo morati udesiti da se ti i cini mi se super sajan ne nadjete na istom mjestu
.
sory za mali off
pa lijepo, ako si bio dobar u skoli, kazes svojima da si se nenormalno zazelio BGD-a, i da bi eto volio malo na produzeni vikend.
Nemora se svuda svojim kolima, niti je to razlog da se ista propusti.
Do kola mozda te i prodje ova, kako elmir iz VB kaze, FURKA za telefonima.
U svakom slucaju kako god, da odlucis i ako se uspijes organizovati, uvjek si dobro dosao, stim sto cemo morati udesiti da se ti i cini mi se super sajan ne nadjete na istom mjestu

sory za mali off
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
kefalo, pa zato postoje kamere na telefonima, upravo iz tih razoga da bi se ovekovecile takve situacije
Salu na stranu, pa valjda je okupljanje dobronamerno, radi zezanja, upoznavanja i mozda po koje veze ili varijante
Opet se sprdam, aj javite sta ste se dogovorili mada tesko da cu moci nekako da se uklopim zobg posla i vojske..jedino ako me savata kao sada sto me savatao neki grip ili tome slicno pa uzmem slobodne dane 

Azimuth,
jeste upravo zato sluzi kamera, ali sobzirom da je okupljanje namjerno, skljocace tu i blicevi, a onda sa ulovom u neke dnevne novine pa ko da vise, a naslov, nasilje na forumu
a druga slika, onako brutalna a naslov "kome ti to, nemas pojma"
Salim se malo, a sto se tice dolaska, pa sto bi se ti razlikovao od bilo kog gradjanina ove zemlje, pa uzmi bolovanje.
a sto se tice kamere, samo su dvije situacije kada mi je falila, jedna od njih je kada je vozac 82ke na blokovima promasio skretanje i otisao na kraj Jurija Gagarina, i svi izasli osim mene, mog burazera, i jednog dede koji je kasno shvatio sta se desava, e tu njegovu facu je trebalo snimiti.
Imao sam 6233 ali ja stvarno nemam naviku da nesto skljocam sa njim.
A druga situacija je od skora, kada je cigo izvadio reljefnu kartu SFRJ iz konjtenjera, i drzi je jednom rukom visoko u vazduhu, kao da nepadne na zemlju a drugom burla po kontenjeru, ali za ovu priliku bi adekvatan bio samo profi digitalac, jer je situacija idealna.
Stvarno veliko izvinjenje za off.
Nema vise offovanja za mene na ovoj temi.
A sto se tice teme, osjecam da postoji dobra volja, koju cemo, siguran sam uobliciti tamo u decembru ili novembru.
I da zaklucim, okupljanja su 100% prijateljska,a te varijante, neznam
ali volio bi da vidim kako ces to uspjeti, jer vidio si na slikama kakva je struktura.
A ovo sto sam malo trabunjao, sve je fikcija, a zamisljenim ucesnicima, fizickog pojasnjavanja stvari, se unaprjed izvinjavam.
jeste upravo zato sluzi kamera, ali sobzirom da je okupljanje namjerno, skljocace tu i blicevi, a onda sa ulovom u neke dnevne novine pa ko da vise, a naslov, nasilje na forumu

Salim se malo, a sto se tice dolaska, pa sto bi se ti razlikovao od bilo kog gradjanina ove zemlje, pa uzmi bolovanje.

a sto se tice kamere, samo su dvije situacije kada mi je falila, jedna od njih je kada je vozac 82ke na blokovima promasio skretanje i otisao na kraj Jurija Gagarina, i svi izasli osim mene, mog burazera, i jednog dede koji je kasno shvatio sta se desava, e tu njegovu facu je trebalo snimiti.
Imao sam 6233 ali ja stvarno nemam naviku da nesto skljocam sa njim.
A druga situacija je od skora, kada je cigo izvadio reljefnu kartu SFRJ iz konjtenjera, i drzi je jednom rukom visoko u vazduhu, kao da nepadne na zemlju a drugom burla po kontenjeru, ali za ovu priliku bi adekvatan bio samo profi digitalac, jer je situacija idealna.
Stvarno veliko izvinjenje za off.
Nema vise offovanja za mene na ovoj temi.
A sto se tice teme, osjecam da postoji dobra volja, koju cemo, siguran sam uobliciti tamo u decembru ili novembru.
I da zaklucim, okupljanja su 100% prijateljska,a te varijante, neznam

A ovo sto sam malo trabunjao, sve je fikcija, a zamisljenim ucesnicima, fizickog pojasnjavanja stvari, se unaprjed izvinjavam.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
kefalo, kad si vec spomenuo cigu i kontejner, moram da se nadovezem na momenat iz neke 1998. kad samo sto nisam umro od smeha, i istovremeno zalio sto nemam kameru da ovekovecim momenat. Naime, ide pomenuti cigo i nosi neki radio u ruci, i ide pesma od Kylie Minogue - I Should Be So Lucky... i krene da burla po kontejneru. Nas trojica sto smo stajali u blizini popadali od smeha. E steta sto nisam imaokameru.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Mislim stvarno Spykere, baš si razmažen, mi se ovde svakodnevno gužvamo a ti ne možeš jedno popodne i veče, što da tebi bude bolje nego nama
Mislim stvarno putuješ tu do nemačke 15-20 sati, a ne možeš do BGa satipo
Btw. uveče su mnogo manje gužve
A i ovaj MIlančeBGD nam se nešto izvlači. Centar mu je minutipo dalje nego meni a ni jednom se nije pojavio
A što se posećenosti tiče, ja mislim da lepo zakupimo jedno pola strane Blica, i Kurira, i nećemo moći svi ni da se smestimo u lokal

Btw. uveče su mnogo manje gužve

A i ovaj MIlančeBGD nam se nešto izvlači. Centar mu je minutipo dalje nego meni a ni jednom se nije pojavio

A što se posećenosti tiče, ja mislim da lepo zakupimo jedno pola strane Blica, i Kurira, i nećemo moći svi ni da se smestimo u lokal

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
ma moze 15.12 izostacu tu nedelju iz skole da se psihicki pripremim
a zakupljujemo satelit link da ide sve uzivo
Ja dolazim 10000% a Spyker mogao si busom da dodjes,meni cale tada nije u Srbiji a kevi necu da trazim da me vozi lepo sluske u usi i eto me u BG.A vi koji imate prijateljice i drugarice povedite obavezno 

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
meni 15. odgovara ali zaista bi valjalo da nas bude vise ovaj put
a sto se mesta tice moze i ono standardno,ionako mu nista ne fali,a poslednji put su imali i neku kul konobaricu
jeste da je nesto mnogo bila fensi za moj ukus al nema veze
gargamel4, kad se dogovaramo za nesto onih uiq3 programcica?nemoj da na kraju cekam do okupljanja....mada,nije i da mi nesto spec treba osim smart movie i eventualno neki recnik,nesto tako....
a ovaj biznis sa zakupljivanjem strane u Blicu je totalno blesava ideja,ali evo jos ludje: Da bismo znali ko dolazi i kako da se prepoznamo (ovi novi,jelte
),lepo svako da objavi svoju citulju sa slikom
uz napomenu da ce se poslednji pomen odrzati u kaficu Potpis, 15.12.2007. u 21h
I sad ce mene neko da zeza i kaze da nisam normalan sa ovim predlogom,i naravno da nisam,samo sam nesto sto je neko vec uradio blago adaptirao za nase potrebe..... a sad dosta gluposti

gargamel4, kad se dogovaramo za nesto onih uiq3 programcica?nemoj da na kraju cekam do okupljanja....mada,nije i da mi nesto spec treba osim smart movie i eventualno neki recnik,nesto tako....
a ovaj biznis sa zakupljivanjem strane u Blicu je totalno blesava ideja,ali evo jos ludje: Da bismo znali ko dolazi i kako da se prepoznamo (ovi novi,jelte

I sad ce mene neko da zeza i kaze da nisam normalan sa ovim predlogom,i naravno da nisam,samo sam nesto sto je neko vec uradio blago adaptirao za nase potrebe..... a sad dosta gluposti

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ok, i ova tema pod ključ, link ka njoj će biti u novoj. Što se tiče zakupa strane, u Kuriru je oko 1500€, za Blic ne znam a u Novostima je preko 2500€ (dan, naravno)... 

● PRAVILA FORUMA ●