Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
ako se tako moze setati tamo-'vamo,onda je Zivot samo jedna video igra...ili san...
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Hahaha, e to, to!m@c|-|oR napisao:Green, nemoj sad da idemo do onoga - ako u prošlosti sretneš svog dedu kao dečaka i ubiješ ga - da li ćeš i ti postojati u budućnosti

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) - kakva glupost od filma. Fore kornjaca verujem da ni najglupavijoj deci nisu bile smesne. 

Filmovi su sve gluplji i dosadniji, ljudi koji prave filmove sve netalentovaniji, strašno.
Wish I Was Here ništa posebno, čak šta više dosadno,
Left Behind prosto neverovatno da je Nikola Kavez pristao da glumi u ovakom kršu.
Fury
https://www.youtube.com/watch?v=rqMXJF13q7g#t=184
Wish I Was Here ništa posebno, čak šta više dosadno,
Left Behind prosto neverovatno da je Nikola Kavez pristao da glumi u ovakom kršu.
Fury

https://www.youtube.com/watch?v=rqMXJF13q7g#t=184
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
cvoruga, pa pogledaj nekad malo šta drugi misle o nekom filmu pre nego što se žrtvuješ da saznaš da je smeće:
Left behind, ocena 3.1/10. To ne može da se podvede ni pod grešku
Hajde kad je ocenjen sa 6,5+, pa mi se ne svidi, onda možda drugi imaju drugačiji ukus, ali ovo je očigledno za preskakanje
Left behind, ocena 3.1/10. To ne može da se podvede ni pod grešku

Hajde kad je ocenjen sa 6,5+, pa mi se ne svidi, onda možda drugi imaju drugačiji ukus, ali ovo je očigledno za preskakanje

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Nisam gledao IMDB, zato sam ugasio film posle <30m
.

Baš mi je to prošlo kroz glavu, slažem se.Green napisao:Ukusi nam se svima definitivno razlikuju i tu nema price, eto meni je Lucy ispao ekstra film, iako je moglo jos jedno pola sata da se smesti u film.
Bacih pogled na Lucy: ono mu dodje kao Limitless na steroidima. Nije lose, sve u svemu 

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
http://m.imdb.com/title/tt2980648/ ili ti "Indijski začin na Francuski način".
Mnogo mi se sviđa film, bas onako fina razbibriga. Pogotovo što sam i ja kuvar
ocena- 7.8/10
Mnogo mi se sviđa film, bas onako fina razbibriga. Pogotovo što sam i ja kuvar

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Eh... da pocnem...
Snow White and the Huntsman - Ok. Moglo je i bolje. Thor mi bas i nije neki glumac, ali moze da se pogleda.
Malificent - Meni odlican! Zanimljiv pristup prici, a cak mi se ova verzija vise svidela od same Uspavane Lepotice.
Snowpiercer - Sasvim dobar. Jako mi se svidela ideja i totalno istripovani likovi. Film je bukvalno proleteo.
Dom Hemingway - Cuo sam dosta pohvala za ovaj film, ali meni je nekako bio prosecan. U nekoliko navrata sam gledao kroz ekran i nisam nista propustio.
Terminator 3 - Jeste, tek sad sam ga pogledao i jasno mi je i zasto. Pitam se zasto je ovaj film uopste i napravljen...
Doom -
Inglorious Basterds - Bred Pitt i Michael Fassbender u istom filmu!? *fangirling overload*
Mogao je biti jedno pola sata kraci, ali mi je lepo legao. 
Lucy - What. The. Actual. F**k. Odgledao 35 min i pao perma delete! Ne znam da li me je vise iziritirala losa gluma ili bullsh*t o koriscenju svega 10% mozga! Pa ja sam mislio da je taj mit iskorenjen, a ne da ce jos i film da se snimi sa tom idejom! Mozda taj ko je dosao na ideju da napravi ovaj promasaj koristi samo 10% mozga.
Sto se tice serija, pogledao sam dosadasnje epizode ove zadnje sezone South Park-a i vidim da se malo povratio duh serijala! Preskocio sam par prethodnih sezona jer su jako smorili, ali ova sezona ke odlicna!
Snow White and the Huntsman - Ok. Moglo je i bolje. Thor mi bas i nije neki glumac, ali moze da se pogleda.
Malificent - Meni odlican! Zanimljiv pristup prici, a cak mi se ova verzija vise svidela od same Uspavane Lepotice.

Snowpiercer - Sasvim dobar. Jako mi se svidela ideja i totalno istripovani likovi. Film je bukvalno proleteo.

Dom Hemingway - Cuo sam dosta pohvala za ovaj film, ali meni je nekako bio prosecan. U nekoliko navrata sam gledao kroz ekran i nisam nista propustio.
Terminator 3 - Jeste, tek sad sam ga pogledao i jasno mi je i zasto. Pitam se zasto je ovaj film uopste i napravljen...
Doom -

Inglorious Basterds - Bred Pitt i Michael Fassbender u istom filmu!? *fangirling overload*

Lucy - What. The. Actual. F**k. Odgledao 35 min i pao perma delete! Ne znam da li me je vise iziritirala losa gluma ili bullsh*t o koriscenju svega 10% mozga! Pa ja sam mislio da je taj mit iskorenjen, a ne da ce jos i film da se snimi sa tom idejom! Mozda taj ko je dosao na ideju da napravi ovaj promasaj koristi samo 10% mozga.

Sto se tice serija, pogledao sam dosadasnje epizode ove zadnje sezone South Park-a i vidim da se malo povratio duh serijala! Preskocio sam par prethodnih sezona jer su jako smorili, ali ova sezona ke odlicna!

St. Vincent old school holivud + hepiend, 7/10 ocena.
bestboy, jeste, evo ga ovde npr link .
Left Behind (2014) - kakav je ovo djubar od filma, nije normalno.
Da sam znao da je u pitanju religijska propagandna trash-ina...
Ne gledajte osim u slucaju zelje da vam se IQ snizi za jedno 30%. Ja sam se za'ebo, sta ces...

Da sam znao da je u pitanju religijska propagandna trash-ina...
Ne gledajte osim u slucaju zelje da vam se IQ snizi za jedno 30%. Ja sam se za'ebo, sta ces...

Хвала чворуга. [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Слобода или смрт
By the gun kršina, ne gledati ni slučajno.
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Interstellar pogledati.
Dzon Vik isto. Stari klise ali na nov nacin. Bas je nekako stripski odradjen. Muzika sjajna.
Jel neko gleda Supernatural?
Dzon Vik isto. Stari klise ali na nov nacin. Bas je nekako stripski odradjen. Muzika sjajna.
Jel neko gleda Supernatural?
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Bila dobra prvih 4-5 sezona a onda kvalitet baš počeo da opada.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
brankisha, Ja gledam supernatural, došao sam do 8 sezone, posle 4 sezone sve lošije i lošije, mislim da generalno ne vredi gledanja, odgledaću još ovu sezonu jer sam je već započeo i tu je kraj, naredne sezone neću gledati.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Bolje nemoj nastavljati. Ja gledam 10., kao mozda bude dobra ali tesko. Inace postoji i crtana serija koju potpisuje Mad house.