Opiceni oglasi

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

nokia n95 kineska
moze zamena za yugo u voznom stanju uz mou doplatu

:D :D :D :D :D

:) :) :) :) :)
A N D R O I D

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Da je original, bilo bi bez njegoe doplate :):):):):) a sa 8gb bi dobio dodatnu opremu :P
:D :D :D :D :D :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Azimuth napisao:spajdermen verzija
:lol: :lol: Sad se setih jedne pesme od Bvane pocinje sa "Vid'o sam Spajdermena dr*a u WC-u" :D :lol: postade n95 ko PSP ima raznih verzija, sad ce neko da okaci n95 Batman verziju(sa Dark Knight filmom na hardu) 8)
5130+Koss the plug....

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Masterokrata, to je samo zato što ljudi nemaju pojma da je u normalnom svetu,u kome kupiš n95 8gb u original kutiji u normalnoj radnji,na svakom fonu išao Spider-man 2 film kao poklon. Priča je bila da će na n96 ići The Dark Knight,ali nemam pojma šta beše na kraju sa tim.

I mene prebija od smeha ta ''spajdermen verzija''

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Pazite ovo, najnovije, frishko:

Nokia
7110
100 € (NEMA U PRODAJI)
kao nov!mehanizam za vrata potpuno ispravan, nigde ogreban, dugmici u perfektnom stanju, nisu izlizani ni trunku, kameleon..moze zamena, moze sms..saljem fotke od tel.

Ajmo ljudi da se udomi ovaj telefon bas je povoljno :lol: :D Joj kad ovaj oglas procitam, zao mi sto nisam kupio 9500 za 100e, bas je bio extra ocuvan, al tu su ova dva modela :D
5130+Koss the plug....

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

Taj telefon je rarited, i iskreno ne vidim zasto ga nebi prodao nekome ko ceni taj deo. Ovo je vrlo vjerovatno neki kolekcionar, i mogu da se kladim da ce je prodati dok kazes keks, da sam blize Srbiji, ponudio bih odmah 110e, samo da me saceka da dodjem po mnju. U takvom stanju, vrijedi. Ja sam 8910 platio 80 i nije mi zao, a u mnogo gorem je stanju od ovoga. Za 8850 u stanju kao b00dalinom dao bih i 150-200.
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Leonel, e vidi kod mene u Rumi je sutra vasar i znam lika koji iz Zemuna dodje svakog treceg u mesecu sa gomilom telefona sto novih sto matorih a svi su u extra stanju(ne otkupljuje ako provali da fon ima falsh masku i ako je mnogo unistena) proslog meseca je imao 2 7110 perfektno ocuvane za 25e komad i jednu malo izgrebanu za 15e, pa sad sta jos nije jasno? Necu da zvucim kao Igoriza(ljudi koji posecuju forume znaju o kome pricam), ali trazite matore telefone na pogresnim mestima tj u oglasima gde su uglavnom derikoze koje idu upravo na tu sentimentalnu crtu kod ljudi koji su nekad imali pomenuti model pa bi sad iz nostalgije dali 80-100e iako realno fon vredi 20-30e. U principu roba koja nema trzisnu vrednost(npr telefon koga nema novog za kupiti) vredi onoliko koliko je kupac spreman da plati.

Nego nazad na temu:

Nokia
6600
50 € (NOV: 97*)
prodajem ovaj telefon u extra je stanju...nema ogrebotinu kao na slici star godinu dana.nije kraden.ns

Cim baja naglasava da fon nije kraden il misli da ga daje ispod cene, ili je bez sumnje kraden :lol:
5130+Koss the plug....

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

imam dva ovakva telefona i u oba je problem display posto je pukao u oba.oba rade nisu kradeni imaju ne oko godinu dana.sva oprema uz memorisku od 512mb.

Inace, prodaje D600 :D

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Motorola
KRZR K1
60 € (NOV: 144*)
smorio me
Kakvih sve talenata ima :D:D:D:D Reci sto je opisao mobilni... Sve o njemu znam...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

kapoerista90 napisao:Motorola
KRZR K1
60 € (NOV: 144*)
smorio me
Mozda je covek jednostavno iskren :lol: ko da ja nisam imao takvih trenutaka samo bio me blam da u oglasu napisem da me fon smorio, ali ako neko od zainteresovanih nazove i pita, ja lepo kazem dosadio mi, moram neki drugi da kupim :D

Evo da ne postujem eitovacu najnoviji biser

kupujem kvalitetne nevidljive zastitne folije za ekran n82,
5130+Koss the plug....

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Maserokrata napisao:Kupujem kvalitetne nevidljive zastitne folije za ekran n82,
Možda je mislio na one Nemačke ( verovatno je dobio foliju na kojoj je nešto odštampano, pa traži novu da mu se ne ogreba ekran jelte )
:D

Ja nađoh negde ovo, iskidah se od smeha.
Prodajem HTC sa Windows Vistom, qwertz tastatura :lol:

Ovaj malo fantazira
Nokia Lumia 630

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

djolex, stani koliko trazi taj lik (mislim jel preko nekih 700e)? Da ne prodaje slucajno Htc Shift, koliko ja znam on dolazi sa Vistom, a to je vise lap nego PPC.
Pozz
Linux&Android

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Njami napisao: Da ne prodaje slucajno Htc Shift, koliko ja znam on dolazi sa Vistom,
To ono cudo sto ima DDR2 memaru ko laptop?
5130+Koss the plug....

miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Pa moguće ljudi.Ima taj ružni HTC shift,koji zaista na sebi vozi Vistu,ali nisam siguran da li ima GSM modul uopšte.

A možda je čovek samo skinuo Vista temicu i neke plug in-ove za today screen na Wm 6.1 pa sad pokušava da loži narod :lol:

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Da video sam danas kod frenda u časopisu HTC sa Vistom koji je samo ne[to bolja solucija od EEE PC, nekom je ružan, ali meni se baš sviđa ( ova spravica će mi dobro doći za srednju školu umesto kilo svezaka :) ) . Samo se pitam da li je to baš baš PDA ( tj. da li podržava SIM karticu ) ili je to samo mini laptop :|
Nokia Lumia 630

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo, http://www.negrielectronics.com/product ... cts_id=357
Inache sam ga juche video po trichavoj ceni od nekih 100k din. Najezio sam se.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Ajoooj, tek sad čitam 100 a ne 10. Pardon, ojjjj kakva šteta.
Od mog druga stric je kupio ovu skalameriju za 275 :lol:

Nije naveo cenu, dao je telefon, oglas je pocepan pa i ne znam broj :P
Nokia Lumia 630

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Meni samo nije jasno kako neko misli to da nosi u dzepu, da ga drzi jednom rukom dok prica i na kraju najzahtevnije bi bilo kucanje najobicnije poruke a da ne pricamo o nekom duzem piskaranju npr. nekog dokumenta ukoliko nemas astal ispred sebe...Mrzelo me da citam ali kontam da nije ispod 300-350g sto bi znacilo da treba tasna i za to cudo...

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Pa taman za srednju školu, mogu da koristim tablet opciju u Wordu i dok pišem nešto, on pretvori u slova i posle ja to lepo pročitam, naučim i to je to :)
Nokia Lumia 630

Odgovori