teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
bachika, mene je The Guard zaista oduševio. Pogledaj onaj što sam preporučio par postova gore, možda ti se svidi.
Inače, zbog podmlatka smo odgledali Hrabra Merida (aka Brave), topao porodični crtić.
Još uvek nisam uspeo da nađem dobru verziju Looper-a ni Deadfall-a, a baš želim da ih odgledam...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Veceras odgledao http://www.imdb.com/title/tt1311699/ ,mogu reci da film uopste nije los!Ko voli engleske krimi-drame poput ovih gore sto je cvoruga naveo nek obavezno pogleda!
Jagodice kao male jagode ili? Salim se.
Neka hvala... puno ce jos trebati vremena da prodje da bih ponovo pogledao nesto sto je made in srb, a narocito serije.
toda81, to je zato sto si iz Jagodine.. mala sala..
Pre neki dan sam opet odgledao celu seriju Band of Brothers i The Pacific i mogu reci sve preporuke za serije..
Extra je novi Batman,mada kad bolje razmislim Batman Begins je za mene najbolji betmenov film...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo, našao sam verziju Looper-a koja odgovara mojim standardima kvaliteta.
A da je film odličan, vala jeste! Mnogo dobra priča, koja me podsetila na igru The Syndicate, koju sam baš davno igrao na Amigi 500
Sledeći u nizu za gledanje:
Ted (pogrešno sam mislio da ovo treba da pustim deci da gledaju )
The Savages
The Dark Knight Rises
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, Ted ume tako da deluje na prvi pogled I ja sam mislio da je to jedna dečija komedija, ali ispada da je to jedna sasvim sasvim drugačija komedija, opasan meda
Ted je dosta vulgaran i pomalo prostacki film, ali za divno cudo ima dobrih fora, cak sam se uspeo nasmejati nekoliko puta. Sto je uglavnom nemoguca misija kada govorimo o komedijama koje Holivud stanca. Pogotovo kvazi romantiku i one u kojima zivotinje i neke nezive stvari pricaju i zezaju krizu.
Inace, juce odgledao Requiem for a Dream, dobra drama o posledicama zavisnosti od droge, i po drugi put odgledao najnovijeg Betmena. Filmcina i po, zaista!
Azimuth, hteo sam da pocnem da je gledam,al nikako da uhvatim malo slobodnog vremena.Nego interesuje me,ja sam gledao Smallville ,ali ne sve epizode,pa me interesuje da li su bas jako povezane serije ili moze da se gleda bez odgledanog Smallvill-a?
Verzija koju sam ja gledao A/V 9/9 je "Looper 2012 DVDRip XviD-PTpOWeR". Gledao sam je na 42" i odlično izgleda. Nisam hteo da gledam onaj sa korejskim titlovima, ili onaj bez njih (kropovan).
Kineska Poslovica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.