Slike i utisci sa prvog okupljanja foruma

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Zaključana tema
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Andrijano, pa tu u blizini ima dosta lokala ... :wink: ...8) ...A bilo bi lepo da se pojavi malo više ljudi nego prvi put... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ja sam za dodje puno ljudi,imam neki rodjendan kod druga 17.marta,ali iskuliracu i najverovatnije cu doci,jer nisu tako cesta okupljanja.Ima onda dosta kafica oko parka,meni je licno bolje kod crkve Svetog Marka zbog parkinga i velikog platoa ispred,realno je blizu pravnog fakulteta,ali meni licno nije nikakv problem bilo gde,gde se dogovorite,neka bude tu :lol:. Nego da neko ponese fotoaparat da se malo slikamo pa da stavimo na forum,da ko ne dodje vidi sta je propustio :D .Ja cu poneti moj fotoaparat. ;) Neka i drugi daju svoje predloge 8)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Za više ljudi treba organizovati prostor jer u suprotnom može da se desi da nećemo moći svi da se smestimo, a to baš nije poželjno... :roll:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

meni generalno pashe i taj 17. u 20h s ozirom da se vracam u nedelju popodne,negde oko 17,pa ono......ali ajde stvarno videcemo...nek bude za sada tako....

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Miškoni napisao:Za više ljudi treba organizovati prostor
Eh iskustvo :)
Pokriveno obavezno i sa grejanjem ;)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

gameforce, he he he, da nam se ne desi kao onda... :D Ima mesta u bašti, zar je bitno što je 5°C napolju... :lol:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Od tih 5°C napolju, mnogo je bitnije da se toplo obucemo... :P :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa prošli put smo sve super organizovali... :roll: ...bar mislim da ste bili zadovoljni (oni koji su se pojavili), ali nažalost nisu baš svi došli koji su se najavili...Možemo i prostor da organizujemo, ali šta ako nas ne dođe dovoljno da ga popunimo? :blinky:

Ajde da vidimo ko je sve zainteresovan, pa ćemo lako odvojiti prostor za to veče... 8) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

kad smo kod mesta ja glasam za Banjicu... ima jedan divan kafic kod sportskog centra, zove se koling.. divan parking odlicna povezanost sa ostatkom grada... :)

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Hehe ajd da cujem i da na Banjici ima neki normalan kafic :)) ovo ide
pod verovali il ne :)
6630

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Mirko BGD napisao:kad smo kod mesta ja glasam za Banjicu... ima jedan divan kafic kod sportskog centra, zove se koling.. divan parking odlicna povezanost sa ostatkom grada... :)
...stvarno divan "kafić" a uz to i "club", a divne su i cene, neki će ostaviti (Symbian only) mobilne u zalog, da ne peru sudove :lol: :lol:
e ja sad da mogu da Vas organizujem (a ne mogu) , vikend u Golupcu, ražanj, jagnje(tina), mesta kol'ko voliš..., možda jednom
;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

:D e sad...

Pa ne znamo i dalje koliko ljudi dolazi?! Araphel,Mishko,Ninolina,Gameforce,Mirko,Sir Oliver,Doca,b_udder,gargamel,lobachewsky,loates i Akki je rekao da ce pokushati da dodje...Jel to to?!Jel sam izostavio nekoga?!(nadam se da nisam,mada pola 4 ujutru je,premoren sam pa ne bi bilo chudo da sam nekoga izostavio,sorry unapred) ...Neko prijatno mesto nadjemo gde mozemo svi da se smestimo...Eventualno mozemo u Potpis gde smo pravili prvi okup,gore mozemo da se smestimo ali daj da nedjemo neshto drugo za promenu...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

heheh, šta je verni posetilac foruma i u pola 4, pravo sa splava na forum... :D

Najverovatnije dolazim jer se vraćam u petak uveče... jedino ako se put produži neplanirano... nadam se da neće... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

kad sam ja rekao da cu doci? :P
ja se ne secam :D
Salim se, racunajte najverovatnije na mene!!!! 8)

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

I meni odgovara 17.mart u 20:00 ispred Pravnog fakulteta, tako da cu se potruditi da se pojavim. ;)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

nego......kako cemo se prepoznati?mislim,oni od nas koji se nisu videli uzivo nikada.....ili da dodjem sa tablom na kojoj pishe "mobilni svet forum-ja se okupljam" :lol:

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

Ja predlazem da svako od nas uradi nalepnicu na kojoj ce da stoji avatar sa foruma i nick :P :D Mislim da bi se tako najbolje raspoznavali :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hehe Akki, nije sa splava al' dobro.. :D

Sir_Oliver,ma ti se nishta ne pitash... :D Ne morash nishta da kazesh,znamo mi da cesh doci... :)

Znachi u subotu 17-og marta oko 19-20h je okup samo josh da odredimo mesto?!Hoce li to biti ispred pravnog ili ispred crkve Svetog Marka?!

Shto se tiche prepoznavanja,vecina nas se vec zna a ostali ce valjda prici kad vide da se ljudi okupljaju..
Poslednja izmena od Dexter u Sub, 10. Mar 2007. 13:57, izmenjeno 1 put ukupno.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ma jok,oni koji se znaju i vec okupe nek drze telefone u podignutoj levoj ruci,a desnom neka blago masu pa oni koji budu dolazili ce odmah ukapirati... :roll: :D :D
Sala mala,ali sto ne razmenite brojeve na PP,za svaki slucaj,da se zna gde ste u svakom momentu... :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ma mene ce svako prepoznati.....samo trazite dugu kosu i djindjuve po ushima.... :lol: :lol:

ok,shalu na stranu,znachi u subotu izmedju 19 i 20.....dogovoreno,ako budem ziv do tada :D

Zaključana tema