Slike i utisci sa prvog okupljanja foruma
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Andrijano
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ja sam za dodje puno ljudi,imam neki rodjendan kod druga 17.marta,ali iskuliracu i najverovatnije cu doci,jer nisu tako cesta okupljanja.Ima onda dosta kafica oko parka,meni je licno bolje kod crkve Svetog Marka zbog parkinga i velikog platoa ispred,realno je blizu pravnog fakulteta,ali meni licno nije nikakv problem bilo gde,gde se dogovorite,neka bude tu
. Nego da neko ponese fotoaparat da se malo slikamo pa da stavimo na forum,da ko ne dodje vidi sta je propustio
.Ja cu poneti moj fotoaparat.
Neka i drugi daju svoje predloge 
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Za više ljudi treba organizovati prostor jer u suprotnom može da se desi da nećemo moći svi da se smestimo, a to baš nije poželjno... 
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
gameforce, he he he, da nam se ne desi kao onda...
Ima mesta u bašti, zar je bitno što je 5°C napolju... 
● PRAVILA FORUMA ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Pa prošli put smo sve super organizovali...
...bar mislim da ste bili zadovoljni (oni koji su se pojavili), ali nažalost nisu baš svi došli koji su se najavili...Možemo i prostor da organizujemo, ali šta ako nas ne dođe dovoljno da ga popunimo?
Ajde da vidimo ko je sve zainteresovan, pa ćemo lako odvojiti prostor za to veče...

Ajde da vidimo ko je sve zainteresovan, pa ćemo lako odvojiti prostor za to veče...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
...stvarno divan "kafić" a uz to i "club", a divne su i cene, neki će ostaviti (Symbian only) mobilne u zalog, da ne peru sudoveMirko BGD napisao:kad smo kod mesta ja glasam za Banjicu... ima jedan divan kafic kod sportskog centra, zove se koling.. divan parking odlicna povezanost sa ostatkom grada...
e ja sad da mogu da Vas organizujem (a ne mogu) , vikend u Golupcu, ražanj, jagnje(tina), mesta kol'ko voliš..., možda jednom
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Dexter
- Expert

- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa ne znamo i dalje koliko ljudi dolazi?! Araphel,Mishko,Ninolina,Gameforce,Mirko,Sir Oliver,Doca,b_udder,gargamel,lobachewsky,loates i Akki je rekao da ce pokushati da dodje...Jel to to?!Jel sam izostavio nekoga?!(nadam se da nisam,mada pola 4 ujutru je,premoren sam pa ne bi bilo chudo da sam nekoga izostavio,sorry unapred) ...Neko prijatno mesto nadjemo gde mozemo svi da se smestimo...Eventualno mozemo u Potpis gde smo pravili prvi okup,gore mozemo da se smestimo ali daj da nedjemo neshto drugo za promenu...
- Dexter
- Expert

- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Hehe Akki, nije sa splava al' dobro.. 
Sir_Oliver,ma ti se nishta ne pitash...
Ne morash nishta da kazesh,znamo mi da cesh doci... 
Znachi u subotu 17-og marta oko 19-20h je okup samo josh da odredimo mesto?!Hoce li to biti ispred pravnog ili ispred crkve Svetog Marka?!
Shto se tiche prepoznavanja,vecina nas se vec zna a ostali ce valjda prici kad vide da se ljudi okupljaju..
Sir_Oliver,ma ti se nishta ne pitash...
Znachi u subotu 17-og marta oko 19-20h je okup samo josh da odredimo mesto?!Hoce li to biti ispred pravnog ili ispred crkve Svetog Marka?!
Shto se tiche prepoznavanja,vecina nas se vec zna a ostali ce valjda prici kad vide da se ljudi okupljaju..
Poslednja izmena od Dexter u Sub, 10. Mar 2007. 13:57, izmenjeno 1 put ukupno.