Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
The Imitation Game uh, dobar
.

Hahahaha, jedno od ta dva, sto posto.m@c|-|oR napisao: Ne sećaš se ko...
Omatoreo si, ili ti je AUS pivo pojelo sivu masu
![]()
![]()

Mmmm, pivo, dobro me podseti... odo' sad odma' da otvorim jedan 'ladan Crown Lager. Ovde je leto, jbg...

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Nisam, a i nekako mi se ne zapocinje nova serija...Green napisao: psyhound, jesi gledao Black Mirror, engleski serijal?

Ima samo 6 epizoda, mozes ih odgledati u par dana. Mislim da ce ti se dopasti, jer volis i ti tako te mindbending zajebancije, koje teraju na "Sta-bi-bilo-kad-bi-bilo" razmisljanje.
-
- Sertifikovani Trol
Aha... Ok. Ja sam video neke 3 sezone pa sam kontao da je bas serija. Vidim da su u stvari 3 epizode po sezoni i za sada ih je 7. Ok. Pogledacem. 

Big Hero 6-zanimljiva prica (:
Re: Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
American Sniper, cekao sam ga neko vreme i konacno odgledao, nista specijalno. Klasicni americki, oni iracani teroristi najgori, ameri fini kao i uvek...
Skinuo sam Behind Enemy Lines, cuo sam da je dobar, kad odgledam iznosim utiske
Edit: Behind enemy lines odgledan,bas me je zanimalo kako ce nas ameri prikazati. Nisam se nista iznenadio, slobodno preskocite
Skinuo sam Behind Enemy Lines, cuo sam da je dobar, kad odgledam iznosim utiske
Edit: Behind enemy lines odgledan,bas me je zanimalo kako ce nas ameri prikazati. Nisam se nista iznenadio, slobodno preskocite
John Wick rokačina, ameri dobri, rusi negativci
.

-
- Sertifikovani Trol
Krenuo da gledam Black Mirror i vec sinoc odgledah prve tri ep. Zanimljivo. Veoma zanimljivo. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
[quote][/quote]
cvoruga, skroz se slazem za Star Trek, osim sto sam ja pogledao sve sto se moglo pogledati, a filmove sa Pikardom nekoliko puta.
Inace, Uhura je igrala i u Avataru (samo smo je tu videli u "plavom" izdanju
), prvim Piratima sa Kariba (za ostale se ne secam) i u Zastitnicima galaksije.
Inace, kao poslednji film koji me je odusevio, izdvojio bih bas Zastitnike galaksije. Par puta sam se smejao na sav glas, i nisam bio sam, bilo ih je jos u sali koji su isto reagovali.
Ko voli SF sa zdravom dozom pozitivnog humora, neka ga pogleda..
cvoruga, skroz se slazem za Star Trek, osim sto sam ja pogledao sve sto se moglo pogledati, a filmove sa Pikardom nekoliko puta.

Inace, Uhura je igrala i u Avataru (samo smo je tu videli u "plavom" izdanju

Inace, kao poslednji film koji me je odusevio, izdvojio bih bas Zastitnike galaksije. Par puta sam se smejao na sav glas, i nisam bio sam, bilo ih je jos u sali koji su isto reagovali.

Ko voli SF sa zdravom dozom pozitivnog humora, neka ga pogleda..
^ Po meni, ta (prekomerna) doza pozitivnog humora je i unistila ceo film. Ali, tako to ameri vole da rade, nazalost, kada su u pitanju big budget blokbasteri.
Inace, kome se dopada ljupka Zoe Saldana (Uhura u Z. Stazama), neka pogleda film Colombiana. Dobra akcija...
Inace, kome se dopada ljupka Zoe Saldana (Uhura u Z. Stazama), neka pogleda film Colombiana. Dobra akcija...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Meni licno su Zastitnici galaksije najbolji Marvelov film. Mozda i zato sto sam i pre gledanja znao da ce biti neka vrsta parodije, a mozda i jer sam od svih prethodnih ocekivao da budu nesto ozbiljniji i zreliji, bar upola kao Mracni vitez. Mada, ja sam dosta mator i pogledao sam bukvalno hiljade filnova, pa me je iz ta dva razloga mozda tesko zadovoljiti.
Kad sam gledao drugog Kapetana Ameriku, prilicno mi se dopala prva polovina filma, posebno kad razvaljuju Fjurija (pre toga sam citao da ce ga ubiti u tom filmu, ali sam pre filma gledao poslednju epizodu serije SHILD, pa sam znao da je preziveo
), ali sam se razocarao kad su Bakija digli iz mrtvih. 
U kombinaciji ozivljavanja i Hidre i njega, film je opet poprimio aspekt onog njihovog poznatog blago bljutavog kinematografskog podilazenja prosecnom americkom gledaocu.
PS: Ako se nekome mnogo dopao Kapetan Amerika 2, nadam se da mi nece zameriti na komentaru.

Kad sam gledao drugog Kapetana Ameriku, prilicno mi se dopala prva polovina filma, posebno kad razvaljuju Fjurija (pre toga sam citao da ce ga ubiti u tom filmu, ali sam pre filma gledao poslednju epizodu serije SHILD, pa sam znao da je preziveo

U kombinaciji ozivljavanja i Hidre i njega, film je opet poprimio aspekt onog njihovog poznatog blago bljutavog kinematografskog podilazenja prosecnom americkom gledaocu.
PS: Ako se nekome mnogo dopao Kapetan Amerika 2, nadam se da mi nece zameriti na komentaru.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014) - Iskreno, dosta slabo u odnosu na prava dva dela, ima akcije ali nedovoljno, priča je suviše linearna, mogao je poneki zaokret tu u tamo da se ubaci. No, ovo je završetak jedne etape, jednog putovanja, stoga ocena 8.5/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Upravo,The drop
I am browsing [The Drop (2014) - IMDb]. Have a look at it! http://m.imdb.com/title/tt1600196/
I am browsing [The Drop (2014) - IMDb]. Have a look at it! http://m.imdb.com/title/tt1600196/
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
The Drop je odlican film. Nesto malo starije. Storm of the Century http://www.imdb.com/title/tt0135659/?ref_=nv_sr_1
Fury (2014) - iako vec smorise s temama iz Drugog Svetskog rata, ok film. Samo mi nije jasna upotreba svetlecih efekata projektila u scenama pucnjave.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Oba letosnja "Herkulesa". Iako mi je D Rok drag jos iz vremena kad je bio u WWE, njegov film je slabiji.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ne znam da li je ovo RTS promenio filmskog urednika ili je nešto drugo u pitanju, ali u poslednje vreme puštaju odlične filmove. Sinoć odgledah 28 weeks later a pre neko veče je bio Battle in Seattle. 

Gomorra je odlicna serija http://www.imdb.com/title/tt2049116/?ref_=nv_sr_1. Ne znam ko je bese rekao ovde.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Ja sam je predlozio i drago mi je da je neko probao da gleda,jer je odlicna.Negde sam na pola serije.Poceo sam i ovu da gledam i preporucujem je:
I am browsing [The Missing (TV Mini-Series 2014) - IMDb]. Have a look at it! http://m.imdb.com/title/tt3877200/
I am browsing [The Missing (TV Mini-Series 2014) - IMDb]. Have a look at it! http://m.imdb.com/title/tt3877200/
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici