teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
hehe Mirko izjednaceno je za sad gargamel ja cu doci u NS ako bude subota ili petak posle 21h jer pre toga ne mogu da stignem fizicki osim ako mi nastavnica latinskog ne bude bolesna
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
gargamel4, ako bude petak,meni NS ne odgovara.Radim do 5,a uvek se ostane po malo,pa dok stignem do stanice,ujurim bus....pre pola 9 nema šanse da sam u NS.Kao što već rekoh,mene računajte za NS samo vikendom,tojest subotom bilo kad,ili nedeljom prepodne,i ne u periodu od 27og oktobra do 4og novembra,tada jurim Drakulu po Transilvaniji
gargamel4, eto....ja ni ne znam da imaš kola Stvarno se odavno nismo čuli...ccc.A baš bi valjalo,pa da mi preneseš tvoje utiske o TyTn 1.
Pa šta znam,predpostavljam da ako je tako,onda nije frka da se pojavim u NS i petkom.Ionako mi je devojka odatle,pa vikende često tu provodim,mogao bih da zaglavim i malo duže.
Jao, vidi semafor nereseno je ajde koliko jos dana se glasa da znamo na cemu smo tj gde se ide u NS ili BG, glasao sam za NS ali mi i BG odgovara sad posto nemam vise obaveza na faxu.
Prosto ne vjerovatno da su rezultati ovakvi kakvi jesu.
Da mi je neko pricao, da ce biti ovako rekao bih
Ali dobro, neka ostane jos koji dan, mozda se neko registruje jos jedanput i glasa za svoju opciju .
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Masterokrata ja vala glasao za NS, Mirko BGD bas zato sto je proslo bilo u Bg, mislim da bi sad NS imao prednost, jer treba dati i NS sansu pa da se vidi kako ce se NS pokazati kao domacin, mozda okupi vise clanova.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
ne verujem da ce okupiti vise clanova ali zaista smatram da bi mu trebalo dati prednost, kao i da bi sledece okupljanje trebalo biti u nekom drugom gradu Srbije
I šta sad kažeš akki na rezultate glasanja u novoj temi? Vidiš da ne da nije bila potrebna, nego je čak kontraproduktivna. Nešto ne mogu da nađem staru temu sa glasanjam, a sećam se da je postojala (biće da si je obrisao), a hteo sam da se pozovem na nju jer ova nova ne daje rezultate.
Ccccccc............... biće da si u pravu Mirko BGD. A šteta........
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ne kapiram po čemu je bila kontraproduktivna... Ishod glasanja je mogla da predvidi samo baba Vanga ili ti možda imaš i takve sposobnosti?
Tema je tu, to što ti ne znaš da je nadješ a prozivaš odmah samo govori o tebi...
Ja mogu da presečem i kažem nalazimo se u Bgdu ili Nsu al valjda je poenta da se što više ljudi okupi i da većini to odgovara? Pokazalo se da vlada jednako interesovanje za oba grada i sad treba da prodje još malo vremena da se dogovorimo, sve se to da organizovati za 2 nedelje a ne umiremo svi sutra pa da je to hitno toliko... Opet kažem, nije problem da neko prelomi ali onda taj treba da organizuje to a ja na sebe to ne mogu da preuzmem jer zbog prirode posla prosto ne znam ni da li ću biti tu...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.