Okupljanje 2011/2012

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.

Da li dolazite na skup?

Ne dolazim
14
45%
Mozda dolazim
14
45%
Dolazim
3
10%

Ukupno glasova: 31

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Sta kazete za 18. novembar? Bezveze sam petak stavio, ne mora taj dan. A za lokaciju nemam ideju.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

pa moze, tako da svako moze da isplanira da tad bude slobodan... a ako neko ne bude mogao, mozemo i reprizu da pravimo... :D
taman imam vremena da popravim usb kabl do tad da ne dolazim na skup tehnomanijaka sa Sonijem t230... :lol: :lol:
Samo nek se rolaju....sarme.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sve zavisi koliko nas bude, ako nas dodje 20, tesko da ce negde da se smestimo...
antec, meni se bas datum ne svidja, jer jos ne znam da li cu da budem slobodan, ali recimo 13. ili 20. (nedelja) uvece sam sigurno slobodan. E sad, pitanje je samo da li se ostali slazu...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

Ok, namerno sam lupio da vidimo sta ce ljudi da kazu pa cemo lako da izglasamo. Meni odgovara i tvoj predlog, slobodan sam cele te nedelje.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

E pa ljudi, baš lepo što ima toliko vas koji ste raspoloženi za Okup...:) Kada smo organizovali Prvi Okup čak polovina najavljenih se nije pojavila, a rezervisali smo ceo sprat jednog kafića, sva sreća pa nismo preterali sa veličinom prostora jer je taj kafić inače jedan od manjih...:)

U svakom slučaju, pozdravljam to što je pokrenuta ideja o novom Okupu...:) Možemo već da krenemo i sa organizacijom...:)

Šta kažete za datum koji je predložio antec - 18. novembar? Recimo u 20h...:) Kod "čuvenog" Pravnog fakulteta u Beogradu? Tu smo se našli i prvi put...:) Ja sam ZA...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Gde parkirate kola ako se nalazite kod pravnog?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Parkiramo tramvaj 10ku u blizini a onda ga prepustimo ostalim putnicima da vide šta će s njim :D
Ili u Ilije Garašanina između Takovske i Starine Novaka, ili 27 Marta ili okolnim ulicama gde eventualno ima mesta. Ispred Dadova više ne može.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ni garaza u Masarikovoj nije daleko :D Zatim ima dole veliki parking na Slaviji... A posto ce biti vece, mozda se nadje neko mestasce oko masinca i sl :D

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

Ja sam za, i vreme mi odgovara :).

Izmenila Ninolina:: eh bre, zar moram i ovde da opominjem da je zabranjeno komentarisati pravilo o 100 karaktera? C, c, c...:)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Dakle? Kad ce okupljanje? I gde? Dajte neku sigurnu informaciju... :?
Samo nek se rolaju....sarme.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Alooo bre , sta bi sa tim okupljanjem ? Niste se valjda okupili ? PA 100 puta bi se ubio da ste se okupili bez mene :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nismo se ni dogovorili, tako da ni okupljanja nije bilo. Evo, mozemo novi datum da odredimo, ja preporucujem 02.12.2011. (tad sam sigurno u BG), medjutim, problem je da moramo tacnod a znamo koliko ce ljudi sigurno da dodje, da ne bude da je reklo doci ce njih 50 pa dodje 8 ljudi. Jer za 10-ak ljudi nije frka naci neki "smestaj" ali za 50 jeste, pa da se dogovorimo sta kad kako i gde. Malo je hladno sada da se stoji napolju. Meni licno ne bi smetalo, ali mozda nekima bi...

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

ja sam uslovno stari clan ovog foruma, bio sam na skupu i mogu da posvjedocim da je atmosfera opustena. tacnije bio sam mislim na dva skupa a jednom je prisustvovao i vlasnik MS-a Milan Kalinic licno
Ja sam upoznao ekipu koja je onomad kuckala na forumu, sad vidim ima dosta novih.
5ugo nisam kucao na forumu jer ni telefon nisam mjenjao, zarobio me SE W950. u medjuvremenu je uiq umro, umrece i symbian, a bilo je i puno novina, izmedju njih i android na koji sam presao evo ima 10 dana pa bih mogao doci da u prvom licu ispitam sve sta me interesuje a pitanja je mnogo :)
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Kako trenutno stoje stvari i ja bih mogao da budem slobodan (barem me sa faxa još nisu kaparisali, a to je prioritet), pa eto.......... uslovno me računajte.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

isto bih mogao da budem slobodan i mene uslovno racunathte :)

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Evo stigao je raspored predavanja. Nisam tu 2.12. Tek onaj vikend 9.12. a i taj ako propustimo opet me 2 nedelje nema. Ali nemojte se rukovoditi prema meni, organizujte to a ja ako sam tu tu sam.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Re: Okupljanje 2011/2012

Post od sugarcoated_ass »

Pozz drustvo! Aj' ako neko mozda bude bio sutra u centru Novog Sada, u 17:30 cu imati nastup na otvorenoj bini u Zmaj Jovinoj (malo cemo kum i ja da rasterujemo prolaznike sa prljavom elektronikom :lol: ), nek malo zastane, oslusne, pa se posle mozemo malo druziti... :)
Znam da nije neko okupljanje, ali cisto ako se neko zadesi u blizini, posto su trenutno ulicni sviraci u centru, sto da ne navrati. :wink:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

psyhound, eh sto nisi terao prolaznike pocetkom juna, kad sam bio u poseti Novom Sadu... :smutny:

Sta ces da vrtis od elektronike? Neki Psy?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Green, e pa sad... :) Sto nisi javio. :P
Radim neki dark elektro / industrial, ali cemo morati biti malo manje dark posto ce biti lapo 6 i jos ce decica da trckaraju centrom. :D
Ako te zanima, proguglaj Surreal Eternity, pa ces me inaci na youtube-tu, myspace-tu itd. 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Idi u persun, pa kako sam mogao znati da neko sa ovog foruma zici elektroniku... :P 8)
Cu te nadjem negde, cu te nadjem... :)

Odgovori