Okupljanje 2011/2012
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sve zavisi koliko nas bude, ako nas dodje 20, tesko da ce negde da se smestimo...
antec, meni se bas datum ne svidja, jer jos ne znam da li cu da budem slobodan, ali recimo 13. ili 20. (nedelja) uvece sam sigurno slobodan. E sad, pitanje je samo da li se ostali slazu...
antec, meni se bas datum ne svidja, jer jos ne znam da li cu da budem slobodan, ali recimo 13. ili 20. (nedelja) uvece sam sigurno slobodan. E sad, pitanje je samo da li se ostali slazu...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
E pa ljudi, baš lepo što ima toliko vas koji ste raspoloženi za Okup...
Kada smo organizovali Prvi Okup čak polovina najavljenih se nije pojavila, a rezervisali smo ceo sprat jednog kafića, sva sreća pa nismo preterali sa veličinom prostora jer je taj kafić inače jedan od manjih...
U svakom slučaju, pozdravljam to što je pokrenuta ideja o novom Okupu...
Možemo već da krenemo i sa organizacijom...
Šta kažete za datum koji je predložio antec - 18. novembar? Recimo u 20h...
Kod "čuvenog" Pravnog fakulteta u Beogradu? Tu smo se našli i prvi put...
Ja sam ZA...

U svakom slučaju, pozdravljam to što je pokrenuta ideja o novom Okupu...

Šta kažete za datum koji je predložio antec - 18. novembar? Recimo u 20h...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Parkiramo tramvaj 10ku u blizini a onda ga prepustimo ostalim putnicima da vide šta će s njim
Ili u Ilije Garašanina između Takovske i Starine Novaka, ili 27 Marta ili okolnim ulicama gde eventualno ima mesta. Ispred Dadova više ne može.

Ili u Ilije Garašanina između Takovske i Starine Novaka, ili 27 Marta ili okolnim ulicama gde eventualno ima mesta. Ispred Dadova više ne može.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nismo se ni dogovorili, tako da ni okupljanja nije bilo. Evo, mozemo novi datum da odredimo, ja preporucujem 02.12.2011. (tad sam sigurno u BG), medjutim, problem je da moramo tacnod a znamo koliko ce ljudi sigurno da dodje, da ne bude da je reklo doci ce njih 50 pa dodje 8 ljudi. Jer za 10-ak ljudi nije frka naci neki "smestaj" ali za 50 jeste, pa da se dogovorimo sta kad kako i gde. Malo je hladno sada da se stoji napolju. Meni licno ne bi smetalo, ali mozda nekima bi...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
ja sam uslovno stari clan ovog foruma, bio sam na skupu i mogu da posvjedocim da je atmosfera opustena. tacnije bio sam mislim na dva skupa a jednom je prisustvovao i vlasnik MS-a Milan Kalinic licno
Ja sam upoznao ekipu koja je onomad kuckala na forumu, sad vidim ima dosta novih.
5ugo nisam kucao na forumu jer ni telefon nisam mjenjao, zarobio me SE W950. u medjuvremenu je uiq umro, umrece i symbian, a bilo je i puno novina, izmedju njih i android na koji sam presao evo ima 10 dana pa bih mogao doci da u prvom licu ispitam sve sta me interesuje a pitanja je mnogo
Ja sam upoznao ekipu koja je onomad kuckala na forumu, sad vidim ima dosta novih.
5ugo nisam kucao na forumu jer ni telefon nisam mjenjao, zarobio me SE W950. u medjuvremenu je uiq umro, umrece i symbian, a bilo je i puno novina, izmedju njih i android na koji sam presao evo ima 10 dana pa bih mogao doci da u prvom licu ispitam sve sta me interesuje a pitanja je mnogo

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Okupljanje 2011/2012
Pozz drustvo! Aj' ako neko mozda bude bio sutra u centru Novog Sada, u 17:30 cu imati nastup na otvorenoj bini u Zmaj Jovinoj (malo cemo kum i ja da rasterujemo prolaznike sa prljavom elektronikom
), nek malo zastane, oslusne, pa se posle mozemo malo druziti... 
Znam da nije neko okupljanje, ali cisto ako se neko zadesi u blizini, posto su trenutno ulicni sviraci u centru, sto da ne navrati.

Znam da nije neko okupljanje, ali cisto ako se neko zadesi u blizini, posto su trenutno ulicni sviraci u centru, sto da ne navrati.

psyhound, eh sto nisi terao prolaznike pocetkom juna, kad sam bio u poseti Novom Sadu...
Sta ces da vrtis od elektronike? Neki Psy?

Sta ces da vrtis od elektronike? Neki Psy?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Green, e pa sad...
Sto nisi javio. 
Radim neki dark elektro / industrial, ali cemo morati biti malo manje dark posto ce biti lapo 6 i jos ce decica da trckaraju centrom.
Ako te zanima, proguglaj Surreal Eternity, pa ces me inaci na youtube-tu, myspace-tu itd.

Radim neki dark elektro / industrial, ali cemo morati biti malo manje dark posto ce biti lapo 6 i jos ce decica da trckaraju centrom.

Ako te zanima, proguglaj Surreal Eternity, pa ces me inaci na youtube-tu, myspace-tu itd.

Idi u persun, pa kako sam mogao znati da neko sa ovog foruma zici elektroniku...
Cu te nadjem negde, cu te nadjem...

Cu te nadjem negde, cu te nadjem...