Vincent, pa dobro ne moras se izvinjavati ako nisi nekog spomenuo.

, to je samo tvoje misljenje, nisi nikog uvrijedio, to bi bilo u slucaju kad bi spisak bio dijametralno usprotan, tj. kad bi naveo one sto najvise grijese.
Ja grijesim, najvise u tome sto su slova sva na broju, i to sva ona koja bi trebala uci u rijec, ali mi je redosljed pogresan, i to se sve desava u brzini.
Ima sigurno i gramatickih gresaka, jer je cesto izgovor pogresan, pa se moze desiti da umjesto
rekao napisem reko, ima i drugih primjera ali da se ne blamiram sada.
I mozda najveci razlog zbog koga, barem u mom slucaju greske ostaju vidljive, je to sto me mrzi da napisano iscitam, a date greske ispravljam, samo ako su po mojoj slobodnoj procjeni krupne, u suprotnom ostavljam ih.
Miškoni, je apsolutno u pravu kada je spomenuo neke greske koje se javljaju, ali ja kada sam u nedoumici, oko neceg, u smislu,kako se pise, nastojim da onda datu misao modifikujem na drugaciji nacin.
Eto na kraju, moram da napomenem da se i ovjde potkrala jedna greska u brzini, koju da nisam iscitao ne bih ni primjetio.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3